Fzt.
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Bursa 1 adres
Eğitimimi Süleyman Demirel üniversite fizik tedavi ve rehabilitasyon bölümü 2015 yılında bitirdim.
Uzmanlığımı Karabük üniversitesi sağlık bilimler fakültesi anatomi, sporcu sağlığı, ortopedik rehabilitasyonu,Manuel terapi ve karyopraktik eğitimleri gördüm, Ayrıca dry needling,Graston tedavisi ,Gtos terapi eğtimleri gördüm. Son olarak uzak doğu masaj teknikleri ,Tetik nokta baskı teknikleri birebir eğitiminde buldum,2015 yılından aktif çalışmaktayım. Süleyman Demirel üniversite hastanesi ,Isparta devlet hastanesi ,Cihangir hastanesinde çalıştım.
- Omuz Ağrısı
Ortopedik Rehabilitasyon
Sporcu Rehabilitasyonu
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
Ödeme yöntemleri
- Bu adreste kabul edilen sigortalar
- Nakit
- Banka Havalesi
Kabul edilen sigortalar
Diğer (İade)
Görüşler
U
u...
Aydın Ali Bey ve ekibi, hasta ilişkilerinde hassasiyetle çalışıyor. Sırtımdaki platin kırıldı; iki defa ameliyat oldum. Sonraki süreçte kendisinden fizyoterapi hizmeti aldım. Çok çok memnunum. Başarılarının devamını dilerim.
f...
Aydın Bey’den çok memnun kaldık. Kendisi çok güzel emek harcayarak işini yapıyor. Bel-boyun tutulması vardı bende, seans süreciyle iyiye gidiyoruz çok şükür. Herkese tavsiye ederim.
b...
Sol kolumda yaşadığım donuk omuz problemi için doktorlar ameliyat olmamı söyledi. Bir arkadaşımın tavsiyesi ile Aydın Bey'e ulaştım. Kendisi seanslarda sadece omzum değil, sırt ve boyun bölgelerindeki problemlerimi de çözerek ameliyat olmadan sağlığıma kavuşmamı sağladı. Kendisi alanında uzman ve deneyimli bir fizyoterapist olup gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum.
R
r...
Aydın Bey'e boyun fıtığı tedavisi için başvurdum. Ben seanslardan çok memnunum, çok şiddetli olan ağrılarım hafiflemeye başladı. Aydın Bey'e tavsiye üzerine gittik, memnunum. Tavsiye ederim.
s...
Aydın Hoca ile oturduğum mahallede olması sebebiyle buldum. Bel fıtığından dolayı ayakta uyuşma, karıncalanma için başvurdum. 5 seansta tüm ağrılarım geçti. Ayrı spor salonu olan kısımda da devamında kas kuvveti çalıştık, çok faydasını gördüm. Hiç ağrım kalmadı, tavsiye ederim.
d...
Kardeşim vasıtasıyla Aydın Bey'i tanıdım. Sol kürek kemiğinin olduğu bölgede 10 yıldan fazladır geçmeyen bir ağrı vardı, bir de duruşumda eğrilik vardı. Fotoğraflarda bile sol tarafa eğik duruyordum. Aydın Bey daha ilk görüşmemizde sol taraftaki kasların gergin ve kısa olduğunu söyledi. Bunu yaklaşık 8 seansta düzeltebileceğini söyledi ve gerçekten de 3-4 seanstan sonra hem omzumdaki ağrı geçti hem de duruşum gözle görülür bir şekilde düzelmeye başladı. Kendisinden çok memnun kaldık; hem ilgili hem kişilik olarak iyi bir insan. Bu tür sıkıntısı olanlara kesinlikle tavsiye ederim.
O
o.....
Bel fıtığı ve ayak ağrılarından rahatsızdım. Kısa süre içeresinde seanslar daha bitmeden eski durumuma ulaştım. Çok memnunum, tavsiye ederim, Aydın Bey'e teşekkür ederim.
Eşimin şiddetli bel ve boyun ağrısı içi gittik. Kendisi işinde çok bilgili ve ilgili. Her aşamada bizi bilgilendirdi. Uyguladığı tedavi sayesinde ağrılarından kurtuldu. Bize çok faydalı oldu, memnun kaldık.
• Physio Clinic • Randevu •
d....s
bel ve boyun agrılarımdan dolayı fızık tedavı uyguladı bana eli inanılmaz ıyı seansları cok faydalı oldu nerdeyse agrılarım yok gıbı cok faydasını gordum.
• Physio Clinic • Randevu •
e....v
sureklı masa bası calısmamdan dolayı cıddı agrılarım vardı boyunumda manual terapi sayesınde yok denilcek kadar azaldı resmen cok memnun kaldım.
• başka bir yer • Diğer •
Aydın Ali isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aydın Ali, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Aydın Ali tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Fizik Tedavi, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi, Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi, Ortopedik Rehabilitasyon, Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi, Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi, Manuel Terapi, Menisküs Tedavisi, Normal Randevu.
Aydın Ali adresi nerede?Aydın Ali şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fethiye mahallesi kelebek Sokak No 12 D/A dükkan 13 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aydın Ali isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aydın Ali online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Aydın Ali isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aydın Ali, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Aydın Ali isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aydın Ali tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Aydın Ali hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Aydın Ali hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aydın Ali hangi sigortaları kabul ediyor?Aydın Ali tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.