Dkt.
Dil ve Konuşma Terapisi
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Konya 1 adres
Anadolu Üniversitesi’nde Dil ve Konuşma Terapisi lisans eğitimimi tamamladım. Ardından Kapadokya Üniversitesi’nde yüksek lisans yaparak uzmanlık alanımı derinleştirdim.Konya’da kekemelik, geç konuşma, artikülasyon bozuklukları, ses terapisi ve otizmde dil gelişimi gibi pek çok alanda çocuklara ve yetişkinlere destek oluyorum. 2018’den bu yana birçok danışanımla birlikte kelimelerin gücünü keşfettik, iletişimin önündeki engelleri birlikte aştık.
Eğer çocuğunuz konuşmakta zorlanıyorsa, sesleri doğru çıkaramıyorsa ya da kendinizi ifade ederken sık sık takılıyorsanız, size özel terapi programlarıyla yanınızdayım. Seanslarımızda her adımı sizin hızınıza göre planlıyor, güvenli ve sıcak bir ortamda ilerliyorum.
- Kekemelik
Dil Terapisi
Gecikmiş Konuşma Terapisi
Kekemelik Terapisi
Konuşma Terapisi
Musalla bağları mahallesi, Gürsesler sokak No1 zemin kat , daire 1 Selçuklu Konya, Konya
Uzm.Dkt Berce Albayrak
Ödeme yöntemleri
- Bu adreste kabul edilen sigortalar
- Nakit
- Banka Havalesi
Kabul edilen sigortalar
Diğer (İade)
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Detaylı açıklamalar
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Randevuya katılım
fa...
Merhaba Berce hocam ile 2021 yılında yollarımız kesişmişti. Oğlumuz konuşmadığı için iletişim başlamıştı.Önceliği her zaman çocuğun üstün yararı oldu. Bizi her zaman özel eğitim olsun kreş olsun çok güzel yönlendirdi ve koordine etti. Oğlumuz konuşma becerilerini kısa zamanda tamamladı. Şimdi susturamıyoruz minnettarız
O
o....ş
Seans ve terapi sürecinden çok memnunum
Çok güzel ilgileniyor• Uzm.Dkt Berce Albayrak • Randevu •
R
r...
Berce hocama, eğitmen bir yakınım vasıtasıyla evladımın konuşma ve anlatımda yaşadığı zorluklar ve kaygılar nedeniyle ulaştık ve seanslara başladık. Zamanla kelimelerini daha seçici kullanmaya ve kendini ifade etmekte biraz daha rahatlamaya başladı. Kesinlikle bu tür sıkıntıları varsa evlatlarınızın Berce Hocam veya onun gibi alanında uzman bir eğitmenden destek almalarını tavsiye ederim.
1. Çocuğumuzun konuşma becerilerinde yaşadığı güçlükler nedeniyle terapi sürecine başladık. Seanslarda ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yapıldı. Süreç içerisinde konuşmasının daha anlaşılır hale geldiğini ve kendini ifade etme becerisinin geliştiğini gözlemledik.
I
i....g
Dil ve konuşma gelişimiyle ilgili yaşadığımız güçlükler nedeniyle terapi desteği almaya başladık. Seanslar boyunca belirlenen hedefler doğrultusunda çalışmalar gerçekleştirildi. Süreçte çocuğumuzun konuşma ve iletişim becerilerinde ilerleme olduğunu gözlemledik.
b....t
Çocuğumuzun iletişim ve ifade becerilerini desteklemek amacıyla seanslara başladık. Çalışmalar ihtiyaçlarına ve gelişimine uygun şekilde ilerledi. Süreç içerisinde iletişime katılımının ve sözel ifadelerinin arttığını gözlemledik.
• Online Danışmanlık • Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu •
es...a
Çocuğumuzun kendini sözel olarak daha iyi ifade edebilmesi amacıyla terapiye başladık. Süreç boyunca ifade edici dil ve konuşma becerileri üzerine çalışmalar yapıldı. Günlük yaşamda kendini ifade etme konusunda gelişme gösterdiğini gözlemledik.
• Online Danışmanlık • Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu •
as...
Oğlumu cümle kurmakta ve anlatmakta zorlandığı için Berce hocama getirdik yaklaşık üç aydır kendisi ile seanslara devam ediyoruz
Oğlumun hem kelime haznesi hemde anlatımı genişledi
Ve aynı zamanda bizi bazı konulardada çok güzel yönlendirdi• başka bir yer • Diğer •
f.....
Berce hocamla yollarımız 8yaşında ki oğlum için kesişti. Bazı harfleri çıkartmakta zorlanıyordu, ilgisi ve bilgisi sayesinde kısa sürede çözüme ulaştık.Aileyi bilgilendirme noktasında da çok iyi tek tek herşeyi açıklıyor . Sayesinde oğlum artık daha özgüvenli ve konuşurken çok rahat, çevremdeki herkese öneriyorum. Güleryüzlü oluşu, samimi ve sıcak tavırları ile yanına hep severek geldik, ortam da çok huzur verici dil terapisti arayışında olan aileler başka yerde hiç vakit kaybetmeyin doğru adres burası
• Uzm.Dkt Berce Albayrak • Randevu •
Merhaba. Oğlum 6 yaşında 3 buçuk yaşından beri ara sıra kekemelik sorunu yaşıyoruz. Okula başlamadan önce terapi almasını istedim. Berce hanımı internetten araştırırken buldum. Yaşadığımız ilçeden merkeze gidiş biraz zor olduğu için online terapi için görüşmek istedim. Hemen dönüş sağladılar. İlk başta kararsızdım. seansı yaptıktan sonra online olarak terapi almasında sorun olmayacağını söyledi.Oğlum Berce ablasını heyecanla bekliyor bilgisayardan beraber oyun oynuyorlar ona yol gösterici oluyor. İnişli çıkışlı bir süreç olduğunu biliyoruz. Şuan zorlandığında ne yapması gerektiğini biliyor. Oyun oynarken beraber çalışma yapıyoruz. Berce hanım cocukları çok seviyor yaklaşımı çok sıcak. Çekingen oğlumu bile açtı.
• Online Danışmanlık • Kekemelik Terapisi •
Berce Albayrak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berce Albayrak, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Berce Albayrak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Normal Randevu, Online Terapi, Dil Terapisi, Konuşma Terapisi, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Kekemelik Terapisi.
Berce Albayrak adresi nerede?Berce Albayrak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Musalla bağları mahallesi, Gürsesler sokak No1 zemin kat , daire 1 Selçuklu Konya Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berce Albayrak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Berce Albayrak uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Berce Albayrak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Berce Albayrak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Berce Albayrak hangi dilleri konuşuyor?Berce Albayrak ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Berce Albayrak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berce Albayrak tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Berce Albayrak hakkında ne düşünüyor?Toplam 52 hasta / danışan, Berce Albayrak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Berce Albayrak hangi sigortaları kabul ediyor?Berce Albayrak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.