Psk. Halil İbrahim Türkmen

Psikoloji · Daha fazla uzmanliklar hakkinda

Kütahya 1 adres

2022 yılında İzmir Bakırçay Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden mezun oldum. Lisans eğitimim ve sonrasında farklı kurumlarda edindiğim deneyimlerle çocuk, ergen ve yetişkinlerle çalışma fırsatı buldum. Özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde görev aldım ve okul öncesi eğitim alanında çalışmalar yürüttüm.

Mesleki gelişimimi desteklemek amacıyla bilişsel davranışçı yaklaşım (BDT), şema yaklaşımı, aile danışmanlığı ve çocuk-ergen psikolojisi alanlarında eğitimler aldım.

Kütahya Tavşanlı’da Hayal Danışmanlık Merkezi’nde bireysel danışmanlık, çocuk ve ergen danışmanlığı, çift ve aile danışmanlığı alanlarında hizmet sunuyorum. Kaygı, stres, özgüven, ilişki sorunları, kişisel sorunlar, ebeveynlik ve sınav kaygısı gibi konularda danışmanlık çalışmaları yürütüyorum.

Kütahya ve Tavşanlı dışında yaşayan danışanlar için online psikolojik danışmanlık hizmeti de sunuyorum.

Her bireyin yaşam öyküsünün ve ihtiyaçlarının farklı olduğuna inanıyor, danışmanlık sürecini kişiye özgü ihtiyaçlar doğrultusunda, etik ilkeler ve bilimsel yaklaşımlar çerçevesinde yürütüyorum.

Yetişkin
Çocuk

Halil İbrahim Türkmen
Yeni Mahalle İstasyon Caddesi no:15 kat:1 daire:1

İstasyon Caddesi no 15 kat 1 tavşanlı kütahya, İstasyon Caddesi no 15 kat 1 tavşanlı kütahya, Tavşanlı , Kütahya 43300

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Psk. Halil İbrahim Türkmen adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle