Merhaba, ben Dil ve Konuşma Terapisti Cemil Durman.
Çocuk, ergen ve yetişkinlerde dil, konuşma ve iletişim becerilerinin değerlendirilmesi ve desteklenmesi alanında çalışıyorum. Çocuklarda dil gelişimi, konuşma sesi bozuklukları, kekemelik, sosyal iletişim becerileri ve yetişkinlerde edinilmiş dil bozuklukları başlıca çalışma alanlarım arasındadır.
Terapi sürecini her danışanın gereksinimlerine, güçlü yönlerine ve günlük yaşamına uygun şekilde bireyselleştirmeye önem veriyorum. Çocuklarla yürüttüğüm çalışmalarda aile katılımını sürecin önemli bir parçası olarak görüyor; terapi hedeflerinin günlük yaşama aktarılmasını destekliyorum.
Güncel ve bilimsel temelli yaklaşımları takip ederek güvene, iş birliğine ve açık iletişime dayalı bir terapi süreci sunmayı amaçlıyorum.
Karaköprü/Şanlıurfa’da yüz yüze; çevrim içi terapiye uygunluğu değerlendirilen danışanlarla online görüşmeler gerçekleştiriyorum.
Şanlıurfa karaköprü, Şanlıurfa
Dil ve konuşma terapisti Cemil Durman
Şanlıurfa karaköprü, Şanlıurfa
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dkt. Cemil Durman adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Cemil Durman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cemil Durman, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Cemil Durman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Cemil Durman adresi nerede?Cemil Durman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şanlıurfa karaköprü Şanlıurfa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cemil Durman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cemil Durman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Cemil Durman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cemil Durman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cemil Durman ile iletişime geçmenizi öneririz.