Op. Dr.
Perinatoloji
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Eskişehir 1 adres
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanlığı görevini 15 yıl yaptıktan sonra üst ihtisasını Perinatoloji (Riskli gebelikler) dalında tamamlamıştır. Perinatoloji Uzmanı olarak tecrübeli bir hekimdir. Türk Tabibleri Birliği, Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği, Türkiye Maternal Fetal Tıp ve Perinatoloji Derneği üyesidir.
UZMANLIK ALANLARI
Perinatoloji (Riskli gebelikler)
İleri düzey obstetrik ultrasonografi
Kadın Hastalıkları ve Doğumdur.
Daha önce hizmet verdiği kurumlar:ESKİŞEHİR Şehir Hastanesi,Sakarya Üniversitesi,Gazi Üniversitesidir.
- Gebelik
- Doğum
- Riskli Gebelik
- Polikistik Over Sendromu (PKOS / PMOS)
- Kısırlık
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Yenibağlar Mahallesi İsmet İnönü 1 Bulvarı İBA Delux İş Merkezi No:140/37, Eskişehir
Perinatoloji Randevusu
Aile Planlaması
Amniosentez
Amniyosentez
Anormal Kanamalar Tedavisi
Ağrısız Rahim Filmi (HSG)
Cvs(Koryon Villüs Örneklemesi)
Üçlü Tarama Testi
İkili Tarama Testi
İkinci Düzey Obstetrik Ultrasonografi
Ödeme yöntemleri
- Bu adreste kabul edilen sigortalar
- Nakit
- Kredi kartı
Kabul edilen sigortalar
Diğer (İade)
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Detaylı açıklamalar
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Harika kurum şartları
i̇...a
Daha dün muayene oldum 45 50 dk kadar sürdü gayet güzeldi sordugumuz sorulara cevap verdi ilgisi konuşması bizi çok tatmin etti önceki çocuğumun yaşadığı rahatsızlıktan dolayı beyin bölgesindeki ekstradan inceleme yapması beni çok mutlu etti ve güzel sonuç aralarak geri dönmek bizi ayrı mutlu etti
m....y
Detaylı ultrason için İlknur Hanım’a başvurmuştum. Bebeğim bu hafta dünyaya geldi ve doğum sırasında, sezaryen ameliyatı esnasında, her iki elinde de altışar parmak bulunduğunu öğrendim. Bu durumun detaylı ultrasonda tespit edilmemiş olması ve bana doğum anında söylenmesi büyük bir hayal kırıklığı, panik ve endişe yaşamama neden oldu.
Detaylı ultrasonu yaptırma amacımız, doğumsal anomalilerin önceden tespit edilmesi ve gerekli hazırlıkların yapılabilmesiydi. Ancak bu bulgunun gözden kaçmış olması nedeniyle, doğumdan sonra sanki hiç detaylı ultrason yapılmamış gibi yeniden çeşitli tetkik ve araştırma süreçlerine başlamak zorunda kaldık.
Doğum gibi zaten son derece hassas ve stresli bir anda böyle önemli bir bilgiyi öğrenmek hem benim hem de ailem için psikolojik olarak oldukça yıpratıcı oldu. Yaşanan bu durum nedeniyle büyük bir üzüntü içerisindeyim ve detaylı ultrason incelemesinde bu bulgunun neden tespit edilemediğinin açıklanmasını bekliyorum• Op Dr İlknur Demir Karakılıç Perinatoloji(Riskli gebelikler) Uzmanı- AYRINTILI ULTRASONOGRAFİ-Kadın Hst ve Doğum Uzmanı • Detaylı Ultrason •
Op. Dr. İlknur Demir Karakılıç
Öncelikle bebeğinizi sağ salim kucağınıza almış olmanızı tebrik eder, yeni doğum sürecinizde size ve ailenize geçmiş olsun dileklerimi iletirim. Doğum anında yaşadığınız şaşkınlığı, endişeyi ve hayal kırıklığını içtenlikle paylaşıyor; bu durumun size yarattığı psikolojik yükü anlıyorum.
Detaylı ultrason (ikinci trimester anomali taraması), gebelik takibinde majör yapısal ve anatomik riskleri erken dönemde saptamak adına en önemli tarama yöntemlerinden biridir. Bununla birlikte, prenatal ultrasonografinin tanısal gücü; bebeğin o anki rahim içi pozisyonuna, ellerini yumruk yapmış olmasına, amniyotik sıvı miktarına ve gebelik haftasına bağlı olarak teknik sınırlamalar gösterebilmektedir. Özellikle izole parmak varyasyonları (polidaktili) gibi minör ve periferik bulgular, bebeklerin ellerini kapalı tutması veya akustik gölgelenmeler nedeniyle rutin taramalar sırasında sıklıkla gözden kaçabilmektedir. Ultrasonografi hiçbir zaman %100 tanı oranına sahip bir yöntem olmayıp, temelde bir tarama testidir.
