Op. Dr.
Göz Altı Dolgusu
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
Dünyagöz İzmir Hastanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Intraoküler Basınç Ölçümü
Ödeme yöntemleri
- Nakit
- Kredi kartı
- Banka Havalesi
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Detaylı açıklamalar
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Randevuya katılım
n ....
Refraktif lazer cerrahi uygulamamı Arife hocam yaptı, gözüme en uygun yöntemle minimal risk ile ilerledi ve harika bir sonuç aldık. İyileşme sürecindeki ulaşılabilirliği ve desteği endişelerimi giderdi.
• Dünyagöz İzmir Hastanesi • Refraktif Cerrahi •
Alanında çok iyi bir hekim. Güvenle öneririm. Yardımcı sağlık personeli de oldukça uyumlu.
Op. Dr. Arife Esra Kocakaya
Teşekkür ederim
K
ka...n
8 ay önce lazer ameliyatı oldum herşeyden çok memnun kaldım doktorun ilgisi herşeyi çok iyiydi gözümde aynı şekilde herşey çok yolunda eskiden gözlükle bile zor gördüğüm şeyleri artık hiçbirşeye zorunlu olmadan görebilmek çok mükemmelmiş bu süreçte her detayıyla doktorum çok özenle ilgilendi
• Dünyagöz İzmir Hastanesi • Lasik •
Op. Dr. Arife Esra Kocakaya
Teşekkür ederim
Biz kocaman bir aileyiz
ay...e
Miyop astigmat olduğum için gözlerimi çizdirmek istiyordum ve Esra Hanım yapılan testler sonucunda Smile pro ya uygun olduğumu söyledi. Ameliyat süreci Esra Hanım sayesinde benim için oldukça rahat geçti. Yıllarca kullandığım gözlüğümden sayesinde kurtuldum
• Dünyagöz İzmir Hastanesi • Diğer •
ma...n
Güleryüzlü, nazik ve hoş sohbet biriydi. Ancak göz kusuruma sebebiyet veren durumlar hakkında yapılan açıklamalar yetersizdi. Ve dahi sadece makine ile ölçüm yapıldı ki: bunun sonucu olarak hatalar oluştu. Hem yazılı reçete hem de e-devlet medula’daki reçete ile yapılan gözlük camı, göz kusurumu gidermedi. Başka bir kurumda yaptığım muayene sonucunda aynı kusurlu gözümde, ekstradan +0.5 SPH saptandı. Bunun neticesinde yeniden yaptırdığım gözlük camı ile göz kusurum giderildi. Hem zaman hem de para kaybına uğradım.
g...
Doktor hanıma Dr. Arkadaşım tavsiyesi ile tanıştık. Gözlük kullanmamak için ameliyat oldum. Çok memnun kaldık, ilgili süreci çok iyi izah etti. Her şey yolunda gitti, 5 gün geçmesine rağmen görmem çok iyi oldu. Çevreme tavsiye ediyorum, çok memnunuz.
el...ı
Detaylı titiz muayene, hastaya özenli yaklaşım, iyi tedavi - öneri
Son derece memnunuz
Sevgiler, saygılar• Dünyagöz İzmir Hastanesi • Normal Randevu •
n...
Doktorumu kızım buldu. Onun tedavisi yapıldı. Ben de mercek ameliyatı oldum, çok başarılı geçti. Şu an çok memnunum, herkese tavsiye ediyorum kendisini.
b...
Trifokal lens uygulaması yaptırdığım hastanenin konforundan memnun kaldığım için hastane doktorları içinde sertifika, yorum, eğitim durumu ile ilgili bir tarama yaparak Esra Hanım’da karar kıldım. Blefaroplasti için başvurdum. Esra Hanım ilk görüşmeden itibaren her konuda kolaylık sağladı, rahatlattı. Kendimi hasta gibi değil, misafir gibi hissettim. Hızla operasyon gerçekleşti, iyileşme süreci hızlı oldu, 6. günde dikişler alındı. Süreç beni mutlu etti. Doktor hanımı tavsiye ederim.
m....t
Gerekli açıklamaların yeterli ölçüde yapılması.. öğretici danışman seansı
• Dünyagöz İzmir Hastanesi • Göz Hastalıkları Randevusu •
Arife Esra Kocakaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Arife Esra Kocakaya, Göz Hastalıkları. Size Arife Esra Kocakaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Göz Hastalıkları Randevusu, Randevu, Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti), Göz Altı Dolgusu, Tonometri, Glokom Ameliyatı, Preoperatif Değerlendirme, Fakik Göz İçi Lens, Intraoküler Basınç Ölçümü, Göz Kapağı Estetiği.
Arife Esra Kocakaya adresi nerede?Arife Esra Kocakaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alsancak, Ali Çetinkaya Blv No:79 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Arife Esra Kocakaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Arife Esra Kocakaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Arife Esra Kocakaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Arife Esra Kocakaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Arife Esra Kocakaya hangi dilleri konuşuyor?Arife Esra Kocakaya ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Arife Esra Kocakaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Arife Esra Kocakaya tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Arife Esra Kocakaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Arife Esra Kocakaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.