0850 333 0388 Ücret öğren

Anadolu Üniversitesi/DİLKOM dil ve konuşma terapisi bölümünden onur derecesiyle mezun oldum.

Dil Konuşma Ses ve Yutma Terapisti olarak Ankara’da mesleki çalışmalarımı sürdürmemin ardından, Amasya merkez de Sağlık Bakanlığı’na bağlı kendi Özel Sağlık Meslek Birimimde hizmet vermekte ve terapilerimi sürdürmekteyim.

Çalışma Alanlarım:

• Artikülasyon ve fonolojik bozukluklar

• Gelişimsel dil bozuklukları

• Gecikmiş dil ve konuşma

• Akıcılık bozuklukları (kekemelik, hızlı-bozuk konuşma, MIDVAS ve BDT temelli yaklaşımlar)

• Ses bozuklukları (mutasyonel falsetto/pubefoni, afoni, nodül, polip ve fonksiyonel ses bozuklukları)

• Afazi (beyin hasarına bağlı edinilmiş dil bozuklukları)

• Motor konuşma bozuklukları (dizartri ve konuşma apraksisi)

• Otizm Spektrum Bozukluğu ve X’e bağlı dil bozuklukları

• Down sendromuna bağlı gecikmiş dil ve konuşma

• Dudak-damak yarıklarına bağlı konuşma bozuklukları

• Yutma bozuklukları (disfaji)

• Kognitif-iletişim bozuklukları

• Özgül öğrenme güçlükleri (disleksi, diskalkuli, disgrafi)

• Erken müdahale ve gelişimsel destek

• Profesyonel ses kullanımı (öğretmenler, şarkıcılar, spikerler vb.

Yetişkin
Çocuk

Online danışmanlık

Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Hatice Tereci
Dkt. Hatice Tereci

Hacılar Meydanı Mahallesi, Hoca Ahmet Yesevi Caddesi Bina No:23 , Daire No:2, Amasya 05100

Ödeme yöntemleri

• Diğer (İade)

Görüşler

• F

fu...r

Hatice Hanım la tavsiye üzerine görüştük.Oğlum Down sendromlu.Gayet bilgiliydi.İlgisinden ve güler yüzünden çok memnun kaldık.Amasya bölgesinde Dkt bulmak çok güzel ulaşabilirlik açısından bu nedenle birçok vakaya ışık olacağını düşünüyorum.

• Dkt. Hatice Tereci Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu  •

• G

gü...z

Hatice hocamla oğlumu götürdüğüm özel eğitim okulunda tanıştık oğlum otizmli ve konuşamıyor.Hatice hocam işinde çok başarılı disiplinli güleryüzlü çocuklarla iletişimi kuvvetli çok vicdanlı bir öğretmen etkileşim kurmakta zorlanan oğlumla bile dersleri çok verimli bir şekilde dolu dolu geçiyordu derste oynadığı oyunlar sayesinde oğlumun dil gelişimine büyük katkı sağladı kendisine minnettarım bu konuda

• başka bir yer Diğer  •

• N

Dkt. Hatice Tereci ile yollarımız Ankara'da görev yaptığı kurumda oğlumun dil-konusma seansları esnasında kesişti. Bilgi, beceri ve iletisimi ile mesleğine olan sevgisini her seansta gerek oğlumuza gerekse bizlere yansıtan, güleryüzü ve samimiyeti ile oğlumun seanslara ilgisini ve devamını sağlayan, vizyonu ile alanında gelecek vaadeden bir Dil Konusma Terapisti arıyorsanız Hatice Hocamızı tereddütsüz tercih edebilirsiniz. Amasyalı danışanları cok şanslı. Başarılarının devamını diliyoruz. Tekrar karşılaşmak dileğiyle...

• başka bir yer Diğer  •

s....o

Tanışmamız bir koridorda, çok kısa bir anla başladı. Kısa sürede çocuklarla kurduğu güçlü iletişime, sevgisine ve özverisine şahit olduk. Özellikle çocukların dünyasını anlayan, onların ruhuna dokunan ve emeğini her an hissettiren çok kıymetli bir uzman.Biz çok memnun kaldık tavsiye ediyorum

• Dkt. Hatice Tereci Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu  •

• M

m...

Hatice Hanım’a kızımın dil ve konuşma süreciyle ilgili destek almak amacıyla başvurduk. Sürecin en başından itibaren gösterdiği güler yüzlü, ilgili ve son derece profesyonel yaklaşımı sayesinde kızım seanslara her zaman büyük bir istekle ve neşeyle gitti. Hem bizimle kurduğu güçlü iletişim hem de doğru yönlendirmeleri sayesinde kısa sürede kızımda gözle görülür, çok güzel bir ilerleme kaydettik. Kızımın gelişimine kattığı değer ve bize kattığı özgüven için Dkt. Hatice Tereci’den çok memnunuz. Çocukları için uzman arayışında olan tüm anne babalara kendisini gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

•  •