Dr. Dt.
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Apse Insizyonu Ve Drenajı
Özel Çankaya Hikmet Bozyel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Cerrahisi
Çene Eklemleri Tedavisi
Çene Implantasyonu
İmplant
Özel Çankaya Hikmet Bozyel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Yıldız Evler Mah. R. Tagore Cad. 10/2 Yunus Ensarı İş Merkezi Avrupa Konseyi Binası, Çankaya 06400
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
he...i
Özel nedenlerden dolayı dişlerimi yıllarca ihmal etmiştim. Yaptırmaya karar verdiğimde eş-dost tavsiyesi ile dört diş kliniğinden/hekiminden görüş ve fiyat aldım. Klinik evime yakın olduğu için son olarak da Can Engin Durmaz beyin görüşünü aldım. 45 yıl önce protez kullanmaya başlamış birisi olarak, diş hekimleri konusunda tecrübeli olduğumu düşünüyorum. İki implant, bir diş çekimi, diş taşı temizliği, çok sayıda dolgu ve 22 kaplama yapılacaktı. Can bey üç farklı implant markasının avantaj ve dezavantajlarını anlatarak implantlar için üç farklı fiyat verdi. Benzer şekilde kaplamalar içinde iki farklı tür kaplama için iki farklı fiyat verdi, avantaj ve dezavantajlarını anlattı. Can beyin verdiği fiyat diğer dört klinikten daha pahalı idi. Can beyin samimi bir şekilde hastasını bilgilendirmesi çok hoşuma gitti. Yapılacak tedavi işlemlerinin de iki ayrı alanlarında uzman diş hekimi tarafından yapılacak olması, bu klinikte kendimi güvende hissetmeme neden oldu. Önerdiği implant markalarını internetten araştırınca, söylediklerinin doğruluğunu gördüm ve Can beyin kliniğinde dişlerimi yaptırmaya karar verdim. Can bey diş çekimini yaptı ve implant uygulamasını ve diş taşı temizliğini yaptı. İmplantın ve diş çekiminin bu kadar kolay olabileceğini rüyamda görsem hayra yormazdım. Tavsiyemle Can beye giden eş-dost-arkadaşlarım da Can beyin yaptığı işlemlerden çok memnun kaldılar. Can bey konusunda tartışmasız bir uzman ayrıca hastasına ve mesleğine saygı duyan bir insan, ağzınızı kendisine güvenle emanet edebilirsiniz.
• Özel Çankaya Hikmet Bozyel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Diş tedavisi •
Dr. Dt. Can Engin Durmaz
Mehmet bey,güzel görüşleriniz için çok teşekkürler.
he...i
Dislerimi goren herkesin hic yakisiyormu sana bu agiz soylemlerini yillarca duyup ve 12 klinik gezip hala karar verememistim ta ki can bey in klinigini ziyaret edene kadar.muthis bir cerrah.mukemmel bir ekip heryerden pozitif enerji akiyor adeta.6 implant 20 lik discekimi ile 1.5 ay once basladigim seruvenim hala devam ediyor ve kendimi tebrik ediyorum aldigimkararimdan dolayi.eli cok hafif hersekilde hastayi doyurucu bilgilerle aydinlatiyor.asla hersey mukemmel olacak sekli ile degil imkanlar dogrultusunda reel bilgiler veriyor.amac oncelikle para kazanmak degil bu klinigin felsefesinde bu muthis bir sey.yillatlrca implant korkumu dusundukce guluyorum simdide deseler can bey implant yapacak sn dusunmem.klinik tertemiz musmutlu bir ekibi ile basarilarin devamini diliyorum.dr nuz can bey olsun yeterki disleriniz ile ilgili geride hic birsey dusunmeyin ..onlar bizlerin yerine dusunup tasarliyorlar.
Dr. Dt. Can Engin Durmaz
Gonca hanım ,güzel sözleriniz için çok teşekkürler. Sizi üzmemek için elimizden geleni yapacağız biliyorsunuz. Sizi tanımak büyük bir zevk.
he...i
Valla korkarak gittiğim klinikten can hoca sayesinde mükemmel hisler sayesinde ayrılıyorum.O kadar kötü bir ağızım vardıki nasıl topladıklarına şaşırdım doğrusu.Can hocam çekimlerimi ve implantlarımı yaptı ,ardından pınar hocam son derece titizlenerek protezlerimi yaptı.Ekip mükemmel,klinik mükemmel,daha ne isteyebilirimki?.Teşekkürler....
