0850 333 0388 Ücret öğren

İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi bölümünden  mezun oldum. Eğitim sürecimde farklı klinik ve hastanelerde staj yaparak saha deneyimi kazandım.

Mesleki gelişimi önemseyen bir terapist olarak, alanımla ilgili güncel eğitim ve yaklaşımları takip ederek kendimi sürekli geliştirmeye devam ediyorum. Danışanlarıma bilimsel temelli, bireyselleştirilmiş ve güven odaklı bir terapi süreci sunmayı hedefliyorum.

Katıldığım Eğitimlerden Bazıları ;

Gelişimsel Dil Bozukluklarında Günce Terapi Yöntemleri -Şaziye Seçkin

Prob Materyali Kullanımı Eğitimi -Türkiye Dktler Birliği

ERKEN ÇOCUKLUK DÖNEMİNDE KAPSAMLI TERAPİ YÖNTEMLERİ VE LİTERATÜREL DEĞERLENDİRME YAKLAŞIMLARI-Velum Akademi

Aprakside Değerlendirme ve Terapi Yöntemleri - Çocuk Gelişim Akademisi

OKUL ÇAĞI,ERGENLİK VE YETİŞKİNLER İÇİ KAPSAMLI TERAPİ YÖNTEMLERİ VE LİTERATÜREL DEĞERLENDİRME YAKLAŞIMLARI-Velum Akademi

Yetişkin

• Banka Havalesi

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • K

k....z

Kekemelik sürecinde doğru uzmanı bulmak gerçekten çok zormuş çocugumuz tam bir yıldır kekeliyordu,birkaç yer gezdikten sonra kendisiyle tanıştık ve tamam doğru yerdeyiz dedik. Sadece seanslarda değil evde bizim nasıl davranmamız gerektiği konusunda da bize çok yol gösterdi Çocuğumuzun kendine güveni geldi takılmaktan korkmamayı öğrendi kendisini gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

• Dkt Helin Akdeniz • Akıcılık Bozukluğu Terapisi  •

• Y

y....k

18 yaşında kekemelikler yıllardır uğraşan birisiyim üç aydır terapi alıyorum helin hanımdan
    konuşmama kendime bakış açımı değiştirdi kekemeliğime bakış açımı değiştirdi ve farkında olmadan takilmalarim da beraberinde azaldı terapilerim devam ediyor ve biliyorum ki daha da iyi olacağım her geçen seansta kendimi daha rahat hissediyorum kendisi de sakin güven veren neşeli bir insan çalışmalar hep keyifli gecti

• başka bir yer • Diğer  •

• Z

ze...r

Kızımı 2 aydır Helin Hanım'a götürüyoruz ve aldığımız sonuçlardan gerçekten çok memnunuz. İlk başladığımızda kızım kendini ifade etmekte zorlanıyordu. Çoğunlukla işaret ederek anlatmaya çalışıyor birçok kelimeyi de yanlış telaffuz ettiği için onu anlamakta güçlük çekiyorduk Henüz kısa bir süre olmasına rağmen çok güzel ilerleme kaydettik kızım artık kendini çok daha rahat ifade edebiliyor konuşma isteği arttı ve kelimeleri daha doğru söylemeye başladı. Evde iletişimimiz belirgin şekilde kolaylaştı. En önemlisi de kızım seanslara severek gidiyor.
    Helin Hanım'ın çocuklarla kurduğu sıcak iletişim, sabrı, güler yüzü ve mesleğine olan hâkimiyeti bize güven verdi. Her seans sonrasında bizi bilgilendirmesi ve evde uygulayabileceğimiz öneriler sunması da süreci çok daha verimli hâle getirdi
    Çocuğunun konuşma ve dil gelişimi konusunda destek arayan ailelere gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Dkt Helin Akdeniz • Gecikmiş Konuşma Terapisi  •

