Uzm. Dr.
İç Hastalıkları
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
İzmir 1 adres
2014 yılında Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldum. Tıp eğitimimin ardından uzmanlık eğitimimi Pamukkale Üniversitesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı’nda tamamlayarak 2020 yılında İç Hastalıkları Uzmanı unvanını aldım.
Daha sonra Alerji ve İmmünoloji yan dal uzmanlık eğitimimi Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tamamladım ve 2025 yılında Alerji ve İmmünoloji Uzmanı oldum.
Mesleki ilgi alanlarım arasında alerjik rinit (saman nezlesi), alerjik astım, kronik öksürük, kaşıntı ile seyreden alerjik hastalıklar, kronik ürtiker (kurdeşen), anjiyoödem, besin alerjileri, ilaç alerjileri ve diğer alerjik hastalıkların tanı ve tedavisi yer almaktadır.
Alerji Hastalıkları Randevusu
Solunum Fonksiyon Testleri
Subkütan Immünoterapi
Ödeme yöntemleri
- Nakit
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Detaylı açıklamalar
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Dakiklik
al...e
Doktorumdan çok memnun kaldım kendisi sorunlarımı ve hastalığımı çok iyi takip ediyor benimle ilgileniyor
ey....
Uzun zamandır muzdarip olduğum alerjik solunum ve kaşıntı sorunlarıma doktorum gözetiminde detaylı inceleme ve takiple tedaviye başladık. Benim gibi düzenli bir tedaviye başlayacak hastalar doktorumuzla bu yolda rahatlıkla ilerleyebilir. Herkese geçmiş olsun diliyorum.
P
pe...i
Alerji tahlillerim ve testim yapıldı tedaviye başlandı çok memnun kaldım.
• İzmir Şehir Hastanesi • Alerji Testi •
ec...a
Alerji şikâyetlerim nedeniyle kendisine başvurdum. Şikâyetlerimi dikkatle dinledi ve süreç hakkında anlaşılır bilgiler verdi. Gerekli değerlendirmeleri yaparak tedavi süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu. İlgisinden ve yaklaşımından memnun kaldım.
s....ş
Güler yüzlü çözüm odaklı yardımcı ve açıklayıcı bir hoca, muhteşem bir karakter .
b....n
Alerjiler konusunda çok bilgilendiriciydi.Gerekli testleri detaylı şekilde yaptırıp değenlendirdi. Şu anda kendimi daha rahat hissediyorum.
gö...
Gerçekten çok ilgili bir doktor ilk randevumda alerji testini yaptı herşeyi açıkladı İstanbula dönmem gerektiği için kontrol randevuma gidemedim döndüğümde asla başka doktor aramam
• İzmir Şehir Hastanesi • Alerji Hastalıkları Randevusu •
I
i̇...a
Efe hoca ile yaklaşık 1 yıldır bi tedavi sürecimiz var hâla da devam ediyor. Polen alerjisi dolayısıyla başlamıştık. Kendisi alanında gayet yetkin bir isim, ben çok memnunum. Alerjik hastalara tavsiye ederim.
C
ce...r
Çocuk yaştan beri devam eden alerjim Efe bey sayesinde çözüme kavuştu kendisi çok ilgili ve işinde çok titiz bir hekim herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum iyi ki yollarımız kesişmiş
• İzmir Şehir Hastanesi • Alerjen Immünoterapisi •
na...u
Efe beyi bir yakınımın tavsiyesi üzerine buldum. Uzun zamandır bir türlü çözemediğim alerjik rinit problemimi çözdü. Çok sayıda uzman doktora gitmeme rağmen sonuç alamamıştım. Kendisi hem güler yüzlü, hem çok tecrübeli bir hekim. Herkese tavsiye ederim.
• İzmir Şehir Hastanesi • Alerji Hastalıkları Randevusu •
Efe Emre Kaşıkçı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Efe Emre Kaşıkçı, Alerji Hastalıkları, İmmünoloji, İç Hastalıkları. Size Efe Emre Kaşıkçı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Alerji Hastalıkları Randevusu, Alerjen Immünoterapisi, Alerji Değerlendirmesi Ve Tedavisi, Alerji Testi, Allerjik Deri Testleri, Subkütan Immünoterapi, Solunum Fonksiyon Testleri, Anti-Ige Tedavisi, Normal Randevu.
Efe Emre Kaşıkçı adresi nerede?Efe Emre Kaşıkçı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şevket İnce Mahallesi, 2148/11. Sokak, No:1/11 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Efe Emre Kaşıkçı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Efe Emre Kaşıkçı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Efe Emre Kaşıkçı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Efe Emre Kaşıkçı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Efe Emre Kaşıkçı hangi dilleri konuşuyor?Efe Emre Kaşıkçı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Efe Emre Kaşıkçı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Efe Emre Kaşıkçı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Efe Emre Kaşıkçı hakkında ne düşünüyor?Toplam 24 hasta / danışan, Efe Emre Kaşıkçı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.