2022 yılında İzmir Bakırçay Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden mezun oldum. Lisans eğitimim ve sonrasında farklı kurumlarda edindiğim deneyimlerle çocuk, ergen ve yetişkinlerle çalışma fırsatı buldum. Özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde görev aldım ve okul öncesi eğitim alanında çalışmalar yürüttüm.
Mesleki gelişimimi desteklemek amacıyla bilişsel davranışçı yaklaşım (BDT), şema yaklaşımı, aile danışmanlığı ve çocuk-ergen psikolojisi alanlarında eğitimler aldım.
Kütahya Tavşanlı’da Hayal Danışmanlık Merkezi’nde bireysel danışmanlık, çocuk ve ergen danışmanlığı, çift ve aile danışmanlığı alanlarında hizmet sunuyorum. Kaygı, stres, özgüven, ilişki sorunları, kişisel sorunlar, ebeveynlik ve sınav kaygısı gibi konularda danışmanlık çalışmaları yürütüyorum.
Kütahya ve Tavşanlı dışında yaşayan danışanlar için online psikolojik danışmanlık hizmeti de sunuyorum.
Her bireyin yaşam öyküsünün ve ihtiyaçlarının farklı olduğuna inanıyor, danışmanlık sürecini kişiye özgü ihtiyaçlar doğrultusunda, etik ilkeler ve bilimsel yaklaşımlar çerçevesinde yürütüyorum.
- Kaygı Bozuklukları
- Depresyon
- Panik Atak
- Stres
- Aile İçi İletişim Sorunları
Yeni Mahalle İstasyon Caddesi no:15 kat:1 daire:1
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Halil İbrahim Türkmen adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Halil İbrahim Türkmen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Halil İbrahim Türkmen, Psikoloji. Size Halil İbrahim Türkmen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Randevu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi, Çift Terapisi, Bireysel Terapi.
Halil İbrahim Türkmen adresi nerede?Halil İbrahim Türkmen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstasyon Caddesi no 15 kat 1 tavşanlı kütahya Kütahya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Halil İbrahim Türkmen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Halil İbrahim Türkmen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Halil İbrahim Türkmen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Halil İbrahim Türkmen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Halil İbrahim Türkmen hangi dilleri konuşuyor?Halil İbrahim Türkmen ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Halil İbrahim Türkmen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Halil İbrahim Türkmen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Halil İbrahim Türkmen ile iletişime geçmenizi öneririz.