Uzm. Dt.
Ağız Koruyucusu
Diş Çekimi
Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları
Triodent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
Ö
öz....
Merhaba,samimiyetle belirtmek isterimki Uzman Dr.Başak hanıma dişlerimi yaptırdığım için inanılmaz memnun kaldım,iyiki kendisini tercih etmişim.Çalıştığı yerdeki,doktorların,çalışanların,ortamın pozitifliği,kullanılan ürünlerin son model olması,dezenfektanı ve doktorun her konuda ivedilikle ve önemle üzerinde durduğu,çok keyifli bir tedavi süreci geçirdim.Diş randevularıma artık korkarak değil de mutlulukla gider oldum,ayrıca diş sağlığımı ön planda tutarak zor durumdaki dişlerimi de kurtardı buna ilaveten estetik bir gülüş tasarımı yaptı, Çok memnun kaldım,gülüşlerim değişti,özgüvenim yerine geldi.Herkese tavsiye ediyorum engin bilgeliği ve uzmanlığı ile keyifli bir süreçti .Herkese önemle tavsiye ediyorum
• Triodent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Restoratif Diş Tedavisi Randevusu •
Başak Odabaşıoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Başak Odabaşıoğlu, Restoratif Diş Tedavisi. Size Başak Odabaşıoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Restoratif Diş Tedavisi Randevusu, Diş Çekimi, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Ağız Koruyucusu.
Başak Odabaşıoğlu adresi nerede?Başak Odabaşıoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahariye Mahallesi Doçent Doktor Bahriye Üçok Bulvarı İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Başak Odabaşıoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Başak Odabaşıoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Başak Odabaşıoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Başak Odabaşıoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Başak Odabaşıoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Başak Odabaşıoğlu hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Başak Odabaşıoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.