Abant İzzet Baysal Üniversitesinden 2004 yılında mezun oldum.
2009 yılında klinik plates eğitimini tamamladım .
2013 yılında Almanya okulu İFAO enstitüsü kriterlerine uygun bir şekilde 5 yıllık osteopati eğitimini tamamladım . Aynı sürece denk gelen 2011-2012 yıllarında da manuel terapi eğitimlerini de tamamlayarak mesleğimde bütünsel bir bakış açıyla yol almaya başladım.
Refleksoloji , integrated myofascial terapi , pelvik taban eğitimleri ile de insaların şifa yolculuğundaki danışmanlık hizmetimi zenginleştirmeye devam ettim . Kendi deneyimlerimin yarattığı güzel sonuçlardan etkilendiğim için 2020 de 200 saatlik yoga eğitmenlik eğitimini bitirdim .
Bilgi ve donanımına hayran kaldığım Luis Rivas eğitmenliğinde 2023 te aldığım uygulamalı kinezyoloji eğitimi benim için meslekte bir yenilenme yarattı.
Ve ben mesleğimde 19 yılı geride bırakırken diyorum ki ; daha öğrenecek ne çok şey var :)

Yetişkin
Çocuk

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Bel - Boyun Fıtığı

Manuel Terapi

Migren Tedavisi

Pelvik Taban Fizyoterapisi

Talaytepe mahallesi Necmettin Erbakan Bulvarı Ay yapı Corner Office B blok, 5.Kat: , No:17, Diyarbakır

Dicle Karatepe
Fzt. Dicle Karatepe

Talaytepe mahallesi Necmettin Erbakan Bulvarı Ay yapı Corner Office B blok, 5.Kat: , No:17, Kayapınar, Diyarbakır 21070

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Nakit
  • Banka Havalesi

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Dakiklik
  • Randevuya katılım
  • Y

ye...a

Alanında uzman fizyoterapistlerle tanışmanın mutluluğu içersindeyim. Tavsiye ederim

• Ş

şe...a

Aylardır diş sıkma problemim vardı. Artık çenemi açamayacak duruma gelince şans eseri iyi bir doktor tavsiyesi ile Dicle hocayı tanıdım. Daha 2. Seansta yaşam kalitem arttı. İşinde çok iyi ve bilgi birikimini aktarmaktan asla çekinmiyor. Dicle hocadan tedavim ve dahilinde öğrendiğim önemli bilgiler gündelik yaşantıma çok katkı sağladı. Dicle hanım işinde çok bilgili ve deneyimli kesinlikle ihtiyacı olan herkese tavsiye ederim.

Fzt. Dicle Karatepe

Güzel geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Sürecinize katkı sağlayabilmiş olmak ve kendinizi daha iyi hissetmenize eşlik etmek benim için çok kıymetli. Sağlıklı günler dilerim.

• H

h....d

Hoca bu alanda gerçekten bilgili biri ne yapacağını iyi biliyor

Fzt. Dicle Karatepe

Değerli geri bildiriminiz ve güveniniz için çok teşekkür ederim. Sağlıklı günler dilerim.

• N

na...t

12 yıllık kuyruk sokumu ağrısıyla ve bağırsak rahatsizligiyla mücadele ediyordum.Hem ruhen hem de bedenen çökmüştüm.Sonra Dicle hoca ile tanıştım.Cok samimi içten cana yakın birisi Ve gerçekten şuanda tedavi sonrası kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum.Keske daha önce tanışsaydim kendisiyle.Siddetle tavsiye ediyorum.kendimi yeniden bulmamı sağladığı için

Fzt. Dicle Karatepe

Güzel sözleriniz ve güveniniz için çok teşekkür ederim. Her danışanın ihtiyacını kendi bütünlüğü içerisinde değerlendirmek benim için sürecin en önemli parçası. Sağlıklı günlerde görüşmek dileğiyle.

