Doç. Dr. Emre Altıntaş, 1988 yılında Konya’da doğdu. 2011 yılında Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra aynı yıl Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimine başladı.
Üroloji uzmanlık eğitimini tamamlayarak 2017 yılında Üroloji Uzmanı oldu. Klinik çalışmalarının yanı sıra akademik çalışmalarını da sürdüren Dr. Altıntaş, 2021 yılında Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı’nda Doktor Öğretim Üyesi olarak göreve başladı. Ekim 2024’te Üroloji Doçenti unvanını aldı ve halen Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı’nda Doçent Doktor olarak görevine devam etmektedir.
Mesleki İlgi Alanları
Doç. Dr. Emre Altıntaş’ın mesleki ilgi alanlarının başında robotik cerrahi, üroonkoloji ve minimal invaziv ürolojik cerrahi gelmektedir.
Özellikle prostat kanseri, böbrek kanseri ve diğer ürolojik kanserlerin tanı ve cerrahi tedavisi ile ilgilenmektedir. Uygun hastalarda robotik ve laparoskopik cerrahi tekniklerden yararlanarak, hastalığın etkin tedavisinin yanı sıra fonksiyonların ve yaşam kalitesinin korunmasını da hedeflemektedir.
Başlıca çalışma ve ilgi alanları arasında robotik radikal prostatektomi, robotik parsiyel nefrektomi, laparoskopik ürolojik cerrahiler, prostat hastalıkları, böbrek ve idrar yolu taşlarının endoskopik tedavileri bulunmaktadır.
Klinik çalışmalarının yanı sıra bilimsel ve akademik faaliyetlerini aktif olarak sürdüren Doç. Dr. Emre Altıntaş; üroonkoloji, robotik cerrahi, prostat kanseri, minimal invaziv cerrahi ve yapay zekânın ürolojide kullanımı başta olmak üzere çeşitli alanlarda akademik çalışmalar yürütmektedir.
Ulusal ve uluslararası bilimsel gelişmeleri yakından takip ederek güncel bilimsel bilgiyi ve modern cerrahi teknolojileri klinik pratiğe aktarmayı amaçlamaktadır.
- Böbrek Tümörü
Robot Destekli Laparoskopik Prosedürler
Robotik Cerrahi
Sistoüretroskopi
Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Kliniği
Transuretral Mesane Tümörü Rezeksiyonu (TURT)
Alaeddin Keykubad Kampüsü 42075, Selçuklu
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Doç. Dr. Emre Altıntaş adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Emre Altıntaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emre Altıntaş, Üroloji. Size Emre Altıntaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Da Vinci Robotik Cerrahi, Laparoskopi, MRI, Prostat Biyopsisi, Prostat Spesifik Antijen (Psa) Testi, Radikal Sistektomi, Robot Destekli Cerrahi, Robot Destekli Laparoskopik Prosedürler, Robotik Cerrahi.
Emre Altıntaş adresi nerede?Emre Altıntaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alaeddin Keykubad Kampüsü 42075 Selçuklu
- Yeni İstanbul Caddesi Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emre Altıntaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emre Altıntaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Emre Altıntaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emre Altıntaş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.