Kl. Psk. Cansu Narin Bölükbaş

Psikoloji · Daha fazla uzmanliklar hakkinda

Hatay 1 adres

0850 333 0388 Ücret öğren

Merhaba, ben Klinik Psikolog Cansu Narin Bölükbaş.
Bahçeşehir Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden mezun olduktan sonra Klinik Psikoloji yüksek lisansımı Çocuk ve Ergen Programı'nda tamamladım. Aktif olarak danışan görüyor, çocuklar, ergenler ve ebeveynlerle çalışıyorum.

Seanslarda her bireyin ihtiyaçlarının farklı olduğuna inanıyor; güvenli, yargılanmadan hissedilen ve iş birliğine dayalı bir terapi süreci oluşturmayı önemsiyorum. Çocuklarla çalışırken oyun temelli yaklaşımlardan, ebeveynlerle ise çocuklarını daha iyi anlamalarına ve ilişkilerini güçlendirmelerine destek olacak yöntemlerden yararlanıyorum.

Theraplay®, Nurture and Play (NaP®) ve EMDR eğitimlerim doğrultusunda; bağlanma, duygusal gelişim, davranış sorunları, kaygı, dikkat güçlükleri, ebeveyn danışmanlığı ve gelişimsel konularda destek sunuyorum.

Nature and Play ekolü doğrultusunda, hamilelik döneminden başlayarak bağ kurmayı merkeze alan; bebeklerle doğa temelli, oyun odaklı ve gelişimi destekleyen çalışmalar yürütüyorum.

Terapiyi, yalnızca sorunların konuşulduğu bir süreç değil; kişinin kendisini daha iyi tanıdığı, güçlü yönlerini keşfettiği ve yaşamına daha sağlıklı bir şekilde devam edebilmesi için birlikte çalıştığımız güvenli bir alan olarak görüyorum.

Yetişkin

İskenderun, İskenderun, Hatay 31200

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Banka Havalesi

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

• D

d...

Çocuğumun okul adaptasyonu ve öfke problemiyle ilgili çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Çok memnun kaldım. Kendisi çok kibar, çok naif bir hanımefendi. Bize çok yardımcı oldu. Tavsiye ederim.

• K

k...

Cansu Hanım’la bir arkadaşımız vesilesiyle iletişime geçtim.
    Seans sürecimiz çok güzeldi, hâlâ devam etmekte.
    Çocuğum için görüşme sağladık. Cansu Hanım, kızımın duygusal ihtiyaçları, gelişim döneminde neyin yapılıp yapılmayacağı, bizim ona karşı davranışlarımızın nasıl ve ne yönde olması gerektiği konusunda çok yardımcı oldu. Kızım 3 yaşında ve konuşamıyordu; gece sık uyanmaları ve ağlayışları vardı. Artık kızım cümleler kurabiliyor ve gece uykularımız çok rahat. Cansu Hanım’ı tavsiye ederiz.

• L

l...

Çocuğumun okula başlatma sürecinde benim ondan ayrışmamı ve onun benden ayrışması üzerine bizi destekledi, ikimiz de çok mutluyuz, sürecimiz çok rahat geçti. Kesinlikle tavsiye ederim, çok ilgiliydi bizimle.

a...

Sosyal medya yolu ile ulaştım. 4 yaşında bir oğlum var ve kreşe uyum sürecinde bazı problemler yaşadık. Bununla ilgili Cansu Hanım’dan destek aldık. Oğlumuz tepkilerini vurarak veriyor, kendini o şekilde ifade ediyordu. Cansu Hanım bu konuda bize çok yardımcı oldu, çocuğumuzla nasıl sağlıklı iletişim kurabileceğimiz, onunla hangi dilde konuşmamız gerektiği üzerine tavsiyelerde bulundu. Cansu Hanım’ın oğlumuzla olan görüşmeleri, oyun eşliğinde yaptığı gözlemler ve bize verdiği tavsiyeler sonrasında oğlumuz kreş sürecine adapte oldu ve vurma davranışı neredeyse tamamen yok oldu. Çevreme tabii ki tavsiye ederim, bizi çok güzel yönlendirdi ve birçok şey öğretti.