• I

i̇...t

3-4 yıldır çektiğim bel ağrısı yüzünden başvurmuştum, gittiğimde gayet güler yüzlü ve hoş karşılandık. Tedavi süreci boyunca çok yardımcı oldu. Gerek yönlendirmeleri ile gerek kendi ilgisi ile gayet yardımı oldu Dicle hocanın. Böylesine samimi ve çalışkan bi hocayı kaçırmamak gerekiyor herkese tavsiye ederim.

Fzt. Dicle Karatepe

Memnuniyetinizi paylaşmanız beni çok mutlu etti. Güveniniz için teşekkür ederim.

es...n

Kuyruk sokumu kaymasi için geldim Dicle hocama kesinlikle 2 yada 3 seanstan sonra belirgin bir şekilde ağrılarımdan kurtuldum.Motivasyonu,hastaya yaklaşımı ve işinin uzmanlığı kesinlikle çok iyi ve tavsiye ederim herkese , başka bir doktor yönlendirmesiyle tanıdım hocamızı ve iyiki de tanımışım.Işinin ehlini bulmanın zor olduğu bu dönemde birkez bile olsa mutlaka deneyimleyin eminim benimle aynı düşüncede olacaksınız.

Fzt. Dicle Karatepe

Bu kıymetli geri bildirim ve tedavi sürecinizde bana duyduğunuz güven için çok teşekkür ederim. Yaşam kalitenize katkı sağlayabilmek benim için önemli bir motivasyon. Şifanızın daim olması dileğiyle

• N

n....)

Kardeşimin beynine pıhtı attı, felç durumu için başvurduk. Seanslarımız iyi geçiyor. Sürecimiz devam ediyor. Değişiklik görmeye başladık, olumlu yönde ilerliyor. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Dicle Hanım çok iyi bir uzman, konuşulması anlaşılır. Kendisinden çok memnunuz. Hiçbir sıkıntı yaşamadık. Bizi güler yüzle karşılıyor.

Fzt. Dicle Karatepe

Birlikte yürüttüğümüz sürecin güzel sonuçlar vermesi benim için de çok kıymetli. Değerli geri bildiriminiz için teşekkür ederim.

• P

p...

Eltim vasıtasıyla ulaştım Dicle Hocam’a. Berbat bir boyun fıtığı ağrısı çekiyordum, ellerim uyuşuyor, çok zorlanıyordum günlük yaşamımda. Hocam o kadar detaylı ilgilendi ve iyileştirdi ki sorunu ve tedaviyi asla yüzeysel yapmadı, derine indi, sakinlikle tane tane anlattı. İyi ki gitmişim, iyi ki tanımışım, şifa buldum, ellerinde çok memnun kaldım.

Fzt. Dicle Karatepe

Sağlığınıza kavuşma yolculuğunuzun bir parçası olmak benim için gurur verici. Değerli geri bildiriminiz ve güveniniz için teşekkür ederim. Sağlıklı ve huzurlu günler dilerim.

• V

v....s

Ağrılarım vardı, doktora gittim. Doktor ameliyat önerdi, bu sebepten dolayı kendisine başvurdum. 4-5. seanstan sonra seansların bana çok iyi geldiğini hissettim. Manuel terapi uyguluyor, sürecim devam ediyor. Ağrılarımın %80’i geçti. Verdiği fizik tedavi hareketlerini devam ettiriyorum. Günlük hayatım içerisinde ağrısız bir şekilde hayatımı devam ettirebiliyorum. Dicle Hanım işini bilen, işi için teşhisini, tanısını koyup ona göre hareket eden bir uzman ve iyi bir dinleyici. Her şeyi detaylı bir şekilde açıklıyor. En önemlisi, danışanını panikletmiyor; hayatta neyin olup olmayacağını söylüyor. Psikolojik olarak da danışanını rahatlatıyor.

Fzt. Dicle Karatepe

Çok değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Tedavi süreciniz boyunca gösterdiğiniz uyum da bu güzel sonucun önemli parçasıydı. Sağlıklı ve ağrısız günler dilerim

• V

va...a

Her şey gayet güzeldi işlem için tekrardan gideceğim

Şifanız daim olsun