Op. Dr.
Kadın Hastalıkları Ve Doğum
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Adana 1 adres
Op. Dr .ÇAĞRI YAPAR, Kadın Hastalıkları Ve Doğum alanında Yaşam Tıp Merkezi Kozan ' da hasta kabul etmektedir.
İlgi Alanlar
Vajinal estetik | Laparoskopik Cerrahi | İnfertilite | Gebelik Takibi
Şevkiye, Kalepark Sk No:3/A, 01500 Kozan/Adana, Adana
Yaşam Tıp Merkezi Kozan
Ödeme yöntemleri
- Bu adreste kabul edilen sigortalar
Kabul edilen sigortalar
Ray Sigorta A.Ş. (TSS)
Neova Katılım Sigorta A.Ş. (TSS)
Doğa Sigorta (TSS)
QNB Sigorta (TSS)
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Detaylı açıklamalar
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
ga...
Çok ilgili alanında gayet bilgili bi okadar da güvenilir iyiki sizinle yollarımız kesişti kadın doğum denince akla ilk tabiki çağrı hocam gelir nereye giderse gitsin hiç erinmeden muayene çağrı hocama giderim okadarki güvenilir
• Yaşam Tıp Merkezi Kozan • Randevu •
el...k
Memnunum gayet iyi hastayı önemsiyor ve açıklayıcı şekilde soruların cevabını veriyor
• Yaşam Tıp Merkezi Kozan • Randevu •
gi...
Tüm korkularımın hepsine sakinlikle cevap verdi. Çok ilgiliydi.
• Dermancan Tıp Merkezi • •
Çağrı Bey’in her şeyden önce iletişimi çok iyi. Güven duydum, bu yeterliydi.
hü...n
Odaya girip görür görmez verdiğim saçma tepkiye rağmen çok iyi idare etti ve çok güldük çok tatlı ve sempatik ve kesinlikle işinin ehli
• Dermancan Tıp Merkezi • Diğer •
em...r
Çok güler yüzlü, kibar ve çok ilgili çağrı bey, ilk defa gittim ve çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim..
m....ş
Gayet güzel ilgileniyor ve açıklama yapıyor baştan sağma değil
Ç
ç ...ş
Ilgısı alakasını durum yorumlaması çok güzeldi.çok beğendik
a....k
Güler yüzlü tek tek detaylı anlattı herşeyi henüz gebeligimin başındayım ama çok rahat hissettim kendimi tavsiye ederim
e....t
Çok ilgili. Her şeyi açıklıyor. Sizi rahatlatıyor. Hastalarıyla iletişim halinde.
• Dermancan Tıp Merkezi • •
Çağrı Yapar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çağrı Yapar, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Çağrı Yapar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Çağrı Yapar adresi nerede?Çağrı Yapar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şevkiye, Kalepark Sk No:3/A, 01500 Kozan/Adana Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çağrı Yapar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Çağrı Yapar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Çağrı Yapar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çağrı Yapar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Çağrı Yapar hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Çağrı Yapar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çağrı Yapar hangi sigortaları kabul ediyor?Çağrı Yapar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Ray Sigorta A.Ş. (TSS), Neova Katılım Sigorta A.Ş. (TSS), Doğa Sigorta (TSS), QNB Sigorta (TSS) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Adana bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Adana bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Adana bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları