Doç. Dr.
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Kahramanmaraş 1 adres
Doç. Dr. Hüseyin Yönder | Kahramanmaraş Genel Cerrahi & Proktoloji Uzmanı
Doç. Dr. Hüseyin Yönder, genel cerrahi alanındaki köklü akademik geçmişi, tıp literatürüne yön veren bilimsel çalışmaları ve ileri düzey cerrahi tecrübesiyle, günümüzde Kahramanmaraş HG Hospital bünyesinde hasta kabul etmektedir.
Akademik kariyerinde Doçentlik unvanına sahip olan Dr. Yönder, geçmiş yıllarda Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı bünyesinde öğretim üyesi olarak görev yapmış ve çok sayıda genel cerrahi uzmanının yetişmesine katkıda bulunmuştur. Teorik bilgisini uzun yıllara dayanan yoğun klinik pratikle birleştiren Doç. Dr. Hüseyin Yönder, hastalarına hasta odaklı tedavi yaklaşımlarını sunmaktadır.
Uzmanlık ve İlgi Alanları
Doç. Dr. Hüseyin Yönder, özellikle yaşam kalitesini doğrudan etkileyen makat bölgesi hastalıkları (proktoloji) ve sindirim sistemi rahatsızlıklarında modern cerrahi ve cerrahi dışı teknikleri başarıyla uygulamaktadır:
Proktoloji & Perine Cerrahisi (Makat Bölgesi Hastalıkları): * Hemoroid (Basur/Mayasıl) Tedavisi: Lazer, bant ligasyonu ve klasik cerrahi yöntemlerle hastaya özel çözümler.
Anal Fissür (Makat Çatlağı): Kronik çatlaklarda kalıcı iyileşme sağlayan cerrahi tedaviler ve cerrahi dışı Botoks uygulamaları.
Anal Fistül ve Apse Yönetimi: Tekrarlama riskini en aza indiren modern fistül cerrahisi.
Kıl dönmesi (Pilonidal Sinüs) ve diğer perine cerrahisi operasyonları.
Gastrointestinal Sistem (GİS) Endoskopisi:
Gastroskopi & Kolonoskopi: Mide ve bağırsak hastalıklarının, kanser öncüsü lezyonların (polip) erken teşhis, tanı ve takibi için konforlu endoskopik uygulamalar.
Genel Cerrahi Operasyonları:
Laparoskopik (kapalı yöntem) safra kesesi ve fıtık ameliyatları, sindirim sistemi tümörleri ve acil cerrahi girişimler.
Neden Doç. Dr. Hüseyin Yönder?
Makat bölgesi ve sindirim sistemi rahatsızlıkları, hastalar için genellikle hassas ve ertelenen süreçlerdir. Doç. Dr. Hüseyin Yönder bu bakımdan,
Akademik Güven ve Tecrübe: Doçentlik unvanının getirdiği bilimsel yetkinlik ile literatürdeki en son ve en güvenli tedavi yöntemlerini pratiğine aktarır.
Konfor Odaklı Yaklaşım: Özellikle proktolojik hastalıklarda (hemoroid, fissür vb.) hastaların ağrısız, günlük hayata hızla dönebilecekleri modern ve teknolojik tedavi alternatiflerine (lazer, botoks gibi) öncelik verir.
Hassasiyet ve Güvenli İletişim: Hastaların çekinerek başvurduğu rahatsızlıklarda, mahremiyete ve hasta psikolojisine saygılı, açıklayıcı ve güven veren bir hekim-hasta ilişkisi kurar.
Erken Teşhis Gücü: Gelişmiş GİS Endoskopi (Gastroskopi ve Kolonoskopi) tecrübesi sayesinde sindirim sistemi hastalıklarını henüz başlangıç aşamasındayken tespit ederek hayati çözümler üretir.
- Hemoroid
Dikişsiz Tiroid Cerrahisi
Dolgu
Endovasküler Embolizasyon
HG Hospital
Ercp(Endoskopik Retrograd Kolanjio Pankreotografi)
Fue Yöntemiyle Saç Ekimi
İple Yüz Germe
İşaretleme Yöntemi
Üngüt, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Blv, No:209, Onikişubat, Kahramanmaraş 46050
Ödeme yöntemleri
- Bu adreste kabul edilen sigortalar
- Nakit
z....z
Anal fissür konusunda iyi.anal botoks yaptırdık . Memnun kaldık
• HG Hospital • Genel Cerrahi Randevusu •
h...
Uzun yıllardır kronik anal fissür rahatsızlığı nedeniyle ciddi ağrılar çekiyordum. Denemediğim tedavi yöntemi kalmamıştı. Çaresiz kaldığım bir dönemde Hüseyin Bey’e ulaştım. Yaklaşımı bana ilk andan itibaren güven verdi.
Rahatsızlığımı ayrıntılı bir şekilde değerlendirdi, hastalığımın nedenlerini ve uygulanacak tedaviyi herkesin anlayabileceği şekilde tek tek anlattı. Gereksiz umut vermeden, dürüst bir şekilde ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Kendisine güvendiğim için hiç tereddüt etmeden kabul ettim ve aynı gün ameliyatımı gerçekleştirdi.
Ameliyat sonrasında yıllardır çektiğim o dayanılmaz ağrılardan kurtulmanın mutluluğunu yaşadım. İyileşme sürecimde de her zaman ilgiliydi. Son kontrolümde ameliyatın son derece başarılı geçtiğini ve iyileşmemin beklediği gibi ilerlediğini söyledi.
Bugün geriye dönüp baktığımda keşke daha önce Hüseyin Bey ile tanışsaymışım diyorum. Hem mesleki başarısı hem de hastasına yaklaşımıyla gerçekten örnek bir hekim. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.• • •
Doç. Dr. Hüseyin Yönder
Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum. Sağlığınıza kavuşmanıza çok sevindim. Sağlıklı bir ömür diliyorum.
m....e
Safra kesesi için arkadaş tavsiyesi üzerine başvurdum. Ameliyat oldum, ameliyatım çok iyi geçti. Ameliyat öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Bana yardımcı oldu. Hüseyin Bey çok iyi bir doktor. Her şeyinden memnunum. Herhangi bir sıkıntım olmadı.
Doç. Dr. Hüseyin Yönder
Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum. Sağlıklı bir ömür diliyorum.
e....a
Hemoroid için başvurdum. Benimle çok güzel ilgilendi. İlaç tedavisine başladık, uyguladığı tedaviden olumlu sonuçlar aldım. Bu doktoru sevdim. Çok iyi bir hekim. Bilgi ve görüşleri iyi, hastasına yardımcı oluyor. Önce tedaviden yana davranıyor, hemen ameliyat önermiyor.
Doç. Dr. Hüseyin Yönder
Güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Sağlıklı bir ömür diliyorum.
Hüseyin Yönder isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüseyin Yönder, Genel Cerrahi. Size Hüseyin Yönder tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Böbrek Nakli (Transplantasyonu), Dolgu, Endovasküler Embolizasyon, Ercp(Endoskopik Retrograd Kolanjio Pankreotografi), Fundoplikasyon(Gerd Cerrahisi), Gaita Testi, Gaita Testleri Dışkı Testleri, Karaciğer Nakli (Transplantasyonu), Polipektomi, Küçük Cerrahiler.
Hüseyin Yönder adresi nerede?Hüseyin Yönder şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Üngüt, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Blv, No:209, Onikişubat Kahramanmaraş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüseyin Yönder isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Hüseyin Yönder uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Hüseyin Yönder isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hüseyin Yönder, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Hüseyin Yönder hangi dilleri konuşuyor?Hüseyin Yönder ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hüseyin Yönder isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüseyin Yönder tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hüseyin Yönder hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Hüseyin Yönder hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hüseyin Yönder hangi sigortaları kabul ediyor?Hüseyin Yönder tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Allianz Worldwide Care, Allianz Worldwide Partners, Allianz Sigorta (TSS) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Kahramanmaraş bölgesinde SGK kabul eden Genel Cerrahlar
- Kahramanmaraş bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar