Uzm. Dt.
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Kayapınar 2 adres
Diş eti hastalıkları ve cerrahisi & İmplantoloji
Güneş ABK Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ( Diyarbakır )
Diş hekimliğinde uzman olup, implantoloji ve kemik genişletme işlemlerinin yanısıra ; mezoterapi, dolgu ve botoks sertifikalarına sahibim.
Bununla birlikte sosyal yaşamda; yamaç paraşütü pilotu,yağlı boya ressamı, tiyatroculuk geçmişi , tenis, atlı okçuluk, yan flüt ve müzik gibi sanatla ilgili ve içinde olmaktan mutlu olan bir hekimim :))
Diş Hekimi Randevusu
Periodontoloji Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Özel Güneş ABK Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Hassas Bağlantılı Protezler
Kanal Tedavisi
Kemik Grefti
Özel Güneş ABK Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Kontrol Randevusu
Tam Diş Protezi
Tam Ve Parsiyel Protezler
X-Ray
Özel Güneş ABK Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Zirkonyum Porselen Kronlar
- Nakit
- Kredi kartı
Medya Mahallesi Mahabad Bulvarı, No: 17 BA İç Kapı No: 27, Kayapınar 21070
Ödeme yöntemleri
- Bu adreste kabul edilen sigortalar
- Nakit
- Kredi kartı
Görüşler
r...
Diş etlerimde sızlama, kanama ve dişlerimde renklenme şikayetiyle Hilal hocama başvurdum. Diş eti konusunda uzman olduğu için bir yakınımın önerisiyle kendisini tercih ettim. Kapsamlı bir tedavi uyguladı ve bu sırada bana ne yaptığını, bundan sonra nelere dikkat etmem gerektiğini çok detaylı anlattı. Açıkçası biraz tedirgin olarak gitmiştim, ağrım olduğu için fakat eli çok hafifti, hiç ağrı hissetmedim. Tedavi sonucu da beni oldukça tatmin etti. Dişlerim daha beyaz ve sağlıklı görünüyor. Çok memnun kaldım. Tavsiye ediyorum.
m...
Uzm. Dt. Hilal Sarıbaş Abik’e implant, dolgu ve kanal tedavisi gördüm. Tedavi sürecinden gerçekten çok memnun kaldım. Kendisi çok ilgili, güler yüzlü ve işinde gerçekten başarılı bir doktor. Tedavi boyunca kendimi güvende hissettim ve sonuçtan da çok memnun kaldım.
r...
Diş polikliniğine tavsiye üzerine ulaştım. Daha önce de farklı yerlerde birkaç kez diş taşı temizliği yaptırmıştım ancak Hilal Hanım’ın yaptığı işlem gerçekten çok farklıydı. Son derece titiz, hassas ve özenli çalıştı; buna rağmen işlem boyunca neredeyse hiç ağrı veya rahatsızlık hissetmedim. Her aşamada ne yaptığını açıklaması ve hastaya yaklaşımı da ayrıca güven vericiydi. Yusuf Bey’in ilgisi ve güler yüzlü yaklaşımından da çok memnun kaldım. Kliniğin genel olarak hijyeninden ve ilgisinden oldukça memnun ayrıldım. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
e...
Hilal Hanım'a arkadaşımın tavsiyesi üzerine başvurdum. Uzun süre önce kırılmış bir dişim vardı, iki defa dolgu işlemi yapıldı ancak ikisi de kısa bir süre sonra düştü. Sonrasında ilgilenmedim ve dişimi dolgusuz bıraktım. Zaman geçtikçe dişimin kırık kısmını diş eti doldurmaya başlayınca uzmana gitmeye karar verdim. Hilal Hanım hem diş eti problemimi düzeltti hem de dolgu yaptı. Şu an dişimi normal bir şekilde kullanabiliyorum, herhangi bir problemim kalmadı. İşlem öncesi ve sırasında gayet ilgili davrandı ve gerekli bilgileri anlattı. Kendisini tavsiye ederim.
T
t...
