Lisans eğitimimi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık alanında, yüksek lisans eğitimimi ise Uygulamalı Psikoloji alanında tamamladım.

​Mesleki çalışmalarımda Bilişsel Davranışçı Terapi, Şema Terapi, Varoluşçu Terapi, Cinsel Terapi, Hipnoz Uygulamaları ve Pozitif Psikoloji yaklaşımlarından yararlanarak danışanın ihtiyacına uygun yöntemlerle ilerlemekteyim.

​Çalışma alanlarım arasında sigara bağımlılığı, yeme bozuklukları, teknoloji bağımlılığı, sınav kaygısı, performans kaygısı, stres yönetimi, özgüven problemleri, mutsuzluk, kendini ifade etme güçlüğü, kişilerarası iletişim ve ilişki sorunları, öfke kontrolü, karar verme süreçleri, uyum problemleri, mükemmeliyetçilik ve kadın cinsel problemleri yer almaktadır.

​Bireysel seansların yanı sıra grupla psikolojik danışma süreçleri yürütmekte; motivasyon, sınav kaygısı, verimli ders çalışma teknikleri ve özgüven geliştirme konularında toplu eğitim ve seminerler vermekteyim. Seanslarımı mesleki etik ilkeler ve gizlilik prensipleri doğrultusunda sürdürmekteyim.

Esra Dalcan
Psikopera Danışmanlık Merkezi

Hal Sokak, İnegöl, Bursa 16400

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Psk. Dan. | Bilim Uzmanı Esra Dalcan adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle