- Riskli Gebelik
- Gebelik
3 Boyutlu USG
Ferah Residence, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi, 1993. sokak, No:22A, 34522 Esenyurt/İstanbul, İstanbul
3. ay Detaylı Ultrason
Doppler Ultrason
Dr. Altan Cebeci Muayenehanesi
Ferah Residence, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi, 1993. sokak, No:22A, 34522 Esenyurt/İstanbul, 17. kat D117, İstanbul 34522
Ödeme yöntemleri
- Kredi kartı
- Nakit
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Detaylı açıklamalar
- Dakiklik
- Randevuya katılım
T
t.....
Üçüncü gebeliğim ve hocamıza ilk kez gittim. İlgisi alakası ve en önemlisi her ayrıntıyı dikkatle incelemesi ve tek tek açıklamasından çok memnun kaldım. Sorduğum tüm sorulara yanıt aldım. İçim rahatlamış bir şekilde randevudan ayrıldım. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
m....g
Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz muhteşem insandı
so...
S.y bu üçüncü bebeğimiz üçünde de Altan Bey’e gittik işini gerçekten çok iyi yapan bir doktor
• Dr. Altan Cebeci Muayenehanesi • 3 Boyutlu USG •
Okadar ayrıntılı ve okadar ilgiliydiki hayran kaldık
fi...l
Altan beye, doktorumun tavsiyesi üzerine gittim. İyi ki buraya gitmişim. Çok memnun kaldım. Altan hocanın detaylı anlatımları, sorduğum her soruya sakinlik ile cevap vermesi daha da bir iyi hissettirdi. Kendisine ve tabiki danışmanı Sevcan hanıma ilgi alakası ve güler yüzlülüğü için burdan da memnuniyetimi bildirmek istedim.
Ç
ç.....
Genel olarak iletişim çok eksik ve muayeneden sonra iki gün ağrı yaşadım. Empati eksikliği var ağrı ve acı hissiyatına istinaden doktor beye bunu belirttiğimde dahi tepki vermedi yada iletişime girmedi, eli cok ağır ve bebek hareket etsin diye aşırı derecede bastırıp sarsıyor. Sadece kendi gözlemlerini söylüyor sorulan sorulara cevap almanız imkansız gibi bir şey. İyi yada olumlu gibi cümleler duymanız da imkansız çünkü kısık bir ses tonuyla normal diyor sadece biz bir ara bizimle konuşmak yerine sesini kaydettiğini düşündük çünkü tek duze bir ses tonuyla bir teyip kaydı gibi konuşuyordu. İsinde uzman olabilir fakat önemli olan başka şeyler de var, hasta memnuniyeti ikili iletişim ve güler yüz gibi.
K
k....t
11 agustos muayenemizde çok memnun kaldık. Altan bey herşeyi tam kapsamlı bize gösterdi ve açıkladı. Detaylı göremediğimiz şeyler için bekledik ve bizi tekrar muayene etti. Tüm herşeyi net görene kadar bizimle ilgilendi.
e....e
Çok ilgi ve detaylıydı. Ekstra birşey sormaya gerek kalmadan herşeyi tek tek anlattı. Gayet net ve anlaşır bir şekilde.
ec...n
Altan Hocama bebeğimin renkli ultrason kontrolü sebebiyle muayene oldum. Kendisi o kadar ilgili ve bilgili ki hayran kaldım. Sakin bir şekilde en ince ayrıntısına kadar yorulmadan tane tane her şeyi anlattı kontrolümüz boyunca. Çok memnun kaldım
m....a
Altan bey ile yolumuz bebeğimizin detaylı ultrason muayenesi sebebiyle kesişti. Kendisi sakin ve rahatlatıcı bir biçimde gördüğü,incelediği her şeyi bize aktardı. Bebek yüzünü tam göstermediği için net bir fotoğraf karesi yakayalabilmek adına saatlerce uğraştı . Şiddetle tavsiye ederim. Muayene sonunda aklınızda hiçbir soru işareti kalmayacağına emin olabilirsiniz
• Dr. Altan Cebeci Muayenehanesi • 3 Boyutlu USG •
Altan Cebeci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Altan Cebeci, Perinatoloji. Size Altan Cebeci tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Doppler Ultrason, 3. ay Detaylı Ultrason, 3 Boyutlu USG.
Altan Cebeci adresi nerede?Altan Cebeci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ferah Residence, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi, 1993. sokak, No:22A, 34522 Esenyurt/İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Altan Cebeci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Altan Cebeci online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Altan Cebeci isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Altan Cebeci, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Altan Cebeci hangi dilleri konuşuyor?Altan Cebeci ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Altan Cebeci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Altan Cebeci tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Altan Cebeci hakkında ne düşünüyor?Toplam 392 hasta / danışan, Altan Cebeci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Perinatologlar
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Perinatologlar