Uzm. Psk. Dan.
Psikolojik Danışma ve Rehberlik
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Kartal 1 adres
Merhaba, ben Uzman Psikolojik Danışman Hatice Kübra Akkuş.
Çocuk, ergen ve yetişkinlerle bireysel psikolojik danışma alanında çalışıyorum. Kaygı, stres, duygu düzenleme, özgüven, ilişkiler ve yaşamda karşılaşılan zorlayıcı süreçler çalışma alanlarım arasında yer alıyor. Çocuklarla çalışırken oyun terapisinden de yararlanıyorum.
Danışmanlık sürecinde öncelikle danışanın kendisini rahatça ifade edebileceği, yargılanmadan dinlendiğini hissedebileceği bir alan oluşturmaya önem veriyorum. Herkesin yaşadığı zorlukların ve ihtiyaçlarının farklı olduğuna inanıyorum. Bu nedenle süreci, hazır cevaplar vermekten çok kişinin kendisini ve yaşadıklarını daha iyi anlamasına eşlik ederek yürütüyorum.
Bazen hayatımızda neyin bizi zorladığını anlamak, bazen de tek başımıza taşımakta zorlandığımız bir yükü paylaşmak için desteğe ihtiyaç duyabiliriz. Psikolojik danışmanlığı da bu noktada kişinin kendisine biraz daha yakından bakabildiği bir süreç olarak görüyorum.
- Kişilerarası İlişkilerde Bozukluklar
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Milangaz Caddesi, Kartal
Shiva Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Milangaz Caddesi, Dumankaya Vizyon, A1, 73, Kartal
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Uzm. Psk. Dan. Hatice Kübra Akkuş adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Hatice Kübra Akkuş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hatice Kübra Akkuş, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Hatice Kübra Akkuş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu.
Hatice Kübra Akkuş adresi nerede?Hatice Kübra Akkuş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Milangaz Caddesi Kartal
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hatice Kübra Akkuş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hatice Kübra Akkuş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hatice Kübra Akkuş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hatice Kübra Akkuş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Hatice Kübra Akkuş hangi dilleri konuşuyor?Hatice Kübra Akkuş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hatice Kübra Akkuş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hatice Kübra Akkuş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hatice Kübra Akkuş ile iletişime geçmenizi öneririz.