Merhaba ben Ezgi Karakuş Türkoğlu; Psikoloji alanında hizmet vermekteyim.
Alexander Pratik Yetenek Testi
Travma Terapisi
Yas Terapisi
Şefkat Odaklı Terapi
Ödeme yöntemleri
- Bu adreste kabul edilen sigortalar
- Banka Havalesi
Ödeme yöntemleri
- Nakit
Kabul edilen sigortalar
Diğer (İade)
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Detaylı açıklamalar
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Randevuya katılım
Y
ye....
Ezgi hanımın yaklasımından, bilgisinden ve profesyonelliğinden çok memnunum. Herkese tavsiye ederim
d....y
Ağır bir şekilde kapalı alan korkum vardı. Kapalı alanlar hiç kalamıyordum. Asansörü kullanmayıp 10 kat çıktıığım günler olmuştu. Bu korkumu yenemeceğimi hiç düşünmüyordum. İyi ki ezgi hocam karşıma çıktı. Şu an da o kadar rahat ve özgür hissediyorum ki. Herkese tavsiye edebilirim
Y
y.....
Ezgi hanımla şiddetli kaygı yaşadığım çok arada kaldığım zamanda karşılaştık. Belirsizlik hissetmek hayat kalitemi çok etkiliyordu. Şu an çok iyiyim
s....ö
Merhabalar . Ezgi hanımla tanışmak benım hayatımın dönüm noktası oldu . Hayata bakış açım tamamen onun sayesınde degıstı . yollarımız iyiki kesişmiş yoluma ışık oldu
m....k
Ezgi hanım olaylara başka açıdan bakmamı sağladı . Bununla beraber özbenliğimin artmasında da ciddi destekleri oldu. Tavsiye ediyorum
Ç
ç...
Ezgi hocamla bir tanıdık tavsiyesiyle tanıştım. Online olarak danışmanlık aldım, alıyorum.
Çok zorlu bir yas sürecindeydim. Bu süreçte her anlamda bana destek oldu. İyi ki yolum onunla kesişti. Empatisi, güler yüzü, bakış açısı, yasla başa çıkmayı ve bu durumu yönetebilmeyi, her şeyi o kadar güzel öğretti ki anlatamam. İyi ki varsın, Ezgi Karakuş Türkoğlu...• • •
Seanslardan çok memnun kaldım. Mesleğinde çok başarılı.
• Psk. Ezgi Karakuş • Online Terapi •
T
t.....
Ezgi hanıma ailemle, arkadaşlarım ve etrafımdaki insanlarla yaşadığım sorunlarımdan dolayı başvurdum. Kendimi ilk günlere görek iyi hissediyorum
• Online Danışmanlık • Diğer •
nk...b
Ezgi hanıma yaşadığım travmatik olay için başvurmuştum. Travma alanında işinde uzman birine denk gelmek benim için büyük şanstı. Her duyguma alan açabildiğim, kendimle ve çevremle barıştığım bir süreçti benim için. Hala ara ara görüsüyoruz ezgi hanımla. Alanında başaralı bir uzman
• Psk. Ezgi Karakuş • Travma Terapisi •
Takıntı şikayetimle başvurmuştum. Hayatımda çok farklı bakış açıları kazandım. Her seansımız çok verimli geçti
• Psk. Ezgi Karakuş • Bireysel Terapi •
Ezgi Karakuş Türkoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ezgi Karakuş Türkoğlu, Psikoloji. Size Ezgi Karakuş Türkoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Ergen Terapisi, Online Terapi, Psikoterapi, Travma Terapisi, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Davranış Bozuklukları, Yas Terapisi, Şefkat Odaklı Terapi.
Ezgi Karakuş Türkoğlu adresi nerede?Ezgi Karakuş Türkoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hatay Hatay
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ezgi Karakuş Türkoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ezgi Karakuş Türkoğlu uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ezgi Karakuş Türkoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ezgi Karakuş Türkoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ezgi Karakuş Türkoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ezgi Karakuş Türkoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ezgi Karakuş Türkoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 54 hasta / danışan, Ezgi Karakuş Türkoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ezgi Karakuş Türkoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Ezgi Karakuş Türkoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.