Uzm. Fzt.
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Balıkesir 2 adres
1997 Hacettepe Üniversitesi lisans ve 2019'da Balıkesir Üniversitesi'nde yüksek lisans eğitimini tamamladım.
Kastamonu Rehabilitasyon Hastanesi, Ankara Fizik tedavi ve Rehabilitasyon Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi Kurumlarında 27 yıl görev yaptıktan sonra kendi özel fizyoterapi merkezimi açtım.
Manipülasyon, mobilizasyon, ortopedik ve nörolojik rehabilitasyon uygulamaları ağırlıkta olmak üzere fizyoterapi hizmeti vermeye devam etmekteyim.
- Omuz Ağrısı
Gaziosmanpaşa, 209. Sk. No:9/A,, Balıkesir
Uzm. Fzt. Bayram En, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon
G.O.P. mah.209. sok no.9/A, GİRİŞ KAT, Balıkesir
Ödeme yöntemleri
- Bu adreste kabul edilen sigortalar
- Nakit
- Banka Havalesi
Kabul edilen sigortalar
Diğer (İade)
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Detaylı açıklamalar
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
n...
Değerli uzman fizyoterapist Bayram En ile Covid'in sıkıntılı günlerinde tanıştık. Eşimin daha önce geçirdiği disk ameliyatı nedeniyle belinde yaşadığı problem ayağa kalkmasına, yürümesine hatta kımıldamasına izin vermiyordu. Diyaliz hastası olan eşimi inanılmaz bir çaba ve emekle ve şefkatle tedavi edip önce oturmaya sonra yürütmeye başladı. Rahmetli eşim son gününe kadar Bayram hocamızı minnetle andı.
b...
Annem beyin kanaması geçirdi. Ve sonucu felç. Yoğun bakımda 10 gün kaldıktan sonra 10 günde hastanede nöroloji servisinde yattı. Hastaneden eve getirmek bile bizim için çok zordu. Bir arkadaşımızın referansı ile Bayram En Bey’i aradık. Aradığımız gün akşamı annemi görmeye geldi ve bize tedavi sürecini anlattı. Hiç annemin ayağa kalkacağını düşünmüyordum. Ama Bayram Bey’in seansları ile günden güne annem adımlar atmaya başladı. Annemle iletişimi mükemmeldi. Anneme önce güven verdi, sonra da onun kendine güvenmesini sağladı. Annem doktorunun yolunu gözlüyor ve verdiği ödevleri, diyelim, aksatmadan yerine getiriyordu. Şu anda annem destekle yürüyor, tuvaletine gidiyor hatta merdiven bile çıkıyor. Kesinlikle Bayram Bey’i bizim yaşadıklarımızı yaşayıp ümidini kesmiş olan tüm hastalara öneriyorum. İyi ki karşımıza siz çıktınız Bayram En.
Y
y...
9 Nisan 2024 tarihinde eşimin beynine pıhtı attı.
35 günlük hastane sürecimizden sonra eve geldik. Hemen iyi bir fizyoterapist arayışına giriştik.
Bayram Bey hem hastamıza hem ailemize ilaç gibi geldi.
Önce eşime 1,5-2 ay içerisinde merdiven çalışması yaptıracağını söyledi. Ama bunu 15 gün içinde gerçekleştirdi. Tuvalete tekerlekli sandalyeyle götürüyorduk. Baston kullanarak gitmesini sağladı çok kısa bir sürede...
Yataktan en kolay şekilde kaldırmam ve yatırmam gerektiğini öğretti.
Benim işlerimi çok kolaylaştırdı.
Bilgilerini paylaşmakta o kadar verici ki...
O, ailemizin bir ferdi gibi. Onu çok seviyoruz. İnsani ilişkileri harika. Ondan öğrenilecek çok şey var..
Çevreme, ihtiyacı olanlara şiddetle tavsiye ederim. İyi bir fizyoterapist nasıl olur herkes görmeli..
Ona ailesiyle geçireceği sağlıklı, mutlu, huzurlu, uzun, güzel bir yaşam diliyorum.• • •
s...
Ben fizyoterapist Bayram En’e belimde rahatsızlık olduğu için gittim. Gayet nazik, kibar bir şekilde karşılandım. Kendisi ve çalışanları güler yüzlü, iş yeri pırıl pırıl, aletler tertemiz; insana huzur veriyor. Bayram Bey işinin ehli bir fizyoterapist. Manuel terapi olsun, akupunktur olsun, fizik tedavi uygulamada son derece mükemmel sonuçlar veren biridir. Ben çok memnun kaldım, kazancının karşılığı helaldir. Saygılarımı sunarım.
