- Genital iltihap
- Anne Sütünün Azlığı
- Menapoz
- Kısırlık
- Endoskopik Operasyonlar
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
bü...
Deniz hocam ile gebeliğimde tanışmıştım gebeliğimin sonlanınca ki süreçte muayene için gittiğim zaman ise elinden gelen herşeyi yaptı gerek verdiği güzel ilaçlar gerek temizleme işlemi için bir doktordan daha fazlası oldu bizim için böyle doktorlarımızın sayısının çoğalması dileğiyle umarım hayatta yolu hep aç açık olur çok güzel başarıları imza atar iyiki tanıştık
• Doktor Muayenehanesi • Diğer •
be....
Gebeliğim süresince bir çok doktora gittim verimli sonuç alamadım devlet hastanesinde memnun kaldığım sayılı doktorlardan biri Deniz bey oldu..ilgisinden dolayı tsklerimi sunuyorum,böyle gerçekten işini iyi yapan doktorların sayısının artması dileğimle
• başka bir yer • Diğer •
Doktor bey çok ilgili. Vajinal mantar problemi için gittim. Sorular sorup muayene etti ve ilaçları sorarak yazdı.
• başka bir yer • Diğer •
Deniz Uyumaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Deniz Uyumaz, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Deniz Uyumaz adresi nerede?Deniz Uyumaz adresini belirtmedi. Deniz Uyumaz yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Deniz Uyumaz adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Deniz Uyumaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Deniz Uyumaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Deniz Uyumaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Deniz Uyumaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Deniz Uyumaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Deniz Uyumaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Deniz Uyumaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.