Göz Hastalıkları Randevusu

Mücahitler Mah. 52063. Sk. No:2, Şehitkamil 27584

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

• Y

ys...n

İbrahim hocamızla 3 yıl yolumuz kesişti keratakonus hastalığımdan dolayı kaç doktora gittiysem ameliyat riskini göze almadı beni ameliyat eden hocamdan Allah razı olsun şuanlık çok iyiyim bir kaç doktora muayeneye gittim çok başarılı geçti dedi Allah yolunu açık etsin hocam kendinize ii bakın Allaha emanetsiniz

• Medical Point Gaziantep Hastanesi Göz Hastalıkları Randevusu  •

• N

ne...n

Görme sorunum ile ilgili İbrahim hoca yardımcı oldu. İyi ki de İbrahim hoca olmuş. Muayenesi ve ilgisi sayesinde şuan çok daha kaliteli bir hayat sürüyorum. Muayene olacak diğer hastalara da Önce Allahtan sonra da İbrahim hocanın ellerinden şifalar dilerim.

• Medical Point Gaziantep Hastanesi Diğer  •

se...t

İbrahim beye 6 ay önce lazer ameliyatı oldum kendisi hastalarına çok ilgili bir doktor her kontrole gittiğimde bana olan arkadaş canlısı tavrı ilgisi harikaydı gaziantepteki en işini severek yapabilen nadir doktorlardan iyiki varsınız hocam

• Bossan Hospital Göz Hastalıkları Randevusu  •

• H

Eşim lazer ameliyatı oldu en fazla 5 dk sürdü ameliyat sonrası iyileşme süreci gayet iyiydi cok ilgiliydi cok teşekkür ederiz kendisine

• Dünyagöz Gaziantep Hastanesi Diğer  •

• C

c.....

1 hafta önce no touch tekniği ile göz lazer ameliyatımı yaptı. Kendisi hastasıyla son derece ilgili, samimi, mütevazi ve alanında uzman bir doktor. Çok teşekkür ederim.

• Dünyagöz Gaziantep Hastanesi Diğer  •

• he...i

Benim bebeğimin solunum sıkıntısı vardı, yeterli oksijen alamıyordu, serviste tedavisi yeterli değildi, bebeğim 3 aylık olmasına rağmen yeni doğan yoğun bakımına aldı ve bir haftada iyileştirdi Rabbim ona tüm kapıları açsın. Bebeğim hala yatmakta 2 gun de ilaç dozlarını düşürmek için kalacak sonra meleğim evine gelecek. Dr'umuz dört dörtlük biri, bizim yüzümüzü güldürdü Allâh da onunkini güldürsün.

•  •