Uzm. Dt.
Diş Hekimi
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Antalya 1 adres
1996-2001 yılları arasında yüksek lisans eğitimini Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde tamamlamıştır.
2001-2013 yılları arasında Adana ve İstanbul’da özel sektörde dişhekimliği hizmeti vermiştir. Estetik ve cerrahi diş hekimliği alanlarında oldukça tecrübe kazanmıştır. 2013 yılında aldığı bir kararla Diş Hekimliğinde Uzmanlık Sınavını (DUS) girmiş ve Türkiye 46.’sı olarak Gaziantep Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Bölümünü kazanmıştır. 4 yılllık ortodonti eğitimi sürecini başarıyla tamamlayarak 2018 yılında Ortodonti Uzmanı ünvanı almaya hak kazanmıştır.
Uzmanlık eğitiminde ‘’Alt Çene Geriliği Olan Hastalarda Uygulanan Forsus ve Biobite Corrector Sabit Fonksiyonel Apareylerinin Sefalometrik olarak Karşılaştırılması ‘’ adlı tez çalışmasını ortaya çıkarmıştır.
2018 yılından itibaren Antalya’da özel muayenehanede ortodonti uzmanı olarak çalışmaya başlamıştır.
- Diş Çapraşıklığı
Lingual Ortodonti
Myofonksiyonel Tedavi
Ortodontik Tedavi
Uzm.Dt. Fatih Mehmet Zopçuk
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Sabit Ortodontik Tedavi
Uzm.Dt. Fatih Mehmet Zopçuk
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
Bahçelievler mah. Konyaaltı cad.No:44/3 Murat Apt. Kat:2, Antalya 07070
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
al...z
Kızımın dişleri tedaviye başladığımızda gerçekten çok kötü durumdaydı. 14 aylık tedavinin sonunda ortaya çıkan sonuç ise inanılmaz! Dişlerinin bu kadar güzel ve düzgün olabileceğini hayal bile edemezdik. Gerçekten çok büyük bir emek ve titizlikle harika bir iş çıkardınız. Kızımın şimdi özgüvenle gülümsemesini görmek bizim için paha biçilemez. İyi ki sizi tercih etmişiz, emeğinize ve sabrınıza sağlık. Kesinlikle gönül rahatlığıyla tavsiye ediyoruz.
• Uzm.Dt. Fatih Mehmet Zopçuk • Invisalign Tedavisi •
Fatih hocam işinde özverili çok da güler yüzlü. Çok zor bir danışan olduğum halde bir şekilde bana en iyi sonucu verdi
ha....
Antalya’da ortodonti tedavim için Dt. Fatih Mehmet Zopçuk’u tercih ettim ve sonuçtan çok memnun kaldım. Yaklaşık 10 ay süren tedavimde 38 plak kullandım. Tedaviye başladığımda dişlerimin durumu oldukça kötüydü, şu an ise sonuç gerçekten çok iyi.
Kullanılan plakların Avrupa üretimi ve kaliteli olması, doktorun süreci sürekli takip etmesi ve ilgisi benim için büyük bir güven oluşturdu. Asistanların da her zaman güler yüzlü ve ilgili olması tedavi sürecini daha da güzel hale getirdi. Gerek tedavi sürecinden gerekse sonuçtan çok memnunum, kesinlikle tavsiye ederim.• Uzm.Dt. Fatih Mehmet Zopçuk • Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi) •
s....a
Detaylı açıklamalar ile kafada soru işareti bırakmadan kontrollü süreç yönetimiyle tedavi harika geçiyor.
Z
z....ö
Şeffaf plak tedavisine başlarken açıkçası biraz çekiniyordum ama Mehmet Fatih Zokçuk hocam sayesinde süreç düşündüğümden çok daha rahat geçti. Gerçekten korkulacak hiçbir şey yokmuş. Hatta benim için diş teline göre çok daha konforlu ve kolay bir tedavi oldu. Baştan sona her aşamada çok ilgiliydi, ne zaman bir şey sorsam detaylıca açıklayıp içimi rahatlattı. Güler yüzü ve ilgisi sayesinde tedavi sürecinde hiç stres yaşamadım diyebilirim. Hem işini çok iyi yapan hem de hastasına gerçekten değer veren bir doktor. İyi ki yollarımız kesişmiş, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Uzm.Dt. Fatih Mehmet Zopçuk • Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi) •
çok iyiydi çok düzenli bir tedavi ilerledi çok memnun kaldım
• Uzm.Dt. Fatih Mehmet Zopçuk • Ortodontik Tedavi •
g....ö
Daha önce iki kez ortodonti tedavisi aldığım ve maalesef tamamlayamadığım için tedaviye endişeli başlamıştım.. Keşke daha erken gelseymişim, invisalign tedavisi kolaylıkla bitti..Sonuçta istediğim gibi bir gülüşüm oldu, herkese tavsiye ederim..
• Uzm.Dt. Fatih Mehmet Zopçuk • Invisalign Tedavisi •
ba...
Büyük kızımın ortodonti tedavisi için araştırma yaparken Diş hekimi Fatih Mehmet beyle 2021 yılında oldu ilk tanışmamız. Ondan önceki görüştüğümüz doktorların söylediğine göre tedavi süreci zorlu olacaktı. Biraz zor bir vaka idi durumu. Fakat Fatih hocamla görüştükten sonra hemen tedaviye girişti yaklaşık 3 sene süren tel tedavisiyle dişleri inanılmaz düzgünlükte çıktı. Küçük kızımda aynı dertten muzdarip di.2024 senesinde hiç düşünmeden tekrar başvurduk. Onun ki plak tedavisi oldu daha kısa sürede (1sene) inanılmaz bir sonuç aldık ve bitirdik. Dişleri düzgün yerleşmemiş ve bundan rahatsızlık duyan kim varsa doktor beyle görüşmesini tavsiye ederim.Açıklamalarıyla,yönlendirmeleriyle ve tedavi sonucuyla mutlu olursunuz.
mu...i
7 ay gibi kısa bir sürede şeffaf plak yöntemi harika bir sonuç alındı.
• Uzm.Dt. Fatih Mehmet Zopçuk • Ortodontik Tedavi •
si...r
Kızımın diş hekimi korkusunu atlatmasını sağlayan, işini büyük bir özenle en küçük ayrıntıya dahi önem vererek yapan Fatih Bey ile kızımın orthodontic tedavisi için tanıştık. Şeffaf plak tedavisini sayesinde öğrendik. Bu tedavinin bu kadar etkili olabileceğini sonucu gözümle görmesem inanmazdım. Süreci sayesinde çok rahat atlattık ve nihayi sonuca ulaştık.
• Uzm.Dt. Fatih Mehmet Zopçuk • Ortodonti Randevusu •
Fatih Mehmet Zopcuk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Fatih Mehmet Zopcuk, Ortodonti, Diş Hekimi. Size Fatih Mehmet Zopcuk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ortodonti Randevusu, Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti), Lingual Ortodonti, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Invisalign Tedavisi, Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler, Ağız Koruyucusu, Diş Bakımı, Horlama Tedavisi.
Fatih Mehmet Zopcuk adresi nerede?Fatih Mehmet Zopcuk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler mah. Konyaaltı cad.No:44/3 Murat Apt. Kat:2 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Fatih Mehmet Zopcuk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Fatih Mehmet Zopcuk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Fatih Mehmet Zopcuk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Fatih Mehmet Zopcuk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Fatih Mehmet Zopcuk hangi dilleri konuşuyor?Fatih Mehmet Zopcuk ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Fatih Mehmet Zopcuk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Fatih Mehmet Zopcuk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Fatih Mehmet Zopcuk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Fatih Mehmet Zopcuk hakkında ne düşünüyor?Toplam 77 hasta / danışan, Fatih Mehmet Zopcuk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.