• G

g....a

Helin Hocamız ile tanışmadan önce kızımın sadece birkaç kelimesi çok az cümlesi vardı oyun oynamayı bilmiyordu ve sorulan sorulara çoğu zaman uygun cevap veremiyordu isteklerini ifade etmekte zorlanıyordu , iletişimde güçlük yaşıyordu seanslara başladıktan sonra çok güzel gelişmeler görmeye başladık.
    Kızım şuan artık göz teması kurabiliyor yaşıtlarına uygun şekilde oyun oynayabiliyor sorulan sorulara doğru ve uygun cevaplar verebiliyor en önemlisi de kendini çok daha rahat ifade ediyor ihtiyaçlarını ve düşüncelerini anlatabiliyor
    Süreç boyunca bize her zaman yol gösteren sabırla yaklaşan hem çocuğumuza hem de bize güven veren bir uzman oldu. İşini gerçekten severek yapan çocuklarla çok güzel bağ kurabilen çok kıymetli bir hocamızdır çevremize de tavsiye ettik ihtiyacı olan herkese tavsiyemizdir

• başka bir yer • Diğer  •

s....e

Helin hanıma konuşurken söylediklerimin başkaları tarafından anlaşılmaması üzerine bir sene önce bir tavsiyeyle son umut başvurdum daha önce başka merkezlerden terapi almıştım bir gelişme göremediğim için ayrılmıştım fakat helin hocayla bir sene içerisinde çok yol kat ettik daha önce ismimi söylediğimde dahi zorlanıyordum defalarca tekrar ediyordum anlaşılmıyordu konuşmalarım helin hocanın yaklaşımı çok samimi bir arkadaş gibi yaklaştı hep bana hep dinledi sadece seansta konuşmam için değil her alanda destek oldu artık konuşurken daha iyiyim söylediklerim anlaşılıyor herkese tavsiye ederim gönül rahatlığıyla

• Dkt Helin Akdeniz • Artikülasyon Bozukluğu Terapisi  •

a....)

Kendisinden çok memnunuz, sayesinde çocuğumda gelişimler oldu. Önceden cümleleri çıkartamıyordu ve kendisini ifade edemiyordu, şu an ifade ediyor ve cümle kurabiliyor. Çok faydasını gördük. 7 seanstır gidiyoruz, sürecimiz devam ediyor.

• •  •

su...n

Oğlum için terapi lere basladıgımızda cocugumun anne dışında hiç kelimesi yoktu sadece anne diyordu her şeyi işaret ederek istiyordu helin hanım sayesinde konuşmaya basladı baya gelişti cümleler kuruyor kendini güzel ifade edebiliyor hocamızla çok güzel gelişmeler katettiler alanında başarılı güler yüzlü bir terapist gelişimi çevremizdeki herkes fark etti kendisini çok tavsiye ederiz

• K

ka...e

Kızım bazı harfleri söylemediği için bir tavsiye üzerine ulaştık kendisine ve Helin Hanımdan 1yıl boyunca terapi aldık eskiden konusurken hiç anlasılmıyordu kızımın konuşmasını sadece ben anlıyordum ama derslerin çok faydasını gördük geliştik ve sosyal hayatına da olumlu etkisi oldu bu durumun
    Kızım hala öğretmenlerini sayarken Helin Hanımı asla unutmuyor çok seviyor kendisini.
    Iyi ki tanımışız böylesine tatlı ve güler yüzlü öğretmenimizi

• R

ru...n

Helin Hanım’a oğlumuz konuşamadığı için değerlendirme amacıyla başvurduk yaptığı açıklamalar bilgisi çok anlaşılır ve iç rahatlatıcıydı aynı zamanda kafamızdaki birçok soru işaretine cevap oldu sorularımıza ve endişelerimize karşı ilgili ve sabırlıydı oğlumuzla kurduğu iletişim ve yaklaşımı bizi ayrıca çok etkiledi keşke daha erken gelseydik dedik diyarbakır’da dil konuşma terapisti arayan herkese kendisini tavsiye ederiz

• Z

z....s

Çocuğum harfleri karıştırıyordu R harfine Y diyordu K harfine T diyordu biz birkaç seans aldık problemimiz kalmadı biz memnun kaldık işini severek yapan birisi çocuklarla iletişimi çok kuvvetli

• Dkt Helin Akdeniz • Artikülasyon Bozukluğu Terapisi  •