0850 333 0388 Ücret öğren

Çocuk ve yetişkinlerle çalışan bir Dil ve Konuşma Terapistiyim. Her bireyin ihtiyacına özel, bilimsel temelli ve güven veren bir terapi yaklaşımı benimseyerek; iletişim, konuşma ve yutma becerilerinde en etkili ve kalıcı gelişimleri sağlamayı hedefliyorum. Ailelerle iş birliği içinde, şeffaf ve destekleyici bir süreç yürütmeye özen gösteriyorum. Ailelerin ihtiyaç duyması halinde bulundukları lokasyona giderek de terapi hizmeti sunmaktayım.

Yetişkin

• Banka Havalesi

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Detaylı açıklamalar

a...

Halide Hanım’dan gerçekten çok memnun kaldık. Kızım bazı harfleri çıkaramıyordu; konuşma gecikmesi için başvurduk. Kızım kendisini bir abla ve arkadaş olarak görüyor. Çocuklarla iletişimi çok güzel; kızım seanslara büyük bir istekle ve severek gidiyor. Süreç boyunca gözle görülür bir gelişme olduğunu ben de fark ettim. Hem yaklaşımı hem ilgisi hem de çocuğumla kurduğu güven bağı bizim için çok değerli. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Dkt. Halide Kıraç

Güzel düşünceleriniz ve değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Kızınızın gelişimine tanıklık etmek ve bu süreçte onunla güvene dayalı güzel bir bağ kurmak benim için de çok kıymetli. Birlikte daha nice güzel gelişmelere!

s...

Biz terapistimize oğlumuzun konuşma anlaşılırlığının düşük olması nedeniyle başvurduk. Oğlum da ben de çok seviyoruz. Bire bir ilgileniyor, her durumda aklımıza takılan tüm soruları yanıtlıyor. Çok fayda gördük. Gönül rahatlığıyla başvurabilirsiniz.

Dkt. Halide Kıraç

Güzel geri dönüşünüz için çok teşekkür ederim.

a....)

Oğlum otizmli olduğu için konuşma gecikmesi vardı, bu sebepten dolayı başvurdum. Seanslarımız çok güzel geçiyor. Halide Hanım, ders esnasında ne yaptığını bize söylüyor, notlarını alıp bizimle paylaşıyor. Çekebiliyorsa video çekiyor. Tek cümleyle başladılar, şu an ikili cümlelere geçtiler. Biz Halide Hanım’dan çok memnunuz.

Dkt. Halide Kıraç

Bu güzel ve detaylı geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Oğlunuzun gelişimini adım adım görmek ve bu sürece sizin gibi ilgili bir aileyle birlikte eşlik etmek benim için çok kıymetli. İş birliğiniz ve güveniniz için teşekkür ederim. Birlikte nice güzel gelişmelere!

• G

g.....

Çocuğumuzda kekemelik nedeniyle konuşurken takılmalar ve tekrarlar oluyordu. Halide Hanım ile terapiye başladıktan sonra konuşmasına olan güveni arttı ve takılmalarında belirgin azalma gördük. Süreç boyunca hem çocuğumuza hem bize çok güzel destek oldu. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyoruz.

Çok teşekkür ederim.

• B

b....g

Çocuğumla kurduğu iletişim, aldığı kapsamlı değerlendirme ve detaylı bilgilendirmeden çok memnun kaldım. Birkaç aydır devam ediyoruz, hocamızın sayesinde güzel gelişmeler gördük.

Dkt. Halide Kıraç

Çok teşekkür ederim. Mezun ettiğimiz günleri de görmek dileğiyle.

• K

k.....

Çocuğumuz r, l, k, g, ş, s ve ç seslerini doğru çıkaramıyordu. Halide Hanım ile terapiye başladıktan sonra çok güzel ilerlemeler kaydettik. Kısa sürede seslerde belirgin düzelmeler gördük ve konuşmasının anlaşılabilirliği arttı, kesinlikle tavsiye ediyoruz.

Dkt. Halide Kıraç

Çok teşekkür ediyorum her ihtiyaç duyduğunuzda yanınızdayım.

s...

Halide hocamı sosyal medyadan gördüm ve kekemelik için başvurdum. İlgili, güler yüzlü, bilgili olması bizi çok memnun etti. Seanslarımızda da ilerleme olacağını çok düşünmüyorduk, ilerlemeleri görünce çok mutlu olduk. Halide hocamı tavsiye ederim.

Dkt. Halide Kıraç

İlginiz ve güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim böyle geri dönüşler almak beni çok mutlu ediyor.

a...

Halide Hanım'a oğlumun konuşma gecikmesi sebebiyle başvurduk. Öğretmenimizden çok memnunuz, son dakikasına kadar uğraşıyor, ne verebilirim daha fazla diye. Kişiliği sıcak, davranışları beni mest etti. Çocuğum öğretmenini çok sevdi; en önemlisi bu. İşini hakkıyla yapıyor, tavsiye ederiz.

Dkt. Halide Kıraç

İlginiz ve güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Böyle geri dönüşler görmek beni çok mutlu ediyor.

• D

d...

Oğlumun konuşma bozukluğunda Halide hocamla tanıştık. Kendinden çok memnunuz. Oğlum severek gidiyor. Halide hocamla seanslara girdiğinden beri oğlumun konuşması anlaşılır oldu ve sözcük sayısı arttı. Kendisini tavsiye ederiz.

Dkt. Halide Kıraç

Çok teşekkür ederim. Bende sizleri çok seviyorum. İyi ki varsınız.

• D

d...

Yedi tane harflerde karışıklık çıkartamama sorunumuz vardı ve üstelik birinci sınıfa başlamıştı kızım. Tatlı dili, güler yüzü, her şeyle tek tek ilgilenip bilgi vermesiyle o kadar yardımcı oldu ki... Sıkmadan oyunlarla okulla paralel olarak devam ediyoruz. Biraz gecikmiş olmamıza rağmen kısa bir sürede güzel bir yol kat ettik ki etrafımızdan fark edilir şekilde düzelme oldu. İyi ki yollarımız kesişti.

Dkt. Halide Kıraç

Çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız.