0850 333 0388 Ücret öğren

Prof. Dr. Ali Kurtsoy

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezundur. Nöroşirürji Eğitimini yine aynı fakültede tamamlamıştır. 1999-2000 yılları arasında Amerika Birleşik Devletleri Washington DC’de George Washington Üniversitesi, Nöroloji Enstitüsü, Kafa Tabanı Cerrahisi ve Mikronöroşirürji Laboratuvarı’nda, Kafa Tabanı Cerrahi Yaklaşımları üzerinde anatomik diseksiyon uygulamalarına  International Fellow olarak katılmıştır.

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroşirürji kliniğinde başladığı akademik kariyerine, 2002 yılında Nöroşirürji Doçentliği, 2007 yılında da Nöroşirürji Profesörlüğü ile devam etmiş ve 2020 yılında emekli olmuştur.

Temel uğraşı alanları Kafa Tabanı Cerrahisi, Nöroonkolojik Cerrahi ve Serebrovasküler Cerrahidir.

Yetişkin (İlgili adreslerde)
Çocuk (İlgili adreslerde)

Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu

Tacettin Veli Bulvarı 17, Kayseri

Tacettin Veli Bulvarı 17, 9. Kat, Melikgazi , Kayseri 38050

Prof. Dr. Ali Kurtsoy

Tacettin Veli Mah. Tacettin Veli Bulv., Üzüm Plaza Kat:9 No:34, Melikgazi , Kayseri 38050

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Kredi kartı
  • Banka Havalesi

Tacettin Veli Bulvarı 17, 9. Kat, Melikgazi , Kayseri 38050

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

• H

h....g

Öncelikle Ali Kurtsoy hocamızdan Allah razı olsun.Gerçek anlamda hem iletişimiyle hem de bilgisiyle etik bir doktor.Niğdede bir doktora gittik ve ameliyat olması gerektiğini durumunun kritik olduğunu söyledi babama.Ali hocam ise durmunu ayrıntılı inceledi beyninde ki kitlenin tümör olmadığını iyi huylu olduğunu beyin sıvısı akışını tamamiyle engellemedğini belirtti ancak takibini yapalım dedi.Alanında son derece bilgili,ilgili ve güven veren bir doktor.Muayene sırasında tüm sorularımızı sabırla dinleyip anlaşılır şekilde cevapladı.Gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğimiz hastasına değer veren harika bir hekim. İyi ki böyle doktorlarımız var.

• Prof. Dr. Ali Kurtsoy Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu  •

sa...

Ali hocam, alanında çok muazzam ve başarılı bir hekimdir, hastalarına olan yaklaşımı moral ve motivasyonu harika herkese tavsiye ederim.

• Prof. Dr. Ali Kurtsoy Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu  •

• F

f.....

Bugüne kadar gördüğüm en saygılı ,hasta biliçlendirme konusunda çok net ve başarılı,hasta takibi konusunda gözü kapalı güvenebileceğiniz harika bir doktordur kendisi ,iyi ki yollarımız kesişmiş.

• Prof Dr Ali Kurtsoy Diğer  •

ab...

Merhabalar
    14 yıl önce sayın Ali kurtsoy hocama hipofiz adenom ameliyatı oldum önce Allah sonra ali hocam kurtardı Allah bin kat razı olsun ondan elleri dert görmesin onu çok seviyorum Allaha emanet hocam…sivastan selamlar

• Prof. Dr. Ali Kurtsoy Beyin Tümörü Ameliyatları  •

• G

g....s

Allah uzun ömürler versin ki elinin sifasindan daha çok hasta faydalansın. 2015 yılında annem (Nazife Erdoğan)beyin kanaması (subaraknoid kanama)geçirdi acilci ekip Ali Bey'in ekibiymis yoğun bakım takibi ve sonra ameliyat etti. Annemde sekel (yani felç yada konusma bozukluğu) dahi kalmadı. Normal hayatına devam ediyor. 8 yıl oldu. İyiki size rast geldik . Allah razı olsun ne kadar teşekkür etsek yetmez. Harika bir el becerisi bilgi birikimi

• Prof. Dr. Ali Kurtsoy Diğer  •

el...)

Merhaba Ali hocam fettah hocamla birlikte annemin beyin ameliyatını yaptı bizim için hastalık süreci çok zordu ameliyata karar aşamasında hocalarimizin bizi cok iyi bilgilendirmesi ve Ali hocanın öz guvenli konuşması kararvermemizde çok ama çok etkiliydi hocalarımın tecrubeleri sayesinde çok başarılı ve sıkıntısız bir ameliyat oldu annem ameliyat olali 2 ay oldu ve herşey çok iyi gidiyor Ali hocam iyiki sizi tanidim sizlere çok teşekkür ediyorum

• Prof. Dr. Ali Kurtsoy Beyin Tümörü Ameliyatları  •

s....ç

Selamun aleykum sayin Ali KURTSOY hocam ben hastanız olan Ahmet CINAR in babasıyim Allah sizden binlerce kez razı olsun oğlum 4 yıl önce sizde beyin tümörü ameliyati oldu 2 ay önce de geçirdiği beyin kanamasıyla size geldik çok düşük olan yaşama ihtimalini ameliyatına girerek gerçeğe dönüşürdünüz oğlum önce Allah sonra sizin sayenizde tekrar hayata tutundu sizin emeğinizi ne yapsak ödeyemeyiz. İyiki sizin gibi bi doktoru Allah karşımıza çıkardı.

• başka bir yer Diğer  •

• H

ha...

Selâm aleyküm ali bey hocam allahim sizlerin yokluğunu vermesin inşallah
    Hocam ben .mustafa buğra aksoy un babası
    Hayrettin aksoy/2009 yilindan itibaren benim oglum m buğra aksoy un belindeki sipinal kitle için 3 sefer ameliyat ettiniz çok zor bir ameliyattı sizlere çok çöl tesekur ederim allahim sizden razı olsun hocam

• Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Diğer  •

• he...i

tam 10 yıl oldu Allah senden razı olsun hocam sivasta kafamı açıp ameliyat denildi Ali KURTSOY hocam makine ile izsiz agrısız makine ile ameliyatımı gerçekleştirdi ne kadar minnetarım bilemezsiniz Allah binkere razı olsun tşklr hocam SİVASLI...

• Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi timör  •

• he...i

Allah Ali beyden binlerce razı olsun bnm annem 3 kere beyin kanaması geçirdi üçünüde ali bey ameliyat etti çok düşük olan yaşama ihtimalini gerçeğe dönüştürdü hakkı ödenmez iyi ki var hiç düşünmeden kendisini tercih edin

• Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin Anevrizması Onarımı  •