Uzm. Dt.
Diş Hekimi
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
İzmir 1 adres
Sağlıklı diş etleri, başarılı implant tedavilerinin ve uzun ömürlü bir gülüşün temelidir. Tedavilerimde amacım, yalnızca mevcut sorunu tedavi etmek değil, hastalarıma uzun yıllar sağlıklı, fonksiyonel ve estetik bir ağız yapısı kazandırmaktır.
Diş hekimliği eğitimimi Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde tamamladıktan sonra, uzmanlık eğitimimi Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Periodontoloji Anabilim Dalı'nda tamamlayarak periodontoloji uzmanı oldum.
Yaklaşık 7 yıldır implant tedavileri ve periodontal cerrahi alanında çalışıyorum. Meslek hayatım boyunca İstanbul'da farklı ağız ve diş sağlığı merkezlerinde periodontoloji uzmanı olarak görev yaptım.
Başlıca çalışma alanlarım implant cerrahisi, diş eti hastalıklarının tedavisi, diş eti çekilmesi tedavileri, bağ dokusu greftleri, sinüs lifting operasyonları ile gömülü ve 20 yaş dişi çekimleridir. Tedavilerimde her hastanın ihtiyaçlarına özel, bilimsel temellere dayanan ve uzun dönem başarıyı hedefleyen yaklaşımlar benimsiyorum.
Mesleki gelişimime önem veriyor; ulusal ve uluslararası kongreleri yakından takip ediyorum. 2023 ve 2025 yıllarında Türk Periodontoloji Derneği Bilimsel Kongresi'nde, 2025 yılında ise FDI Dünya Diş Hekimliği Kongresi ve Viyana EuroPerio Kongresi'nde sözlü sunumlar gerçekleştirdim.
Hastalarımla güvene dayalı bir iletişim kurmaya, tedavi sürecini anlaşılır şekilde paylaşmaya ve konforlu bir tedavi deneyimi sunmaya özen gösteriyorum. Amacım, her hastama güncel bilimsel yaklaşımlar doğrultusunda güvenilir ve kalıcı çözümler sunmaktır.
Diş Hekimi Randevusu
Periodontoloji Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Acil Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Uzm Dt Berkay Göler Diş Kliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
Gülüş Tasarımı
Hareketli Protez
Hassas Bağlantılı Protezler
Uzm Dt Berkay Göler Diş Kliniği
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kanal Tedavisi
Periodontal Plastik Cerrahisi Yumuşak Doku Greftleri
Periodontoloji
Periodontoloji Cerrahi
Uzm Dt Berkay Göler Diş Kliniği
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
İmplant
İmplantoloji
Mithatpaşa Caddesi 399/401A, Güzelbahçe, İzmir 35310
Ödeme yöntemleri
- Nakit
- Kredi kartı
- Banka Havalesi
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
al...
Kanal tedavisi yapıldı tahmin ettiğimden çokdaha rahat bir süreç geçti pırıl pırıl gençler
• Uzm Dt Berkay Göler Diş Kliniği • Diğer •
L
l...
Sevgili Berkay doktorum, benim implant tedavimi yaptı. Biraz korkuyordum ancak çok rahatlatan, bilgilendiren, ilgili ve güler yüzlü biri. Tedavi sürecimin konforlu geçmesini sağladığı için sevgili doktorumu herkese tavsiye ediyorum.
h...
İmplant ve diş eti tedavisi için Berkay Hocama başvurdum. İşini gerçekten iyi yapan, ilgili ve güler yüzlü bir doktor. Tedavi sürecinde her şeyi anlaşılır şekilde anlattı ve içimi rahatlattı. Sayesinde tedavi sürecim beklediğimden çok rahat geçti. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir doktor. Güler yüzüne ve ilgisinden ayrıca memnun kaldım. Başarılarının devamını dilerim.
s...
Dr. Berkay Bey ile Marmara Üniversitesi Diş Hastanesi'nde tanıştık. Kendisi diş eti tedavisinde benim doktorumdu. Nezaketinden dolayı kendisinden çok memnun kaldım. Buradan gitmesine çok üzüldüm, yolu açık olsun.
O
o...
20’lik dişlerimden ikisini yaşadığım ağrılar sebebiyle Berkay Hocam’a çektirdim. Aynı zamanda diş etlerimdeki problemler nedeniyle dişlerimde sallanmalar olduğunu fark ettim ve kendisiyle diş eti cerrahisi sürecine başladık.
Tedavi sürecinde gerçekten çok az ağrı yaşadım ve sonuçlardan çok memnun kaldım. Berkay Hocam’ın eli çok hafif, işine hâkim, ne yaptığını çok iyi bilen ve hastasını her aşamada bilgilendiren bir uzman diş hekimi olduğunu kesinlikle söyleyebilirim.
Normalde dişlerimdeki problemler konusunda oldukça ön yargılı davranır ve diş hekimine gitme konusunda çekinirdim ancak Berkay Hocam bu düşüncemi tamamen değiştirdi. Hem ilgisi hem de uyguladığı tedavi süreci sayesinde çok güvenli ve rahat bir süreç geçirdim. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.• • •
e...
Berkay Bey ile yaklaşık 3 sene önce ileri seviye diş eti gerilemesi kaynaklı Marmara Üniversitesi Diş Hastanesinde tanıdım. Kendisiyle 3 diş eti ameliyatına girdim. Bu süreçte ameliyat öncesi ve sonrası iletişimde hep aktifti, ne zaman bir sorunla karşılaşsam hızlı dönüş aldım. Süreci çok iyi takip ederdi. En önemlisi, çok anlayışlı ve iyi bir doktordu; kesinlikle tavsiye ederim. Diş etlerim daha iyi durumda. Başarılarının devamını diliyorum yeni kliniğinde.
g...
Dr. Berkay Bey'e tavsiye ile ulaştım. Azı dişi ameliyatı oldum. Kemik tozu tedavisi yaptı Berkay hocam. Çok memnunum, hiçbir şikayetim kalmadı. Kesinlikle tavsiye ederim.
Ö
ö...
Dişimde yaşadığım problemler nedeniyle implant tedavisi için Uzman Dt. Berkay Göler’e başvurdum. Tedavinin başından sonuna kadar her aşamada detaylı şekilde bilgilendirildim ve kendimi çok güvende hissettim. Süreç boyunca gösterilen ilgi, güler yüz ve özen sayesinde tedavim benim için çok daha rahat geçti. Berkay Bey’in profesyonel yaklaşımı ve emeği sayesinde sonuçtan çok memnun kaldım. Diş tedavisi düşünen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
b...
Dişeti çekilmem vardı, operasyonumu yaptı, hiç ağrı hissetmedim ve çekilmem tamamen kapandı. Çok memnun kaldım, tekrar bir sıkıntı yaşarsam şüphesiz yine Berkay Bey'i tercih edeceğim.
I
i...
Diş eti tedavisi ve diş çekimi için başvurdum. İlk muayeneden itibaren tüm süreci detaylı bir şekilde anlattı ve kendimi güvende hissetmemi sağladı. Diş çekiminden çok korkuyordum ama işlem düşündüğümden çok daha rahat geçti. Güler yüzü, ilgisi ve özenli çalışmasından dolayı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Berkay Göler isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berkay Göler, Periodontoloji, Diş Hekimi. Size Berkay Göler tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Periodontoloji Randevusu, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Periodontal Plastik Cerrahisi Yumuşak Doku Greftleri, Randevu, Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr), İmplantoloji, Diş İmplantı, Normal Randevu, Diş Eti Hastalıkları Tedavisi, Cep Derinliği Azaltma.
Berkay Göler adresi nerede?Berkay Göler şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mithatpaşa Caddesi 399/401A İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berkay Göler isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Berkay Göler online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Berkay Göler isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Berkay Göler, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Berkay Göler hangi dilleri konuşuyor?Berkay Göler ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Berkay Göler isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berkay Göler tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Berkay Göler hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Berkay Göler hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.