0850 333 0388 Ücret öğren

Onkoloji ile ilgili her türlü sorularınıza cevap vermeye çalışacağım. Sorularınızı bu site üzerinden bana iletebilirsiniz müsait olan en kısa zamanda size dönüş sağlanacaktır. Sağlıklı günler dilerim

Yetişkin

Hakan Büyükhatipoğlu
Gaziantep Şehir Hastanesi

İbn-İ Sina, Şehitkamil, Gaziantep 27584

Ödeme yöntemleri

• Nakit

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • G

g...

3 sene önce göğsümde kitle çıkmıştı. Tedavi oldum, kemoterapi, ışın, ameliyat oldum. Her şey bitmişti, 3 sene sonra metastaz yaptı. Gazi Üniversitesinde tedavi görmeye başladım. Gittikçe daha kötüye gidiyordum, bize Hakan hocayı önerdiler. Önce Rabbimin izniyle daha iyiye gidiyorum. Tam iyileşmedim ama zamanla her şey bitecek. Hakan hocamdan çok memnunum, onun sayesinde daha iyiyim.

• Y

y...

Eşim, 4. evre akciğer kanseri olup Mart 2026 tarihinden itibaren Onkolog Prof. Dr. Hakan Büyühatipoğlu’nun tedavisindedir.
    Tedavi süresince 10 kemoterapi, 16 seans radyoterapi ve 3 seans immünoterapi, 2 seansta akıllı ilaç tedavisi almıştır. Sayın hocamızın tedavi süresince hasta psikolojisi dahil göstermiş olduğu yakın ilişkisi ve uyguladığı tedavi takdire şayan olup halen tedavimiz devam etmektedir. Hocamızı şu ana kadar bütün tanıdığımız dostlarımıza hararetle tavsiye etmekteyiz. Başarılı hocalarımızı Allah başımızdan ayırmasın.

h...

Ben 4. evre meme kanseri teşhisiyle başladım ve 2 yılı bitirdim, şimdi ise tedavi güzel sonuçlar verdi; çok şükür atlattım. Sayın doktorum, tedavi sürecim boyunca göstermiş olduğunuz ilgi, sabır ve mesleki özen için çok memnunum. Sorularımı tek tek cevapladınız, açıklamalarınız çok netti ve en önemlisi insanı gerçekten dinlediniz. Hem mesleğinizde hem insanlığınızda farkınızı hissettirdiniz. Kendimi güvende hissettirdiğiniz için mutluyum. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

s...

Kocam da ben de kanser hastası olarak başvurduk. Eşim akciğer kanseri, ben non-Hodgkin lenfoma kanseriyim. Doktorumuz çok iyi bir doktor, kendisini bütün hastalara tavsiye ederim.

• B

b...

Bana meme-ca teşhisi konulmuştu. Yaşadığım büyük korku ve kabullenememe süreci yüzünden tedaviyi reddederek zaman kaybettim. Bu süreçte hastalığım ilerledi, covid ve zatürre olmam da bağışıklığımı iyice düşürerek akciğerim sürekli su topluyordu. En sonunda tavsiyeler üzerine Prof. Dr. Hakan Büyükhatipoğlu hocama ulaştım.

Hakan Hocam beni gerçekten dinleyen, yargılamayan ve korkularımı anlayan tek doktor oldu.

Kişiye özel bir takım testlerin olduğunu öğrendim ve doktoruma güvendim, tedavi sürecim başladı.

Bir yol haritası çizdi. Son derece titiz davranarak tüm kan sonuçlarımı ve patolojilerimi baştan inceletti. Ağır tedaviler yerine "akıllı ilaç" tedavisine başladık. Ocak ayında PET çekiminde neredeyse tüm vücuduma yayılmış görünen tümörlerim, Haziran ayında %95 oranında temizlendi (6 ayda) ve iyileşme sağlandı. Hakan Hocam süreci hem klinik dehasıyla hem de bana verdiği psikolojik destekle muazzam yönetti. Hakan Hocam bana sadece doğru tedaviyi değil, yeniden yaşama sevincimi verdi.

m...

Hakan hocam benim onkolog doktorum. Hakan hocayı bize Ankara'daki doktor tavsiye etmişti. Ben meme CA tedavim için gittim. Kendisinden çok memnunum. Bir buçuk yıldır kendisine ne sordumsa bana dönmüştür, tedavimin bütün günlerinde güler yüzle karşılamıştır, kırıcı değildir. Hakan hocam çok iyi bir onkolog; kendisi ile bu yola çıktığım için çok memnunum. İyi ki Hakan hocayı seçmişim.

ha...e

Hakan hocamızla annemin meme kanseri sürecinde tanıştık burda anlatmak tabiki yetmez her konuda mükemmel bir insan tedavi sürecinde her türlü desteği gösterdi iyiki Hakan hoca gibi doktorla karşılaştık Allah'ım ona güç kuvvet saglık, versin oda hastalarına inşallah

• F

fa...

Öncelikle Hakan Hocamla tedaviye 20.08.2025 yılında başladik bir tedavimiz in ilk gününden bu yana bize çok yardımcı oldu onkoloji konusunda hocamızı düşünmeden tercih etmelisiniz yaptığı tedavilerin tamamının etkisini yüzde yüz gördük 7 ayda çok olumlu gelişmeler aldık eşimde akciğer kanseri olduğu için nefes almada ve yürüme çok zorluk cekiyorduk hocam tedaviye başladığı günden bugüne kadar tamamen olumlu yönde ilerleme oldu Eşim akciğer kanseri ve karaciğerde metastas yapmıştı verdiği ilaçlar ve tedavide izlediği yol sayesinde olumlu sonuçlar aldık Allah hocamızdan razı olsun 7 ayın içinde şu anda yeme içme, yürüme nefes alma konusunda bir problem kalmadı.Annesinin ve Babasının da burdan ellerinden öperim böyle bir doktor evlat yetiştirdikleri için Allah razı olsun Hocama ailesiyle mutluluk, sağlık sıhhat versin İnşallah.

• T

tu...k

Bekleme süreleri biraz daha kısa olabilir tam kapasiteli randevu sistemi çalışa bilir olması hem hastanın ve hastanenin daha iyi hizmet verebilir.

• Gaziantep Şehir Hastanesi Randevu  •

Prof. Dr. Hakan Büyükhatipoğlu

Randevu sisteminin düzenlenmesi biraz zaman alacak maalesef, Hakan hoca o konuyla bir süredir ilgileniyor, geri bildiriminiz için teşekkür ederiz…

ha...n

Hocamız çok ilgili ve güler yüzlü ve hasta motivasyonunu çok önemsiyor.