0850 241 8623 Ücret öğren

Prof. Dr. Hüseyin Bozbaş, TOBB ETÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde Kardiyoloji alanında görev yapmaktadır. Tıp eğitimini Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi İngilizce programında tamamlamış, kardiyoloji alanındaki uzmanlık eğitimini Başkent Üniversitesi Hastanesi Kardiyoloji Anabilim Dalı’nda almıştır. Uzmanlık çalışmaları kapsamında kronik böbrek yetmezliği olan hastalarda ritim bozukluklarının sıklığı ve belirteçleri üzerine akademik çalışmalar yürütmüştür.

Mesleki kariyeri boyunca araştırma görevliliği, öğretim görevliliği, doçentlik ve profesörlük görevlerinde bulunmuş; ayrıca yurt dışında gözlemci doktor olarak kardiyoloji alanında akademik çalışmalara katılmıştır. Başkent Üniversitesi, Güven Hastanesi ve farklı akademik kurumlarda görev yaptıktan sonra 2021 yılından itibaren TOBB ETÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde çalışmalarını sürdürmektedir.

Mesleki ilgi alanları arasında girişimsel kardiyoloji uygulamaları, koroner anjiyografi, koroner balon ve stent işlemleri, yapısal kalp hastalıklarına yönelik girişimsel uygulamalar, kalp kapak hastalıkları, kalp yetersizliği, hipertansiyon, kolesterol yüksekliği ve kalp-damar hastalıklarından korunmaya yönelik yaklaşımlar yer almaktadır.

Yetişkin

Kardiyoloji Randevusu

Makaleler
Röportaj

Yaşam Caddesi No:5 Söğütözü, Yenimahalle 06510

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Nakit
  • Kredi kartı

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Dakiklik
  • G

gü...z

TOBB ETÜ Hastanesi Kardiyoloji bölümünden Prof. Dr. Hüseyin Bozbaş, yaşlı hasta gruplarının takibinde ve dirençli tansiyon yönetiminde çok yüksek bir klinik tecrübeye sahiptir. Muayene sürecinde hastayı son derece sakin, nezaketli ve dikkatli bir şekilde dinlemektedir. Evde tutulan ölçüm notlarını ve geçmiş tüm sağlık evraklarını tek tek inceleyerek süreç analizi yapmaktadır. Çekilen EKG ve ekokardiyografi (Eko) sonuçlarını en ince ayrıntısına kadar değerlendirip, mevcut durumu hasta yakınının anlayabileceği en net dille izah etmektedir. Karmaşık vakalarda, çoklu ilaç etkileşimlerinde ve kronik damar sağlığı takiplerinde Ankara genelinde son derece güvenilir, donanımlı ve tavsiye edilen saygın bir profesördür.

sa...l

Kalp hastası olup hangi doktora gideyim diye düşünenler için yazıyorum.
    TOBB ETÜ Hastanesi Prof. Dr. Hüseyin Bozbaş hocam beni baypastan kurtardı.
    Anjiyomu öyle bir yaptı ki açılmaz denilen damarı açtı, eline sağlık.
    Ama asıl farkı hastasına verdiği değer, samimi yaklaşımı ve güven vermesi.
    Gidin, gözünüz kapalı teslim olun.
    Pişman olmazsınız.

• H

ha....

Annemizin kalp rahatsızlıkları nedeniyle başvurduğumuz süreçte,Prof. Dr. Hüseyin Bozbaş ve Prof. Dr. Basri Amasyalı tarafından yapılan değerlendirme sonrasında ablasyon kararı alındı. Sürecin her aşamasında açıklayıcı, güven veren ve hasta odaklı bir yaklaşım sergilendi. İşlem sonrası kontrollerde ve yaklaşık 3 ay sonra yapılan Holter incelemesinde atriyal fibrilasyon saptanmaması ve sonuçların oldukça iyi olması bizi çok mutlu etti. Ritim bozukluğu nedeniyle güvenilir ve deneyimli bir ekip arayan hastalara gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğimiz hekimlerdir.

• B

bü...̇

2013 yılında geçirdiğim kalp krizinde beni hayata döndüren, değerli hocam sayın Hüseyin Bozbaş'a, insan sağlığına kattığı değerlerden ötürü tekrar tekrar minnetlerimi sunarım. Umarım sadece kontrol muayenelerinde görüşürüz.Saygılarımla.

si...

