Dr. Öğr. Üyesi Dilek Aygün Keşim

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon · Daha fazla uzmanliklar hakkinda

Diyarbakır 1 adres

Dicle Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalında lenfödem, lipödem alanında  Fizyoterapist olarak 14 yıl çalışmıştır. Daha sonra Dicle Üniversitesi Fizyoloji Anabilim Dalında Doktor Öğretim Üyesi olarak atanmıştır. Şuan Tıp Fakültesi, Hemşirelik, Diyetetik, Eczacılık, Diş Hekimliği Fakültelerinde  Fizyoloji dersi vermektedir.. Lenfödem, Lipödem, kompleks boşaltıcı fizyoterapi, manuel lenf drenajı, venöz yetmezlıklere bağlı ödem tedavisi, lipödem egzersizleri gibi bir çok alanda hasta bakmaktadır. 2024 yılında Almanyada Erasmus Eğitim Alma programı aracılığıyla lenfödem alanında bir klinikte eğitim almıştır. 2025 yılında lenfödem alanında'' Alt ekstremite lenfödemi olan hastalarda kompleks dekonjestif tedavinin fiziksel performans, denge, kas gücü ve ruh hali üzerindeki etkisi'' konulu makalesi yayınlanmıştır. Dicle Üniversitesinde bir çok lenfödem seminerleri vermiştir. TRT radyo programlarında lenfödem ve lipödem alanlarında konuşmalar yapmıştır. 2013 yılından beri fil bacak, meme ca sonrası kol lenfödemi, lipödem hastalarını aktif bir şekilde alan bir akademisyendir.

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Dilek Aygün Keşim

Kabul edilen sigortalar

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Dr. Öğr. Üyesi Dilek Aygün Keşim adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle