Op. Dr.
- Gebelik
- Doğum
- Riskli Gebelik
- Kısırlık
- Polikistik Over Sendromu (PKOS / PMOS)
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Fertek Mahallesi, Hastaneler Caddesi No:24, Niğde Merkez, Niğde 51060
Ödeme yöntemleri
- Nakit
- Kredi kartı
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Detaylı açıklamalar
- Dakiklik
- Randevuya katılım
C
c....ç
Her konuda çok yardımcı oldu Feyza hanım aklımda bir sürü soru vardı hepsini tek tek yanıtlayıp sabırla dinledi beni şüphelerimi gidermede çok yardımcı oldu o ve ordaki sekreter arkadaş asla tereddüt olmadan gidebilceğimiz bir yer
Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için
T
t.....
Doktorumun feyza hanım olmasından çok memnunum daha önceki doğum sürecimdede birlikteydik
Op. Dr. Feyza Özçelik
Çok teşekkür ederim inş yine aynı şekilde ilerleriz
h ...b
Hamilelik sürecimden doğumuma kadar doktorumun ilgisi, sakinliği ve samimi yaklaşımı benim için çok değerliydi. Doğum sırasında heyecanlandığım ve zorlandığım anlarda benimle yakından ilgilenmesi, sancı çekerken masaj yaparak beni sakinleştirmesi ve süreci kontrollü bir şekilde yönetmesi kendimi güvende hissetmemi sağladı.
Doğumum oldukça kısa sürdü ve herhangi bir yırtık ya da dikiş oluşmadan tamamlandı. Süreç boyunca hem tıbbi bilgisi hem de iletişim şekliyle kendimi emin ellerde hissettim. Hamilelik ve doğum sürecimde gösterdiği özen ve yaklaşımı benim için güzel bir deneyim olarak kaldı.• Feyza Özçelik Muayenehanesi • Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu •
Çok teşekkür ederim canım
ay...a
Oldukça memnun kaldığım bir muane oldu Feyza hanımın ilgisi ve alakası çok güzel di her sordugum soruya açık ve net bir şekilde cevap vermesiyle beni çok güzele bilgilendirdi
Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için
gi...k
Bir doktordan daha fazlasıGüleryüzü ilgisi her zaman çok güzel
İyi ki varsınız Feyza hocam• Feyza Özçelik Muayenehanesi • Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu •
Çok teşekkür ederim
T
t....a
Gayet iyiydi zamanında gittim hemen ilgilenildi memnun kaldım
Op. Dr. Feyza Özçelik
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için
de...
İlgili tecrübeli güler yüzlü eli hafif dakik
Çok memnunum• Feyza Özçelik Muayenehanesi • Diğer •
Elim hafiftir
s ...a
Feyza Hanım gerçekten işinin ehli, başarılı bir doktor. Tedavi sürecimde tüm detaylı sorularımı içtenlikle yanıtladı, kendimi rahat hissettirdi. Aynı zamanda eli de çok hafif. Bizler için bu ilde olması büyük şans diyorum. Gönül rahatlığı ile randevu alabilirsiniz. Ben doktora gittiğimde oldukça endişeliydim ancak tüm süreci içtenlikle benimle paylaştı. İçimi rahatlattı ve bu da tedavi sürecimde bana oldukça faydalı oldu.
• Feyza Özçelik Muayenehanesi • Randevu •
Op. Dr. Feyza Özçelik
Güzel Yorumunuz için çok teşekkür ederim
nu...z
doktor hanim tecrübeli ve ilgiliydi.Ayni zamanda kibar yaklaşımı vardı.
Op. Dr. Feyza Özçelik
Yorumunuz için çok teşekkür ederim
b....s
Takipli hastası olmamam ve ilk kez gitmeme rağmen memnun kaldım.
Eşimle 24. Haftada detaylı ultrasyona gittim epey heyecanlı bir gündü benim ve eşim için de,
Doktor hanım da asistanları da işlerinde son derece ciddilerdi.
Op. Dr. Feyza Özçelik
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz
Feyza Özçelik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Feyza Özçelik, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Feyza Özçelik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi, Robot Destekli Cerrahi.
Feyza Özçelik adresi nerede?Feyza Özçelik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fertek Mahallesi, Hastaneler Caddesi No:24 Niğde
Adresine gitmek zorunda kalmadan Feyza Özçelik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Feyza Özçelik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Feyza Özçelik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Feyza Özçelik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Feyza Özçelik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Feyza Özçelik tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Feyza Özçelik hakkında ne düşünüyor?Toplam 46 hasta / danışan, Feyza Özçelik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.