Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sosyoloji ve Psikoloji bölümlerinden dereceyle mezun oldum. Eğitimi süresince alanındaki akademik araştırmalarda ve öğrenci topluluklarında aktif roller üstlendim.
Türk Psikologlar Derneği (TPD) onaylı Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) eğitimini tamamlayarak çalışmalarımı bilişsel ve davranışçı yaklaşımlar temelinde yürütmekteyim.
Danışanlarıma etik ilkeler ve gizlilik esasına dayalı güvenli, empatik ve bilimsel bir çerçevede Online Psikolojik Destek hizmeti sunuyorum.
İlgi ve Çalışma Alanları:
Ön Görüşme
yok, Zonguldak
online destek
yok, Zonguldak 67100
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. İlayda Toylan adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
İlayda Toylan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlayda Toylan, Psikoloji. Size İlayda Toylan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ön Görüşme.
İlayda Toylan adresi nerede?İlayda Toylan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- yok Zonguldak
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlayda Toylan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İlayda Toylan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İlayda Toylan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlayda Toylan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İlayda Toylan ile iletişime geçmenizi öneririz.