Dr. Dt. Can Engin Durmaz
Sevda hanımcım geçmiş olsun..
he...i
Bırakın diş çektirmeyi panolardaki diş hekimlerinin adını okuyunca tansiyonum Düşen ben can hocam sayesinde 8 dişimi paşa paşa aldırıp kontrole bile gitmeye başladım.can hocam önce adam gibi adam sonrada mesleğinde 1 numara bir hekim.artık onun kadrolu hastasıyım sanırım diğer dişlerimde elden geçecek ve ben onun sayesinde ağzımı kapatmadan rahatça gülebileceğim.benim gibi doktor fobisi olan huysuz ve Mızmız biriyle güleryüzüyle ilgilenen can hocama ve ekibine kısacası Hikmet Bozyel dişkliniği çalışanlarına gönülden teşekkürler.... Haa unutmadan ALINAN o 8 diş süt Dişi de değil hani. 20 YAŞ dişleri ve onların Komşuları. Ellerinize sağlık.......ayten Saraçoğlu
Dr. Dt. Can Engin Durmaz
Ayten hanım geçmiş olsun.Diş taşı temizliğini unuttum sanmayın,en kısa zamanda bekliyorum.Gökhana ve eşinize selamlar...
he...i
İkisi cerrahi ikisi normal çekim olmak üzere dört yirmilik dişimi son bir ay içerisinde Can bey aldı. Çok korkarak girdiğim bu süreci sıkıntısız atlattım. Teşekkür ediyorum kendisine...
Dr. Dt. Can Engin Durmaz
Şeyda hanım iyi olduğunuza sevindim, dişleriniz gerçekten zordu. Kendinize iyi bakın lütfen.
he...i
süper süper süper. her insanda olduğu gibi bende de dişçi koltuğu fobisi var. bende herkes gibi internetten araştırmaya başladım ve çok tavsiye alan can hocayı tercih ettim. Kliniğine giderkende çekinerek gittim. İçeri girdiğimde sıcak bir atmosfer vardı orada çalışan arkadaşlar sayesinde rahatladım ve opersayona geldi sıra. İğne yaptığını bile anlayamadım o kadar hafif eli var. Operasyon sonrasında tek bir ağrı kesici bile kullanmadım. Ne şişliğim oldu nede moraran bölgelerim. Herkafadn bi ses çıkıyordu çok ağrıyacak çok kan kaybedeceksin vs. Bunca zamandır boş yere korktuğumu anladım Can hoca sayesinde. Muhteşem bir ekibi ve muhteşem yetenekli elleri var. Herkese tavsiyemdir....
Dr. Dt. Can Engin Durmaz
Geçmiş olsun Yasemin hanımcım.
he...i
Hayatımda tanıdığım en muhteşem cerrah. Elleri sihirli resmen. Korkarak girdiğim gömülü yirmi yaş dişimi bir çırpıda aldı. Sonrasında hiç problem yaşamadım. Klinik son derece temiz ve modern. Herkese şiddetle tavsiye ediyorum
Dr. Dt. Can Engin Durmaz
Nesrin hanımcım geçmiş olsun..
ed...n
Yaklaşık 15 yıldır tanıdığım ve şu anki dişlerimin sağlığını ona borçlu olduğum Can Engin Durmaz hocama sonsuz teşekkürler. Herkes gözü kapalı gidebilir.
Dr. Dt. Can Engin Durmaz
Gökhan kardeşim ,sen çıkıp Eskişehirlerden gelmişin, asıl ben teşekkür ederim..
fa...a
Ankara Çankaya'da gerçekten güzel bir klinik, başarılı ekip. Bu bölgenin gerçekten bu tarz bir kliniğe ihtiyacı vardı. Can bey vasıtası ile tanıştığım protez uzmanı Pınar hanım ve tedavi uzmanı Hakkı beye çok teşekkür ederim.
Dr. Dt. Can Engin Durmaz
Fatma hanımcım geçmiş olsun..
di...y
Can Bey hayatımda gördüğüm en iyi doktor dişimde bir sorun olduğunda ,implant yapılacağı zaman herşeyime çok yardımcı oldu Can Bey'i bana tavsiye eden Hasan Bey'e teşekkürlerimi iletiyorum.:)
Dilaracım geçmiş olsun..
Can Engin Durmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Can Engin Durmaz, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi, Diş Hekimi, Diş Hastalıkları Ve Tedavisi. Size Can Engin Durmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Bakımında Lazer Tedavisi, Ağız Koruyucusu, Lazerli Diş Bakımı, Apikal Rezeksiyon, Diş Çekimi, Diş Estetiği, Çene Eklemleri Tedavisi, Kemik Grefti, Diş X-Ray, Dikiş.
Can Engin Durmaz adresi nerede?Can Engin Durmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yıldız Evler Mah. R. Tagore Cad. 10/2 Yunus Ensarı İş Merkezi Avrupa Konseyi Binası Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Can Engin Durmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Can Engin Durmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Can Engin Durmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Can Engin Durmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Can Engin Durmaz hangi dilleri konuşuyor?Can Engin Durmaz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Can Engin Durmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Can Engin Durmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Can Engin Durmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Can Engin Durmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Can Engin Durmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Çankaya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
- Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
- Çankaya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
- Çankaya bölgesinde Demir Hayat Sigorta A.Ş. kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
- Çankaya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları