Merhaba ben Hüseyin Murat Bulut; Dermatoloji alanında hizmet vermekteyim.
Dermatoloji Randevusu
Lazerle Çatlak Tedavisi
Lazerle İz Tedavisi
Leke Tedavisi
Mantar Tedavisi
Mavi Işık Tedavisi(Fotodinamik Tedavi)
Medikal Lipoliz
Yara İzi Tedavisi
Yüz Dolgusu
Yüz Gençleştirme
Çatlak Tedavisi
Arabacıalanı, Çark Cd. HILLORIA Alışveriş Merkezi No:37 A-B-C Blok No: 310-1 Ofis D:1,, Serdivan 54050
Ödeme yöntemleri
- Nakit
- Kredi kartı
Görüşler
I
i̇...g
Sivilce ve sac dokulmesı sıkayetiyle gittim. Her şeye dikkatle bakarak ve özenle dinleyerek tedavime basladı doktor bey.
• Uz. Dr. Hüseyin Murat Bulut Polikliniği (Cilt Hastalıkları ve Dermakozmetik Uygulamalar Merkezi) • Saç Dökülmesi •
Samimiyet
Dakik
Ferah bir ortam
Güleryüzlü personel• Uz. Dr. Hüseyin Murat Bulut Polikliniği (Cilt Hastalıkları ve Dermakozmetik Uygulamalar Merkezi) • Dermatoloji Randevusu •
n....
İlgisine ve bilgisine çok güvendiğim bir doktor kendileri. Uyguladığı tedaviyle akne skarlarımda gözle görülür bir iyileşme sağladı. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Uz. Dr. Hüseyin Murat Bulut Polikliniği (Cilt Hastalıkları ve Dermakozmetik Uygulamalar Merkezi) • Sivilce İzleri Tedavisi •
Teşhis herzamanki gibi tam isabet bu işin vakkosu.
Hüseyin Murat Bulut isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüseyin Murat Bulut, Dermatoloji. Size Hüseyin Murat Bulut tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Dolgu, Cilt Apselerinde Insizyon Ve Drenaj, Cilt Yenileme, Deri Biyopsisi, Deri Eksizyonel Biyopsisi, Deri Lezyonlarında Biyopsi Ve Kesi Alımı, Epilasyon, Mavi Işık Tedavisi(Fotodinamik Tedavi), Punch Biyopsi.
Hüseyin Murat Bulut adresi nerede?Hüseyin Murat Bulut şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Arabacıalanı, Çark Cd. HILLORIA Alışveriş Merkezi No:37 A-B-C Blok No: 310-1 Ofis D:1, Serdivan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüseyin Murat Bulut isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüseyin Murat Bulut online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hüseyin Murat Bulut isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hüseyin Murat Bulut, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hüseyin Murat Bulut isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüseyin Murat Bulut tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hüseyin Murat Bulut hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Hüseyin Murat Bulut hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.