0850 333 0388 Ücret öğren

Lisans eğitimimi Orta Doğu Teknik Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nde tamamladım. Yüksek lisansımı Okan Üniversitesi Klinik Psikoloji Tezli Yüksek Lisans Programı’nda yaptım. Lisans eğitimim sırasında Madalyon Psikiyatri Merkezi’nde staj yaparak klinik gözlem ve uygulama deneyimi edinme fırsatı buldum.

Yüksek lisans tez çalışmamda beden algısı ve bağlanma stillerinin premenstrüel sendrom belirtileri üzerindeki etkisini inceledim.

Terapi çalışmalarımda ağırlıklı olarak dinamik psikoterapi yaklaşımını benimsiyorum. Terapi sürecini, bireyin kendini daha iyi tanıdığı, duygularını ve ilişkilerini daha derinlemesine anlayabildiği bir süreç olarak görüyorum.

Kaygı, depresyon, özgüven sorunları, ilişki problemleri ve yaşamın getirdiği zorlayıcı dönemlerde danışanlarıma destek oluyorum. Danışanlarımın kendilerini rahatça ifade edebilecekleri, güvenli ve yargısız bir terapi ortamı oluşturmayı önemsiyorum.

Psikoloji alanındaki güncel yaklaşımları ve bilimsel gelişmeleri takip ederek mesleki gelişimimi sürdürmeye devam ediyorum.

Yetişkin
Çocuk

Online danışmanlık

Hoşnudiye Mahallesi 770. Sok. No:2/1 İç kapı numara:15 Zeydanlar Location B blok, Tepebaşı

Röportaj

Busenaz Otlu
Klinik Psikolog Busenaz Otlu

Hoşnudiye Mahallesi 770. Sok. No:2/1 İç kapı numara:15 Zeydanlar Location B blok, B Blok, Tepebaşı 26130

Ödeme yöntemleri

• Banka Havalesi

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Detaylı açıklamalar

a....

Kendisiyle görüşmeye başladıktan sonra kendimi ve yaşadığım durumları daha iyi anlamaya başladım. Görüşmeler sırasında kendimi rahatça ifade edebildiğim, yargılanmadan dinlendiğimi hissettiğim bir süreç oldu. Yaklaşımı oldukça ilgili ve anlayışlı. Bana farklı bakış açıları kazandırdı ve günlük hayatımda uygulayabileceğim konularda yardımcı oldu. Kendini geliştirmek ve profesyonel destek almak isteyenlere gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

• M

İlgisi, anlayışı ve profesyonelliğiyle kendimi gerçekten rahat hissettiğim bir süreç oldu. Her görüşmede kendimi daha iyi anlamama ve olaylara farklı açılardan bakmama yardımcı oldu. İyi ki yollarımız kesişmiş.

• Klinik Psikolog Busenaz Otlu Online Terapi  •

• K

kü...ş

Kendimi rahatça ifade edebildiğim, anlaşılmış ve gerçekten dinlenmiş hissettiğim çok güzel bir süreç geçiriyorum. Yaklaşımı, iletişimi ve seanslarda kazandırdığı farkındalıklar benim için oldukça kıymetli. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

s....

Busenaz hocamdan çok memnunum kendisi bana çok farklı bakış açıları gösteriyor.

• Ş

ş....a

Busenaz Hanım alanında son derece yetkin, donanımlı ve profesyonel bir uzman. Seanslarımız boyunca olaylara bambaşka pencerelerden bakmamı sağladı ve bana çok değerli farkındalıklar kazandırdı. Hayat kalitemi artıran ve bana yeni baş etme becerileri katan verimli bir süreçti. Gönül rahatlığıyla danışabilirsiniz

• D

d.....

Kaygı ve stresin hayatımı oldukça etkilediği bir dönemde seanslara başladık. Buse Hanımın gösterdiği çaba, güler yüzlü yaklaşımı ve zeki tahlilleri sayesinde kısa sürede çok güzel bir yol katettik. Kendi içimde terapi öncesi ve başladıktan sonraki dönemi kıyasladığımda farkı gerçekten anlayabiliyorum. Hayatımı kolaylaştırmak için ne kadar çabaladığını hissetmek oldukça güven verici.

• Ş

ş.....

Açıkçası başta bir ön yargı ile gitmiştim ama çok samimi ve bana iyi geldiğini fark ettim. Sabır ve emeği için minnettar um Buse hanım a

• Z

z....ç

Kendimi rahat ifade edebildiğim, ilgili ve profesyonel bir terapist. 4 seans oldu ve bu süreçten oldukça fayda görüyorum.

• B

bu...n

Zor bir dönemimde bana gerçekten iyi geldi. Kendimi rahatça ifade edebildiğim ve anlaşıldığımı hissettiğim bir süreç oldu. Seanslardan sonra olaylara daha sakin bakabildiğimi fark ettim.

• Klinik Psikolog Busenaz Otlu Online Terapi  •

• -

-.....

İlk giderken biraz çekinmiştim çünkü normalde kendimi kolay ifade edebilen biri değilim. Ama süreç düşündüğümden daha rahat geçti. Konuşurken yargılanıyormuş gibi hissetmedim ve gerçekten dinlediğini düşündüm. Özellikle bazı şeyleri ilk kez rahatça anlatabildim. Şu ana kadar benim için olumlu ilerleyen bir süreç oldu.

• Online Danışmanlık Online Terapi  •