Psikoloji lisans eğitimimi Üsküdar Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nde tamamladım. Ardından aynı üniversitede Klinik Psikoloji yüksek lisans eğitimimi tamamlayarak Klinik Psikolog olarak mesleki çalışmalarımı sürdürmekteyim.
Akademik eğitimim boyunca psikopatoloji, klinik değerlendirme, psikoterapi yaklaşımları ve insan davranışının farklı boyutları üzerine eğitim aldım. Alanında uzman akademisyen ve klinisyenlerden aldığım eğitimlerle teorik bilgilerimi klinik bakış açısıyla geliştirme fırsatı buldum.
Mesleki gelişimim kapsamında Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) eğitimi aldım. BDT’nin yapılandırılmış ve bilimsel temelli yaklaşımından yararlanarak danışanların düşünce, duygu ve davranışları arasındaki ilişkileri fark etmelerine ve psikolojik güçlüklerle daha işlevsel şekilde başa çıkmalarına yönelik çalışmalar yürütmekteyim.
Klinik deneyimim kapsamında NP Beyin Hastanesi’nde görev alarak farklı psikolojik ve psikiyatrik sorunların değerlendirilmesi ve tedavi süreçlerini gözlemleme, klinik ortamda multidisipliner çalışma deneyimi kazanma fırsatı buldum.
Mesleki Anlayışım
Psikoterapiyi yalnızca mevcut sorunun ortadan kaldırılmasına yönelik değil, kişinin kendisini daha iyi tanımasına, yaşadığı güçlükleri anlamlandırmasına ve yaşamında daha işlevsel değişimler oluşturmasına yardımcı olan bir süreç olarak görüyorum.
Danışanlarımın kendilerini rahatlıkla ifade edebilecekleri, yargılanmadan dinlendiklerini ve anlaşıldıklarını hissedebilecekleri güvenli bir terapi ortamı oluşturmayı önemsiyorum.
Mesleki çalışmalarımı bilimsel bilgi, etik ilkeler ve sürekli gelişim anlayışı doğrultusunda sürdürmekteyim.
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Kl. Psk. Ahmet Berat Bardakcı adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Ahmet Berat Bardakcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Berat Bardakcı, Psikoloji.
Ahmet Berat Bardakcı adresi nerede?Ahmet Berat Bardakcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aşkan Mah. Yeni Meram Cad. No:166 İç Kapı No: 24 Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Berat Bardakcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Berat Bardakcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Berat Bardakcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Berat Bardakcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Berat Bardakcı ile iletişime geçmenizi öneririz.