Uzm. Dt. Hilal Sarıbaş Abik'e başvurduğumda yirmilik dişimde çok şiddetli ağrı ve enfeksiyon mevcut idi. Daha önceki deneyimlerimden diş hekimine gitmek ve o koltuğa oturmak benim için çok zordu. Ancak doktor hanımın muayene ve tedavi esnasında her işlemde açıklama yapması ve nazik tavrı ona güvenmemi sağladı. Tedavimin takip sürecinde de onun sayesinde en az ağrıyla bu süreci geçirdim. (Ayrıca diş taşı vs. sorunlarım için de işlemler uyguladı.) Tüm sorularınıza cevap bulacağınız bir diş hekimi kendisi. O koltuk fobi olmaktan çıktı artık :)
f...
Hilal hocayı hastaların memnuniyeti sayesinde tanıdım. İki tane bağ doku ameliyatı oldum ve bir tane implant yaptırdım. Tedavi sürecinde gördüğüm güler yüz, ilgi, alaka ile beraber işlem esnasında ellerinin çok hafif olması benim için çok önemliydi. Kesinlikle hiç ağrı hissetmedim. Tedavi süresinde, tedaviden sonraki süreçte Hilal hocamızın ilgisi ve takibinden dolayı memnun kaldım. Kesinlikle çevreme, aileme ve arkadaşlarıma tavsiye etmekle kalmayıp Hilal hocaya yönlendiriyorum.
r...
Hilal Hanım ile tavsiye üzerine yollarımız kesişti. Diş eti çekilmem vardı. Hilal Hanım önce süreç hakkında beni çok açıklayıcı ve anlayabileceğim şekilde bilgilendirdi. Sürecin her aşamasında çok sabırlı ve güler yüzlüydü. Ilımlı yaklaşımı sayesinde korkusuz ve acısız bir şekilde tedavim tamamlandı. Sonuçtan çok memnunum. Herkese gönülden tavsiye ederim.
n...
Şiddetli diş ağrısıyla gittiğimde hızlıca benimle ilgilenip kanal tedavisine ihtiyacım olduğunu belirlediler. Tedavi süresince hiçbir şikâyetimi görmezden gelmediler ve her aşamada benimle ilgilendiler. Güler yüzlü ve samimi bir ekip sayesinde kanal tedavisi sürecim ağrısız ve sıkıntısız geçti.
Daha sonra diş eti tedavisine de ihtiyacım olduğu için Güneş ABK Kliniği ile devam ettim. O tedavi süreci de son derece temiz, rahat ve ağrısız geçti. Şu anda ağız ve diş sağlığım son yıllarda hiç olmadığı kadar iyi durumda.
İlgileri, güler yüzleri ve özenli çalışmaları ile herkese tavsiye ederim.• • •
e...
Uzm. Dt. Hilal Hocam’a diş taşı temizliği için başvurdum. Detartraj ve polisaj işlemi uyguladı. Tedavi boyunca hastaya yaklaşımı, ilgisi ve yaptığı bilgilendirmeler gerçekten çok iyiydi. İşlemleri oldukça özenli ve titiz bir şekilde gerçekleştirdi, süreç boyunca kendimi çok rahat hissettim. İşlem sonrasında da sonuçtan çok memnun kaldım. Hem güler yüzü hem de mesleki yaklaşımıyla güven veren bir hekim.
m...
Hilal Hocadan çok memnun kaldım, bir arkadaşımın tavsiyesi ile ulaştım. Diş eti hastalığım vardı, tedavisini yaptı, kemik erimelerim durdu. Konusunda uzman, titiz, bilgili bir hekim. Herkese tavsiye ederim.
Hilal Sarıbaş Abik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hilal Sarıbaş Abik, Periodontoloji, Diş Hekimi. Size Hilal Sarıbaş Abik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Ağız Koruyucusu, Botoks, Cep Derinliği Azaltma, Çene Implantasyonu, Dental Anestezi, Diş Bakımı, Diş Bakımında Lazer Tedavisi, Diş Beyazlatma, Diş Çekimi.
Hilal Sarıbaş Abik adresi nerede?Hilal Sarıbaş Abik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Medya Mahallesi Mahabad Bulvarı Kayapınar
- Medya Mahallesi Mahabad Bulvarı Kayapınar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hilal Sarıbaş Abik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hilal Sarıbaş Abik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hilal Sarıbaş Abik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hilal Sarıbaş Abik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hilal Sarıbaş Abik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hilal Sarıbaş Abik tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hilal Sarıbaş Abik hangi sigortaları kabul ediyor?Hilal Sarıbaş Abik tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.