Ody.
Berna Tunçbilek
Odyoloji (Dil, Konuşma ve Ses Bozuklukları)
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
İstanbul 1 adres
Odyoloji alanındaki uzun yıllara dayanan deneyimimi akademik eğitimle birleştirerek, işitme sağlığında güvenilir ve kişiye özel çözümler sunmayı amaçlıyorum. Ankara Üniversitesi Dikimevi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’ndaki eğitimimin ardından İstanbul Üniversitesi Sağlık Yönetimi programını tamamladım ve İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Sağlık Bilimleri Fakültesi Odyoloji Bölümü’nden mezun oldum.
Mesleki bilgi ve deneyimimi DUYMEK İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi’nde; her bireyin işitme ihtiyaçlarını doğru değerlendirmek, uygun işitme çözümünü belirlemek ve uygulama sonrasında da danışanlarımın yanında olmak için kullanıyorum.
Benim için iyi işitme yalnızca sesleri duymak değil; yaşamla ve sevdiklerimizle kurduğumuz bağı güçlendirmektir.
- Artikülasyon Bozukluğu
- İşitme Engeli
- Gecikmiş Dil ve Konuşma
- Kulak Çınlaması (Tinnitus)
- Anlamada Zorluk
Odyoloji Randevusu
Odiyometri-Odyometri
İşitme Cihazı Uygulaması
İşitme Testi
İşitsel Rehabilitasyon
DUYMEK İŞİTME CİHAZLARI SATIŞ VE UYGULAMA MERKEZİ
222. Cadde atakent mah, No 9/2 .daire 20, KAYA KARDEŞLER İŞ MERKEZİ, Küçükçekmece, İstanbul 34100
Ödeme yöntemleri
- Bu adreste kabul edilen sigortalar
- Nakit
- Kredi kartı
Kabul edilen sigortalar
SGK
Görüşler
a...
Berna Hanım'a internet aracılığıyla ulaştım. Annemin duyma problemleri sebebiyle iletişime geçtik. Sürecin başından sonuna kadar kendisi ve ekibi titizlikle bize yardımcı oldular. Annemin ihtiyaçlarını belirleyip kendisi için uygun cihazı ve en önemlisi, bu cihaza adaptasyon sürecini profesyonelce atlatması için gereken desteği fazlasıyla sağladılar. Ben de annem de çok memnun kaldık. Belirli periyotlarda kontrole gittiğimizde de aynı samimiyeti ve içtenliği kendisinden ve ekibinden fazlasıyla gördük. Benzer problemleri olan çevremdeki insanların da Berna Hanım'dan faydalanması için gereken yönlendirmeyi yapıyorum.
e...
Kendisi 10 numara uzman, her konuda yardım eden kişi. İşitme kaybından dolayı kulaklık aldım. Herkese tavsiye ediyorum.
Ody. Berna Tunçbilek
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz...
b...
Berna Hanım’la çalıştık. Hem anneme hem babama dört kulaklık aldık. Telefonla ayarlanabilen kulaklıklardan, şarjlı olan ikisinden de çok memnunuz. En küçük bir sorununda uzaktan da yardım edebiliyor. Berna Hanım’ı tavsiye ederiz.
Ody. Berna Tunçbilek
Her zaman bize ihtiyacı olan hastalarımızın ve danışanlarımızın yanında olmaktan mutluluk duyarız.Yorumunuz için teşekkür ediyoruz...
e...
Berna Hanım'la hem lokasyondan hem de yorumlar üzerine kontağa geçtim. İşitme kaybı, işitme cihazı almak için başvurdum. İlk günden bugüne asistanı ile beraber güler yüzlü ve yardımsever tavırları tedaviye uyumumu kolaylaştırdı. Süreci de yakın takip ediyorlar. Rahatlıkla tavsiye ederim.
Ody. Berna Tunçbilek
Bu değerli yorumlar için cok teşekkür ederiz...
Berna Tunçbilek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berna Tunçbilek, Odyoloji (Dil, Konuşma ve Ses Bozuklukları). Size Berna Tunçbilek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: İşitsel Rehabilitasyon, İşitme Testi, İşitme Cihazı Uygulaması, Odyoloji Randevusu, Odiyometri-Odyometri.
Berna Tunçbilek adresi nerede?Berna Tunçbilek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 222. Cadde atakent mah, No 9/2 .daire 20 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berna Tunçbilek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Berna Tunçbilek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Berna Tunçbilek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Berna Tunçbilek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Berna Tunçbilek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berna Tunçbilek tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Berna Tunçbilek hangi sigortaları kabul ediyor?Berna Tunçbilek tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.