T
t...
Covid sonrası, beyin ameliyatı olmak zorunda kaldım. 2.5 aylık uykudan sonra uyanmışım ama anneme doktorlar, sol tarafında maalesef hiç hareket yok demiş. Sonra memleketim Balıkesir'de müthiş bir fizyoterapist olan Bayram EN ile tanıştık. Pazar hariç her gün kendisinden ders aldım. Kendisi gerçekten mükemmel bir fizyoterapist. Ondan önce mükemmel bir insan. Kesinlikle gösteriş meraklısı değil. Önemli olan hasta onun için. Yoğun çalışma sonrası beni ayağa kaldırdı, yürüttü. Bana abilik yaptı, kafelere götürdü. Normal hayata adapte etti beni.
a...
Fibromiyalji ve ankilozan spondilit teşhisim var. 5 yıldır tedavi alıyorum. İlaç tedavime destek olarak başladım. Sık sık düşüyordum, yürürken vücudum öne doğru gidiyordu. Ayak bileklerim, sırtım, kollarım çok ağrıyordu. O ağrılar, tutulmalar anlatılamazdı. 2025 Eylül'de Bayram Hocanın desteği başladı. O kapıdan ağlayarak girdiğim çok oldu. Önce çok iyi bir dinleyici, anatomi bilgisi harika; her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor. Çok defa kitapları açıp göstererek bana kasları, sorunumun nereden kaynaklandığını sabırla anlattı. Bir gün kolum, diğer gün bacağım diye gittim. Tek bir sorun değildi, tedavi süreci belirlenecek. Her an değişen bir durumdu benimki. Her seferinde harika çözümler üretti. Şimdi duruşum düzeldi, düşmüyorum, kaslarım güçlendi. Kendime güvenim geldi. Bayram hocam, iyi ki yanımda...
Ş
ş...
Bayram Hoca, Balıkesir’de tanınan biri olduğu için direkt randevu oluşturup görüşmeye gittik. Trafik kazası geçirdiğim için başvurmuştum. Ameliyatımı yapan doktorlarım düzelmeyeceğimi söylemesine rağmen Bayram Hoca, hiçbir sakatlığım kalmadan beni uzun bir tedavi süreciyle iyileştirdi. Seansları 1 saatlik olmasına rağmen, kendi inisiyatifine kalarak benim tedavim için yeri geldiğinde 2 saat bile tedavi yaptı. Benim tekrardan, günlük herkes için basit olan ama benim için çok zor olan rutinleri yapmamı sağladı. Çevremde fizik tedaviye gitmesi gereken kim varsa Bayram Hoca’ya tavsiye ederim.
Y
y....n
Omuz hareket kısıtlılığı ve donuk omuz nedeniyle uzun süredir şiddetli ağrılar yaşıyordum. İlaç ve fizik tedaviye rağmen fayda görmemiştim. Bayram Bey’in uyguladığı tedavi sayesinde ağrılarım geçti, yaşam kalitem çok arttı. Kendisine minnettarım.
• Ankafiz • Fizik Tedavi •
Z
z....o
Omuz ağrım yüzünden günlük işlerim zorlaşıyordu. Tedavi sonrasında ağrılarım tamamen geçti, çok memnunum. İlgili ve alanında uzman bir ekip.
• Ankafiz • Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu •
n....a
Omuz ve kolumda hareket kısıtlılığı şikayetinden Bayram hocamdan tedavi aldım.Bu durum günlük hayatımda yaşam kalitemi düşürüyordu...Kısa bir zamanda Bayram hocam sayesinde ciddi anlamda gelişmeler sağladım....Çevremde herkese tavsiye edebileceğim güvenilir başarılı fizyoterapist güzel insan çookk teşekkürler yolunuz açık sevgi dolu olsun....
• Ankafiz • Fizik Tedavi •
Bayram En isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bayram En, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Bayram En tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Bayram En adresi nerede?Bayram En şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- G.O.P. mah.209. sok no.9/A Balıkesir
- Gaziosmanpaşa, 209. Sk. No:9/A, Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bayram En isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bayram En online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bayram En isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bayram En, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Bayram En hangi dilleri konuşuyor?Bayram En ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Bayram En isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bayram En tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Bayram En hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Bayram En hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bayram En hangi sigortaları kabul ediyor?Bayram En tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.