Fzt.
Kabul edilen sigortalar
Diğer (İade)
Görüşler
n....y
Dilara hanima fıtık ağrılarım nedeni ile gittim gayet güzel sonuçlar aldım ağrılarım rahatladı süreci çok güzel ilerletti
• Fzt. Dilara Kalaycı • Fizik Tedavi •
O
o.....
Dilara Hanım ile birebir pilates dersleri yapıyorum ve kendisinden çok memnunum.
Her derste bana karşı çok ilgili ve dikkatli davranıyor. Hareketleri sabırla açıklıyor, doğru yapabilmem için beni yönlendiriyor ve kendimi rahat hissetmemi sağlıyor.
Onunla çalışırken kendimi çok rahat ve güvende hissediyorum. Güler yüzü, profesyonelliği ve samimi yaklaşımı sayesinde dersler hem verimli hem de keyifli geçiyor.
Pilates yapmak isteyen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.• Online Danışmanlık • Pilates •
Dilara Kalaycı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dilara Kalaycı, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Dilara Kalaycı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fizik Tedavi, Manuel Terapi, Ortopedik Rehabilitasyon, Kırık Rehabilitasyonu, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi, Randevu, Kinezyolojik Bantlama (Kinezyotape), Normal Randevu, Skolyoz Tedavisi, Kontrol Randevusu.
Dilara Kalaycı adresi nerede?Dilara Kalaycı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kalkınma, Çağatay Sk. No:4E Trabzon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dilara Kalaycı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Dilara Kalaycı uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Dilara Kalaycı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Dilara Kalaycı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Dilara Kalaycı hangi dilleri konuşuyor?Dilara Kalaycı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Dilara Kalaycı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dilara Kalaycı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Dilara Kalaycı hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Dilara Kalaycı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Dilara Kalaycı hangi sigortaları kabul ediyor?Dilara Kalaycı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Trabzon bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
- Trabzon bölgesinde SGK kabul eden Fizyoterapistler