Halil Gürsoy Pala
İzmir Ekol Hastanesi

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Randevuya katılım

ha...k

Doğum sürecimde bilgi ve tecrübesiyle her an yanımda olan, emeği ve özverisiyle kızımı sağlıkla kucağıma almamı sağlayan sevgili Gürsoy Hocam. İyi ki sizi tanımışım, iyi ki bu en özel anımı size emanet etmişim. Emeğiniz ve güzel yaklaşımınız benim için çok kıymetli. İyi ki varsınız. Herkese tavsiye ederim.

• N

na...n

Pozitifliği ile içimi her kontrolüm de rahatlatarak, ilk gebeliğim olması nedeniyle de bir çok soruma bıkmadan güleryüzle cevap vererek gönlümde taht kuran Gürsoy Hocama iyi ki var. Ameliyatım da çok hızlı ve başarılı geçti, stresli bir süreci geride bırakmış olduk. Herkese tavsiye ederim.

• Y

y....b

Hocamiz riskli gebeliğimde desteği sayesinde sezeryan doğumuzu gerçekleştirdi güler yüzlü işinde başarılı olan Gürsoy hocama sonsuz minnettarım

• İzmir Ekol Hastanesi • Diğer  •

Doğum gibi hayatımızın en önemli süreçlerinden birinde doğru doktorla karşılaşmak gerçekten büyük bir şans.

Şehir dışından gelmiş olmama ve takipli hastası olmamama rağmen ilgisini ve desteğini hiç eksik etmeyen hocamız Doç. Dr. Halil Gürsoy Pala Hocamızdı.

Özellikle normal doğum isteğimi desteklediğiniz ve süreç zorlu olmasına rağmen sabırla yanımda oldu. Belki başka bir yerde sezaryene dönüşebilecek bu süreci, sizin güven veren yaklaşımınız sayesinde sağlıkla tamamladık ve 22’sinde güzeller güzeli kızımızı kucağımıza aldık.

İyi ki sizi tercih etmişiz, iyi ki yollarımız kesişmiş. Herkese içtenlikle tavsiye ederim

• Z

ze...y

Hamileliğimden doğumuma ve doğum sonrasına kadar her süreçte kendimi güvende hissetmemi sağlayan değerli doktorumu iyi ki tanımışım. Her kontrolde sabırla tüm sorularımı yanıtladı, beni ayrıntılı şekilde bilgilendirdi ve her zaman güler yüzüyle karşıladı. Bilgisi, tecrübesi ve ilgisi sayesinde çok rahat bir gebelik süreci ve güven içinde bir doğum yaşadım. Hastalarına gerçekten değer veren, işini büyük bir özveriyle yapan bir hekim. İyi ki yollarımız kesişmiş. Kadın doğum uzmanı arayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

es...p

Sezardan ve miyom ameliyatımı yapan canım doktorum bilgisi ve donanımı ile güvenebileceğim bir doktordu. Hamilelik sürecimi de Gürsoy hocamla birlikte çok rahat atlattım. Bu süreçlerde seçilen doktor çok ama çok önemliymiş bunu anladım. Her şey için çok minnettarım kendisine.

• İzmir Ekol Hastanesi • Diğer  •

Gürsoy beyle yollarımız doktor arayışı sırasında kesişti iyi ki de doktorumuz oldu 9 senelik tüp bebek hastası olarak gebeliğim sırasında perinatoloji doktoru arayışındayken tavsiye üzerine Gürsoy beyle görüştük ve hamilelik süresinde istediğim her an doktoruma ulaşabilmek bilgi alabilmek, duygu durum değişimlerinde doktorumdan destek alabilmek çok önemliydi benim için. Şimdi 9 yıl sonunda bebeğimle birlikte yeni bir hayata başlıyoruz doktorum Gürsoy beyin desteği sayesinde iyi ki yollarımız kesişti doktorumuz

ha...

Gebeliğimin başında uzun araştırmalarım sonucu gürsoy hocayı bulduk ve doğumumuz gerçekleşti bu süreç boyunca bize karşı ilgi ve alakası çok iyiydi , bilgili ve tecrübeli bir hoca kendisi

hi...

Öncelikle belirtmek isterim ki hamileliğim boyunca her daim yanımda oldunuz size minnettarım Gürsoy Hocam süreç çok güzel geçti iyi ki varsınız iyiki tanıdım sizi

• F

fa...ş

Hamilelik sürecimde ilk 4 ay başka bir hekimdeyken Gürsoy hocamızı tercih ettiğimizden beri herşey daha güzel ilerledi 1 eylülde doğumum gerçekleşti herşey çok güzeldi tavsiye ediyorum gönüş rahatlığı ile