Uzm. Dt.
Altar Ateş
Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti)
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Konyaaltı 1 adres
Uzm. Dt. Altar Ateş(Sihirbaz Doktor) , Aslen Ankaralıdır. Antalya Metin Nuran Çakallıklı Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra 2012 yılında girdiği İstanbul Yeniyüzyıl Üniversitesi'nden mezun oldu. 2019 yılında uzmanlık eğitimini almak üzere RTEÜ Diş Hekimliği fakültesinde görev yapmıştır. Son dönemlerde uyguladığı patentli iğnesiz diş uyuşturma yöntemi ile çocuklara sanal gerçeklik altında,doğal uykuda veya genel anestezi altında diş tedavisi yapmaktadır. Ayrıca uzmanlığı süresince birçok dikkat çeken uluslararası çalışmada bulundu.Bunların en başında çocuklarda genel anestezi ihtiyacını azaltma için davranışsal yaklaşım teknikleri, diş yapısını taklit eden yenilikçi maddeler ve yer tutucuların halk üzerindeki bilinirliği üzerine yaptığı çalışmalar uluslararası dergilerde yer almıştır. Meslek hayatını uyumlu olmayan çocukları diş hekimliği koltuğuna oturtarak tedavi edebilmek üzere kurmuştur. Uyumlu olmayan-korkan-ağlayan birçok çocuk ile eğlenceli bir şekilde, genel anestezi ihtiyacı olmadan hastalarının tedavilerini tamamlamıştır. Çocukların kanal tedavisine olan gereksinimlerini azaltmak üzere ve dolgu maddeleri ile diş yapısının en yakın dereceden taklit edilmesini sağlamak üzerine Mineral trioksit agregatın ve metilsülfonilmetanın RUNX2 ve OPG/RANKL yolakları ile pulpa ekspozuna bağlı pulpa hasarı üzerindeki terapötik etkileri adlı bilimsel bir çalışmada bulunmuştur. İzmir Diş Hekimleri Odası tarafından düzenlenen Diş Hekimleri kongresinde Yer Tutucuların önemi üzerine bir sunumda bulunmuştur. Çeşitli Tv ve internet kanallarında diş hekimlerini ve halkı bilgilendirmek için yayınlara katılmıştır
- Diş Çürükleri
- Diş Hastalıkları
- Diş Çene ve Yüz Bölgesi Gelişim Yetersizlikleri
- Aft
- Ağız Kokusu
Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu
Öğretmenevleri Mahallesi Öğretmenler Caddesi No:1/3 Nazif Abay Apartmanı, Konyaaltı
Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri
Diş Çekimi
Doğru Solunum Ve Yutkunma Eğitimi
Erken Ortodontik Tedavi
Altar Ateş Muayenehanesi
Fissür Örtücü (Fissur Sealant)
Pediatrik Zirkonyum Kronlar
Süt Dişi Çekimi
Uyutarak (Sedasyon) Diş Tedavisi
Çocuklarda Estetik Dolgu
Çocuklarda Yer Tutucular
Ödeme yöntemleri
- Bu adreste kabul edilen sigortalar
- Nakit
- Kredi kartı
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Detaylı açıklamalar
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Randevuya katılım
n....)
Çocuğumun diş çürükleri vardı; ağrı çekmemesi ve tedavi olması için başvurdum. Tedavimiz çok iyi geçti. Kendisi çok ilgilendi. Bütün dişlerine tek tek baktı. Her yıl düzenli olarak Hakkari’den kendisine kontrol amaçlı geliyoruz. Oğlum çok korkan ve panik yapan bir çocuk. Şu an sadece kendisini istiyor, yanına mutlu bir şekilde gidiyor. Bu, anne baba olarak çok önemli. Bana detaylı bilgilendirmeler veriyor. Sayesinde oğlum hiç ağrı çekmiyor. Devamlı oğlumun dişlerinin fotoğrafını istiyor.
d....)
Kızımın dişleri çürüktü, sallanıyordu ve düşmüyordu. Diş travması vardı, kaç doktor gezdiysem muayene ettiremedim. En sonunda Altar Bey'le görüştük ve gittik. Sallanan dişlerini çekti, dolgularını yaptı. Şu an damak ve ortodonti tedavisi görüyor. Biz çok memnunuz. Sürecimiz güzel geçiyor. Kızım dört gözle oraya gitmeyi bekliyor. Oradan başka bir yere gitmiyor. Altar Bey çok ilgili, çocuklara çok güzel yaklaşıyor. Kızım kendisine çok güveniyor, sıcak kanlı bir uzman.
C
c....)
