Dkt.
Dil ve Konuşma Terapisi
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Bursa 1 adres
Üsküdar Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi lisans bölümünden 2021 yılında mezun oldum. Lisans dönemimde çeşitli rehabilitasyon merkezlerinde, özel kliniklerde ve hastanelerde gözlem ve uygulama stajları yaptım.
Gelişimsel dil bozuklukları, konuşma sesi bozuklukları (artikülasyon ve fonolojik bozukluk), otizm, motor konuşma bozuklukları, edinilmiş dil bozuklukları, çeşitli sendromlara bağlı gelişen dil ve konuşma bozuklukları ve ses bozuklukları ile çalışmaktayım.
PROMPT Terapisti, Floortime 201 uygulayıcısı, TEDİL VE TODİL testlerinin uygulayıcısıyım.
Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu
- Banka Havalesi
Kabul edilen sigortalar
Diğer (İade)
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Randevuya katılım
- Detaylı açıklamalar
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
s....b
3 aydır seanslara düzenli katılıyoruz. Çocuğuma yaklaşımı o kadar iyi ki hiç zorlanmadan, isteyerek gitti. Süreç boyunca kaydettiğimiz aşama ve elde ettiğimiz sonuçtan son derece memnun kaldık.
• Dil ve Konuşma Terapisti Beyza Nur Cengiz • Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu •
f....l
Kaygı ve stres yönetimi konusunda destek almak amacıyla başvurdum. Uzmanımız ilk seanstan itibaren son derece ilgili, empati yeteneği yüksek ve işinin ehli bir yaklaşım sergiledi. Görüşmeler boyunca sadece seans anında kalmayıp, günlük hayatımızda ve evde uygulayabileceğimiz adım adım ödevler ve teknik yönlendirmeler sundu. Yaklaşık 6 aylık bu süreçte kendimi ifade etme ve sorunlarla başa çıkma noktasında katettiğim mesafeye kendim bile inanamıyorum. Beklentilerimi fazlasıyla karşılayan, danışanına güven veren bir terapi süreci oldu. Emeğine sağlık.
e....m
Beyza Nur Hanım'a konuşma konusundaki çekincelerim sebebiyle başvurdum. Kişiye özel hazırladığı terapi programı, doğru teknikleri ve sabırlı yaklaşımı sayesinde kısa sürede harika bir ilerleme sağladık. Konuşma özgüvenimi yeniden kazanmamda emeği çok büyük, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim."
g....g
Kızımın konuşma gecikmesi için doktor tavsiyesiyle gitmiştik. Her seansa koşa koşa gidiyor, oyunla karışık terapi yapıldığı için hiç sıkılmıyor. Ebeveyn olarak bizi de süreçle ilgili sürekli bilgilendirmesi çok güven verdi. İyi ki yollarımız kesişmiş.
K
k....g
Kekemelik şikayetiyle başvurduk ve geçirdiğimiz süreçten son derece memnun kaldık. Beyza hanım sayesinde İlk seanstan itibaren uyguladığı doğru teknikler ve sunduğu ev egzersizleri sayesinde gözle görülür bir rahatlama sağladık. Danışanına yaklaşımı hem çok profesyonel hem de çok samimi.
g....l
Beyza Nur hanım harika bir uzman. Oğlumun bazı sesleri çıkaramama problemi vardı ve okula başlamadan halletmek istiyorduk. Sayesinde kısa sürede inanılmaz bir ilerleme kaydettik. Çocuklarla iletişimi, sabrı ve güler yüzü gerçekten takdire şayan. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.
Beyza Hanım ile 2 buçuk yaşındaki oğlumun gecikmiş konuşması sebebi ile tanıştık. Beyza Hanım hem iyi bir terapist hem de çok iyi bir oyun ablası oldu bize. Seans esnasında oğlumun gülüşlerini oyundan aldığı hazzı diğer odadan duyuyorduk. Her seans sonunda oğlum o odadan yapamadığı söyleyemediği birsürü sözcük ile çıktı. Çok düzenli gidememize rağmen çok iyi sonuçlar aldık. Çok kısa sürede konuşma işini çözdük. Hedefimize ulaştık ve yaşıtlarını yakaladık. Seansları bitirmemize rağmen sürekli görüşüp bilgi alış verişinde bulunuyoruz. Çok ilgili takibi seven işini gerçekten içinden gelerek yapan bir terapist.Oğlumun ilk ve çok sevdiği hiç dilinden düşürmediği biricik öğretmeni.İyi ki yollarımız kesişti iyi ki.
• Dil ve Konuşma Terapisti Beyza Nur Cengiz • Gecikmiş Konuşma Terapisi •
Dkt. Beyza Nur Cengiz
Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim.
Y
y.....
Beyza Hanıma ilk olarak kızımda konuşmasında gecikme olduğu için başvurmuştuk. Bize durumu açıkladı seanslara başladık sonrasında kızım konuşmaya başlayınca terapilere ara verdik. Ama bu sürede de ara ara konuştuk bizden bilgi aldı. Biraz ara verdikten sonra konuşmasındaki harfler yanlış olduğu için de tekrar kendisine geldik. çok güzel ilerlemeler görüyoruz. Kızım şimdi bıcır bıcır konuşuyor, beyza ablana gidiyoruz dediğimde çok mutlu oluyor. Çocuklarla çok güzel ilgilenen bir terapist kendisi. Çok seviyoruz beyza hocamızı bize her zaman dönüş yapıyor ilgileniyor. Kendisi iyi ki bu alanda. Çok sevecen nazik. Herkese tavsiye ediyorum
• Dil ve Konuşma Terapisti Beyza Nur Cengiz • Gecikmiş Konuşma Terapisi •
Oğlum artikülasyon terapist eğitimi alıyor. Üretemedigi sesler vardı onları artık çok kısa zamanda ürettı oğlum artık çok daha güzel konuşuyor beyza Hanım alanında çok iyi çok nazık
Dkt. Beyza Nur Cengiz
Teşekkür ederim.
me...
Beyza hanımdan önce çok dil terapistine gittik ama hiç ii değillerdi Beyza hanım oğluma öyle yakın olduki yerı geldı Bi abla yeri geldı ögretmen ama kemali konuşturmak için elinden geleni yaptı ve şuanda oğlum çok güzel konuşuyor ve aile gibi olduk o kadar samimi bir ögretmenimizki bize ve çoçugumuz gelişimi için sadece dil değil her konuda desteği çok büyük iyiki tanıdık iyiki varsınız Beyza hanım sizi çok seviyoruz
• Dil ve Konuşma Terapisti Beyza Nur Cengiz • Dil Terapisi •
Beyza Nur Cengiz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Beyza Nur Cengiz, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Beyza Nur Cengiz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Konuşma Terapisi, Otizme Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Ses Terapisi, Gelişimsel Dil Geriliği Terapisi, Dil Terapisi, Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu.
Beyza Nur Cengiz adresi nerede?Beyza Nur Cengiz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İhsaniye Mahallesi Erkal Sokak Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Beyza Nur Cengiz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Beyza Nur Cengiz uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Beyza Nur Cengiz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Beyza Nur Cengiz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Beyza Nur Cengiz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Beyza Nur Cengiz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Beyza Nur Cengiz hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Beyza Nur Cengiz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Beyza Nur Cengiz hangi sigortaları kabul ediyor?Beyza Nur Cengiz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.