Uzm. Dr.
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Biga 1 adres
1988 yılında Kırklareli nde doğdum.2013 yılında Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldum.2019 yılında Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesinden Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanlığımı aldım.Hekimliğim boyunca hasta odaklı ve bütüncül yaklaşım içinde oldum.
- Tüm Çocuk Hastalıkları
Aşı Takibi
Aşı takvimi
Bebek Takibi ve Aşılar
Uzm Dr Çisem Dilbaz Akyüz
Boğaz İltihabı Testi (Hızlı Streptokok Bakteri Testi)
Büyüme Takibi
- Nakit
- Kredi kartı
Görüşler
a....k
Biga’mızda gerçekten çok ihtiyacı olan bi kurum iyi ki varsınız
Y
yo...ı
Çisem hanım güleryüzü ve sakinliğiyle muayene sürecimizi her zamanki gibi gayet güzel gerçekleştirdi. Yeni yeri de gayet ferah ve temiz. Çok güzel olmuş, hayırlı uğurlu olsun. Çocuklarımıza doktor hasta ilişkisinden öte adeta kendi çocuğu gibi bakarak tedavilerini büyük bir titizlikle gerçekleştiriyor. Iyi ki yollarımız kesişmiş Sizin gibi doktorlarımızın çoğalması ve kıymetinin bilinmesi dileğiyle
• Uzm Dr Çisem Dilbaz Akyüz • Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu •
Çisem Hanım’a Çan Devlet Hastanesinde çalıştığı zamanlardan beri gidiyoruz. İki kızımın da tedavisini ilgiyle ve geniş zaman ayırarak yapmasını, detaylı tariflendirerek reçete yazımını , çocuklarla güler yüzlü ve sakince iletişim kurmasını ,yüksek sabrı ve engin bilgisini çok takdir ediyoruz.
Ç
ç...
Anne olduktan sonra en önemli şeylerden biri, bebeğinizi güvenle emanet edebileceğiniz bir doktor ile takipleri yürütmekmiş. İyi ki yolumuz Uzm. Dr. Çisem Dilbaz Akyüz ile kesişti. Bebeğimizin doğumundan bu yana tüm kontrollerini kendisi takip ediyor. Her muayenede bizi güler yüzle karşılıyor, en küçük endişemizi bile sabırla dinleyip detaylı şekilde açıklıyor. Kendisine her zaman kolayca ulaşabiliyor olmak ve içimizi rahatlatan yaklaşımı bizim için çok kıymetli. Her kontrolden “kafamızda soru işareti kalmadan gülen yüzle ayrılıyoruz.” Bebeğimize gösterdiği sevgi, ilgisi ve mesleğine olan özeni her halinden belli oluyor. Gözümüz kapalı güveniyoruz. Çevremizde çocuk doktoru arayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyoruz.
n...
Yenice Devlet Hastanesinde çalıştığı dönemde kızım alerjik astım hastası olduğu için randevu almıştım. Sonrasında her rahatsızlandığımızda Çisem Hanım’a gittik; her zaman ilgili, yapmamız gerekenleri ayrıntılı bir şekilde anlatan, tanı, teşhis ve tedavisi mükemmel bir doktordur. 6 yıldır kızımın doktoru. Başka bir ilçeye gitti, biz doktorumuzu; o bizi hiç bırakmadı. İyi bir çocuk Dr. arayan herkese Dr. Çisem Dilbaz Akyüz’ü tavsiye ederiz.
m...
Pek kıymetli doktorumuzla kızımın doğumundaki ilk kontrolünden beri beraberiz. Yenidoğan dönemindeki tüm endişelerimi bütün sakinliğiyle giderdi. Ek gıdaya o kadar güzel bir geçiş yaptırdı ki sayesinde süreci çok keyifli ilerletiyorum. Benim için en önemlisi de bir yaşı geçtik, kızım hâlâ emiyor ve bu Çisem Hoca'nın müthiş sabrı ve yönlendirmesi sayesindedir. Sözün kısası, her yenidoğan annesinin yolu inşallah Çisem Hoca'yla kesişir.
m...
Çisem Hanım bizim hayatımızda yeri apayrı.
Kızımın alerjisini, astım ataklarını daha başından anlayan, sorunu hemen bulup çözüm odaklı, disiplinli çalışan, hastayla çok güzel iletişim kuran, dinleyen ve çok güler yüzlü, naif canım doktorumuzdur. Kızıma abla gibi yaklaşarak kendini daha güvende hissetmesini sağlayıp güçlü bir bağ kurmuştur. Ne zaman arasak, mesaj atsak saat fark etmeksizin hemen dönüş yapıp çok yardımcı olmuştur. Yıllardır güvendiğimiz tek doktorumuzdur.• • •
f...
İki çocuğumun da rutin kontrollerini ve sağlık takiplerini kendisiyle sürdürüyoruz. Her muayenede çocuklarıma sevgiyle yaklaşması, sabırla ilgilenmesi ve aklımızdaki tüm soruları bize tek tek açıklaması bize her zaman güven verdi. Çocuklarım da onu çok seviyor ve muayeneye korkmadan geliyor.
Güler yüzü, ilgisi ve mesleğine olan özeni sayesinde her zaman emin ellerde hissediyoruz. Gönül rahatlığıyla çevremdeki herkese tavsiye ediyorum. İyi ki yollarımız kesişmiş…• • •
T
t...
2023 doğumlu oğlum var, doğduğundan bu yana Çisem hocamızda tedavi oluyoruz. Aradığımda, yazdığımda hemen cevap verip gece gündüz tedavimizi yapan bir doktor kendisi. 4 aylık bebeğim kronik bronşit hastası olmuştu; benim için en büyük artı, her seferinde çocuğumun kilosuna göre tedavi etmesiydi, ona göre ilaçlarını vermesiydi.
Çocuğumda Akdeniz anemisi (talasemi) varmış; bunu kimse anlayamadı, Çisem hocamız anlamıştı. Tavsiye etmekten ziyade, gönül rahatlığıyla Çisem doktorumuza gidebilirler.• • •
n...
İki çocuğum da doğduğundan beri kendisine emanet. Gelişim kontrolü için gidiyoruz. İşini hakkıyla yapan harika bir doktor.
Çisem Dilbaz Akyüz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çisem Dilbaz Akyüz, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Çisem Dilbaz Akyüz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Esd (Sedimantasyon), Tam Kan Sayımı-Hemogram, Crp(C-Reaktif Protein Testi), Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Yenidoğan Takibi, Çocukta gelişimi izleme.
Çisem Dilbaz Akyüz adresi nerede?Çisem Dilbaz Akyüz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 452. Sokak Biga
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çisem Dilbaz Akyüz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Çisem Dilbaz Akyüz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Çisem Dilbaz Akyüz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Çisem Dilbaz Akyüz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Çisem Dilbaz Akyüz hangi dilleri konuşuyor?Çisem Dilbaz Akyüz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Çisem Dilbaz Akyüz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çisem Dilbaz Akyüz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Çisem Dilbaz Akyüz hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Çisem Dilbaz Akyüz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.