Annemin TOBB ETÜ Hastanesi’nde anjiyo ve stent işlemini gerçekleştiren değerli doktorumuz Hüseyin Bozbaş’a gönülden minnettarız. Süreç boyunca gösterdiği ilgi, titizlik ve güven veren yaklaşımı bizim için çok kıymetliydi. Hastasını sadece tıbbi olarak değil, insani yönüyle de önemseyen, özverili ve vicdanlı bir hekim. Böyle zor bir dönemde kendimizi güvende hissetmemizi sağladı. Emekleri için minnettarız.

• M

Annemin muayene ve tedavi sürecinde hocamiz son derece ilgili ve açıklayıcıydı. Her sorumuzu sabırla yanıtladı. Hem mesleki bilgisi hem de insani yaklaşımı son derece iyiydi.

• Ö

öz...e

Sayın hocama, tüm sorularımı, kibar, açıklayıcı ve yardımsever bir yaklaşımla cevaplayıp, gerekli yönlendirmeleri yapmıştır. Kardiyoloji bölümü, Tobb hastanesinin daha önce gitmiş olduğum diğer bölümlerindeki gibi çok sistematik ve düzenlidir. Ekg, Eko ve diğer işlemler çok seri ve nizami bir şekilde yapılmıştır. Randevuma gittiğimde neredeyse hiç bekleme yaşamadım.

• L

le...n

Hiçbir şikayetim ve aile öyküm olmamasına rağmen 40 yaşını geçmiş olmamdan ötürü farklı bir merkezde detaylı check-up yaptırdım. Yapılan BT anjiyografi sonrası ön atar damarımın kök kısmında %45 darlığa sebep olan kalp damar plağı tespit edildi.
    Teyit ve tedavi amaçlı araştırmalarım sonucu Hüseyin Bozbaş hocamla tanışma fırsatı elde ettim. Kendisi son derece nazik açıklayıcı ve en önemlisi işinde çok tecrübeli bir doktor. Beni çok detaylı bir şekilde muayene etti basit bir ilaç tedavisi ile sürece başlandı umarım tedavime sonuna kadar kendisi devam ederim.

• Ş

şe...u

Hocama Yurtdışında geçirdiğim kalp krizi ve yapılan ilk müdahale sonrası takılan stent işleminden bir süre sonra Türkiyeye dönünce gittim, orada ikinci bir operasyon gerekli denmişti ve yapılacak ilave stent işlemi söylenmişti, hocanın konsültasyonu ile yurtdışı tedavi birebir örtüştü, hocam insana çok güven veriyor, her türlü kompleksden uzak sade kişiliği, konuya hakimiyeti bizi çok etkiledi ve kararım sonrasında iki stent takıldı, anlamadım bile.Tabi ki gitmeden referans veren kişilerde doktordu ve görüşleri önemliydi. Anjiyodan çekiniyor iseniz hocayla sanırım çok ama çok rahat edersiniz. İyiki varsın muhterem Hocam. Saygılarımla.

Teşekkür eder, sağlıklı günler dilerim.
    Çabamız kalplerimizin sağlıkla ve sevgiyle çarpması için.

• Y

ya...n

Değerli doktor Hüseyin beyin hastaya yaklaşımı. açıklayıcı bilgilendirme yapması ve insanlığı kelimelerle anlatılamaz .Anneme anjiyo yapılması gerektiğini öğrenince endişelendik .Prof dr Hüseyin beyin alanında uzman ve hastaya yaklaşımının son derece anlayışlı olduğunu öğrendim. Muyne için gittiğimizde annemi de yaklaşımı ile rahatlattı endişelerimizi giderdi ve anjiyoya ikna etti aynı gün anjiyo oldu ve taburcu edildik .ertesi gün şehirden ayrılabildik bu süreçte mesleki tecrübesini, bilgisini kişiliği ve nezaketi ile birleştiren kıymetli hocam iyi ki varsınız. Kendisine ait olan mesleki bilgilerini aktardığı KOLESTROL GERÇEĞİ ve HİPERTANSİYON KORKULACAK BİR HASTALIK DEĞİLDİR kitaplarında yazan bilgilerde bu konularda açıklayıcı ve yol gösterici emeğinize sağlık hocam bizleri kitabınızla da aydınlattınız.

Prof. Dr. Hüseyin Bozbaş

Çok teşekkür ederim. Sağlıklı günler dilerim