Fzt.
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Kepez 1 adres
Süleyman Demirel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi (Isparta,2020) mezunuyum. Alanımda uzmanlaşmak adına birçok eğitim,seminer ve kongrelere katıldım.
- Bel Ağrıları
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Fabrikalar Mahallesi, Fikri Erten Caddesi, 24/A, Kepez
Hülya Çopur Kliniği
Fabrikalar Mahallesi, Fikri Erten Caddesi, 24/A, Kepez 07090
Ödeme yöntemleri
- Bu adreste kabul edilen sigortalar
- Nakit
- Banka Havalesi
Görüşler
g....a
Öncelikle geçmeyen bel ağrılarım vardı. Doktorlar ameliyat olmam konusunda ısrarcı olsada bir başka uzmandan görüş almak için Hülya hocam ile tanıştım. Yapılacak fizik tedavi süreci ile ilgili çok açıklayacı bilgiler verdikten sonra tedaviye başladım ve iki büklüm yürüyen ben ameliyat olmadan artık eskisi gibi yürüyebiliriyordum . Uzman ve tedavi uygulamasının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlamış oldum .
• Hülya Çopur Kliniği • •
Hülya Çopur isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hülya Çopur, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Hülya Çopur tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu.
Hülya Çopur adresi nerede?Hülya Çopur şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fabrikalar Mahallesi, Fikri Erten Caddesi, 24/A Kepez
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hülya Çopur isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Hülya Çopur uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Hülya Çopur isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hülya Çopur, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Hülya Çopur isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hülya Çopur tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hülya Çopur hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Hülya Çopur hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Hülya Çopur hangi sigortaları kabul ediyor?Hülya Çopur tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.