0850 333 0388 Ücret öğren

Merhaba, ben Uzman Çocuk Diş Hekimi Aliye Karataş.

Çocukların diş hekimi deneyiminin güven, sabır ve sevgiyle şekillenmesi gerektiğine inanıyorum. Amacım; çocuklarımızın ağız ve diş sağlığını korurken, diş hekimi korkusu yaşamadan rahat ve keyifli bir tedavi süreci geçirmelerini sağlamaktır.

Koruyucu diş hekimliği uygulamaları, süt ve daimi diş tedavileri, dental travmalar ve özel gereksinimli çocukların diş tedavileri başlıca çalışma alanlarım arasındadır.

Her çocuğa bireysel yaklaşım göstererek sağlıklı ve mutlu gülüşler için ailelerimizle birlikte çalışmaktan mutluluk duyuyorum.

Çocuk

Diş Hekimi Randevusu

Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

Aliye Karataş
Sadem Bayramyeri Ağız ve Diş Sağ. Polikliniği

Saraylar, 491. Sk. No:5, 20010 Merkez/Denizli Merkezefendi/Denizli, Zincirci eczanesi üstü, Merkezefendi, Denizli 20010

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Kredi kartı

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

g....)

Sürecimiz gayet güzel geçti ve memnun kaldık. Kızımın çürüğü vardı, diş çekimi ve dolgu yapıldı. Ön dişi de kırılmıştı, kaplama yaptı. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulunuyor. Yaklaşımı ve her şeyi dört dörtlüktü.

g....)

Dişi çekimi, yarım kanal ve dolgu işlemleri yapıldı. Biz çok memnun kaldık. Tavsiye üzerine gittik. İşlem öncesinde ve sonrasında bilgilendirme yaptı. Çok tatlı bir uzman. Çocuklara karşı ilgili, alakalı. Kızım korkarak ve ağlayarak gitti, koltuğuna oturunca hiç ağlamadı. Malzemelerini de gösterdi ve anlattı. Kızımı işlemlere alıştırdı, öyle başladı.

• B

b....)

Sürecimiz güzel geçti. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulunuyor. Kızıma dolgu ve çekim yapıldı. Ağrıları vardı, ağrıları geçti. Ulaşılabilirliği yüksek. Aliye Hanım'ın çocuklara karşı yaklaşımı çok iyi. Çocukları korkutmadan ve sevdirerek işlem yapıyor.

• H

h....)

İki çocuğum için başvurdum. Dolgu ve diş çekimi işlemi yapıldı. Sürecimiz ve tedavimiz gayet normal ve güzel geçti. Bir sıkıntı çıkmadı. İşlem öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. Aliye Hanım çocuklara karşı anlayışlı bir uzman. Çocuklar normalde ağlar ama kendisinde bir sıkıntı yaşamadık. Yaklaşımı güzeldi.

• Y

y....)

Oğluma yaklaşımı iyi ve ilgiliydi. Kanal ve dolgu işlemi yapıldı. Tedavimiz gayet güzel geçti. Herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Her açıdan bilgilendirmelerde bulundu. Memnun kaldık kendisinden.

• Z

z....)

Rutin kontrol için başvurduk. Süt dişlerinde çürük vardı, göstermek istedim. Çürük olan süt dişi çekildi. Alt çenede osteotom oluşumu varmış, bizi ortodontiye yönlendirdi. Aliye Hanım’dan çok memnun kaldım. Mesleğe yeni başlamış ama bence inanılmaz özgüvenli, ne yaptığını ve bilgisinin farkında. Hiç bilmeden gittim, içim rahattı. Dişindeki kistle ilgili süreçleri de anlattı. Aydınlatıcı yorumlar yaptı. Çok ilgiliydi ve muayene olmak keyifliydi. İlk defa böyle bir enerji aldım.

• F

f....)

Oğluma koruyucu dolgu yapıldı. Tedavimiz güzel geçti. Çocuğuma karşı ilgisinden memnun kaldık. Güler yüzlü bir uzman. En yüksek puanı verebilirim. Çocuğumun ilk deneyimiydi, güzel ve başarılı geçti, hiç korkmadı.

g....)

Aliye Hanım'dan memnunum. Oğluma diş çekimi yapıldı. Bir dişine de tel takılacak. İstediğim zaman arasam ulaşabiliyorum. İşlem öncesinde ve sonrasında bilgilendirme yapıyor. Sürecimiz devam ediyor.

• Ş

ş....)

İşlem öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Oğlumun dişlerinde çürük vardı, dolgu işlemi yapıldı. Bizimle gayet güzel ilgilendi. Aliye Hanım'dan çok memnun kaldık. Çok güler yüzlü ve anlayışlıydı. Oğlumu ağlatmadan 4 dişine dolgu yaptı. İleride de oğlumu kendisine tekrardan götürmeyi tercih ederim.

• F

f....)

Güler yüzlü, detay veren, ilgili bir uzman. Kanal tedavi, abdüksiyon, dolgu işlemleri yapıldı. Tedavimiz iyi geçti. Sabırlı, iyi bir dinleyici. Çok sıkıntı yaşamadığım için iletişim kurmama gerek kalmadı. Memnunuz, bundan sonra kendisini tercih edeceğiz.