Gayet sevecen, çocuklara karşı ilgili bir uzman. Oğlumun dişinde çürük vardı diye başvurduk. 6 dolgu, diş çekimi ve kanal tedavisi yapıldı. Tüm işlemlerimiz gayet güzel geçti. 4,5 yaşında olduğu için işlemler uyutularak yapıldı. Öncesinde ve sonrasında herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Kontrollerimiz devam ediyor.
m....)
Dolgu, 4 dişine kaplama ve 3 çekim oldu. Sürecimiz çok güzeldi. 1 günde her şeyi halletti. Dişlerinde çürükler vardı, ağrı oluyordu; bu sebepten dolayı başvurmuştuk. Süreçten gayet memnun kaldık. İstediğim zaman arasam ulaşabiliyorum. Tedavimiz bitti, kontrollerimiz devam ediyor.
e....)
Oğlumun dişlerinde yamukluklar ve eğri düşmeyen bir dişi vardı, bu yüzden gittim. Ortodontiye yönlendirdi. Online üzerinden görüştük, çocuk olduğu için biraz daha bekleyelim dedi. Eğri düşmeyen dişi için de biraz daha bekleyelim, düşmezse çekeriz dedi. Ben tekrar gideceğim yanına. Altar Bey gayet ilgili, alakalı bir uzman. Çocuğu korkutmadan neyi nasıl yapacağını anlatarak ikna etti. Memnun kaldım kendisinden.
e....)
Dişlerine dolgu, kanal, çekim yapıldı. Tedavimiz çok iyi geçti. İşlem öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. Aradığımda ulaşabiliyorum. Biz normalde İstanbul’da oturuyoruz, tatil döneminde kendisine gittik. Kızım çok beğendi ve kendisine işlem yaptırmak istedi. Birkaç gün tatilimizi uzattık. Süreci iyi yönetti, sakin bir uzman. Memnun kaldık kendisinden. Bize karşı yaklaşımı da çok iyiydi. Hiçbir sorun, korku yaşanmadan idare etti.
m....)
İşlem öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. Oğluma diş çekimi ve dolgu yapıldı. Tedavimiz iyi geçti. Ne zaman arasam ulaşabiliyorum. İlgisinden memnun kaldık. Bir sorunumuz olmadı.
Z
z....)
Altar Bey’den çok memnun kaldık. İyi ki gitmişiz, tedavilerimiz için kendisine gitmeye devam edeceğiz. Diş temizliği yapıldı. Çalışanlarının ilgisi çok güzeldi. Her konuda olumlu, olumsuz açıklamalarda bulundu.
d....)
Kızımın 8 tane dişi vardı, 3 metal kaplama yapıldı. Genel anestezi altında ameliyat oldu. Çok memnunum kendisinden. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. Çok ilgilendi, hem kendisi hem çalışanları. Ben çok stresliydim, beni rahatlattı ve çok güzel konuşarak o stresimi yok etti. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Ben aramasam bile ameliyattan sonra kendileri 2-3 günde bir aradılar. Kontrol randevusu oluşturdu.
Ş
ş....)
Altar Bey'in çocukla diyaloğu ve iletişimi çok iyi. Biz de karşıda aynı şekilde. Çocuklara karşı ılımlı yaklaşıyor ve sakin. Her anlamda iyi bir uzman. Ben kendisinden memnunum. Dişlerde çürükler vardı. Altar Bey hem dolgu, kanal tedavisi ve kaplama yaptı. Şu anki süreçte herhangi bir sıkıntı yaşamadık. 2 diş kaybımız var, erken tedavi olsaydık o dişleri de kaybetmeyecekmiş. Acı çekmeden işlemleri yapıldı.
Altar Ateş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Altar Ateş, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti). Size Altar Ateş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Pedodonti, Çocuk Diş Tedavisi, Diş Teli Tedavisi, Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri, Ağız Bakımı Eğitimi, Doğru Solunum Ve Yutkunma Eğitimi, Erken Ortodontik Tedavi, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu.
Altar Ateş adresi nerede?Altar Ateş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Öğretmenevleri Mahallesi Öğretmenler Caddesi No:1/3 Nazif Abay Apartmanı Konyaaltı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Altar Ateş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Altar Ateş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Altar Ateş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Altar Ateş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Altar Ateş hangi dilleri konuşuyor?Altar Ateş ile Türkçe, İngilizce, İspanyolca dilinde konuşabilirsiniz.
Altar Ateş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Altar Ateş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Altar Ateş hakkında ne düşünüyor?Toplam 141 hasta / danışan, Altar Ateş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Altar Ateş hangi sigortaları kabul ediyor?Altar Ateş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.