Evliya Çelebi Mahallesi Okmeydanı Caddesi, Kütahya
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
"Acil servis doktorunun 'nedeninin belli olması için mutlaka Doppler ultrason çekilmesi gerekiyor' şeklindeki acil yönlendirmesi üzerine bu doktordan randevu aldım. Ancak kendisi beni maksimum 1 dakika görerek, hiçbir fiziki veya radyolojik (film/Doppler) inceleme yapmadan doğrudan 'varis' tanısı koyup ilaç yazdı ve beni gönderdi. Muayene sırasında tıbbi geçmişimi sorgulamadı; öyle ki, düzenli kalp ilacı kullandığımı bile o sormadan ben araya girerek söylemek zorunda kaldım. Hastayla iletişim, tıbbi özen ve detaylı değerlendirme konularında maalesef çok yetersiz bir deneyim yaşadım. Sağlığını önemseyen ve teşhis öncesi gerekli tetkiklerin yapılmasını bekleyen hastaların, tercihlerini yaparken bu durumu göz önünde bulundurmasını tavsiye ederim."
• başka bir yer • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Funda Tor isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Funda Tor, Kalp Ve Damar Cerrahisi.
Funda Tor adresi nerede?Funda Tor şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Evliya Çelebi Mahallesi Okmeydanı Caddesi Kütahya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Funda Tor isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Funda Tor online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Funda Tor isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Funda Tor bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Funda Tor ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Funda Tor hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Funda Tor hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.