Yaşadığınız bu deneyimin doğum gibi hassas bir anda sürpriz olması ve sizde yarattığı stresi derinlemesine önemsiyorum. Konuyla ilgili merak ettiğiniz tüm teknik detayları yüz yüze görüşmek, sorularınızı yanıtlamak ve bu süreci birlikte değerlendirmek üzere sizi kliniğime davet ediyorum.
Sağlıklı ve mutlu günler dilerim.
i̇...k
Gebeliğim boyunca yaşadığımız bazı endişeler nedeniyle doktorumuza başvurduk. Oldukça kaygılı ve tedirgin bir şekilde gittik. Ancak doktor hanımın muayene sırasındaki titizliği, ilgisi ve her şeyi en ince ayrıntısına kadar inceleyip bize açıklaması sayesinde merkezden içimiz rahat bir şekilde ayrıldık.Bebeğimizin tüm değerlendirmelerini özenle yaptı ve gördüğü her şeyi bizimle detaylı bir şekilde paylaştı. Daha önce farklı doktorlardan duyduğumuz bazı olumsuzlukların aksine, şu an herhangi bir sorun gözlemlemediğini söyledi. En önemlisi de, olası bir sorun olması durumunda bunu bizimle açıkça paylaşacağını ve gerektiğinde bize yardımcı olacağını belirterek bize güven ve huzur verdi.Doktor hanımın sakin, açıklayıcı, titiz ve ilgili yaklaşımı bizim için gerçekten çok kıymetliydi. Uzun zamandır bir muayeneden bu kadar huzurlu ve umutlu ayrıldık.Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
• Op Dr İlknur Demir Karakılıç Perinatoloji(Riskli gebelikler) Uzmanı- AYRINTILI ULTRASONOGRAFİ-Kadın Hst ve Doğum Uzmanı • Perinatoloji Randevusu •
Op. Dr. İlknur Demir Karakılıç
Teşekkürler güzel yorumunuz için
ir...
21 haftalık hamileyim detaylı ultrason için İlknur hanımı seçtik iyi ki de onu seçmişiz o kadar ilgiliydi ki daha ben sorularımı sormadan hepsini tek tek kendi ultrasonda açıkladı. Bebeğimiz yüzünü göstermedi ama ilknur hanım pes etmeyip saatlerce görebilmemiz için uğraştı her şeyi en detayına kadar anlattı. Çok doğru bir seçim yapmışız.
Gerekli incelemeler detaylı olarak ilgiyle gerçekleştirildi . Dakik ve kaliteli bir hizmet sunuldu. Her açıdan yeterli bir alan ve uzman desteği mevcut.
as...ı
20 mayısta detaylı ultrason için gitmiştim şimdi doktor bakarken karsima cikti yorum yapmak istedim. harika bir doktor iyi ki devlette randevu bulamamışım dedim kendime. Bebek yüzünü kapatmıştı ve görebilmek için mola verdi ve göstermek için uğraştı ayrıca her detayı bize göstererek tek tek inceledi çok kibar ve naif davrandı allah razı olsun. Detaylı ultrason için hiç tereddütsüz ilknur hanıma randevu almanızı öneriyorum.
İlknur hanımdan çok memnun kaldık yeterli ve detaylı açıklamaları , üslubu bilgisi çok çok mükemmeldi
m....̇
İşini hakkıyla yapan, iletişimi güçlü bir kişi. Ayrıntılı ultrasona bir saatten fazla vakit ayırdı ve her detayı açıkladı. Aldığı parayı sonuna kadar hak ediyor.
n....y
İlknur Karakılıç hocama ilk kez muayene oldum ve çok memnun kaldım. Hamileliğimle ilgili yaşadığım endişeleri büyük bir sabırla dinledi, tüm sorularımı detaylı ve anlaşılır şekilde cevapladı. Muayene sırasında çok titiz ve dikkatliydi, her şeyi tek tek açıklayarak içimi rahatlattı. Kendimi güvende hissetmemi sağlayan, alanında son derece bilgili ve ilgili bir hekim. Hem mesleki başarısı hem de hastasına yaklaşımı gerçekten takdire değer. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir doktor.
su...t
Şehir dışından hocamın bilgisine güvenerek geldim ve evime de o şekilde rahat dönüyorum çok memnun kaldık bu kadar naif bir anlatım bilgi ve ilgi bir arada olması mümkün değil ama ilknur hocamda herşey mümkün
İlknur Demir Karakılıç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlknur Demir Karakılıç, Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Perinatoloji. Size İlknur Demir Karakılıç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Perinatoloji Randevusu, Yüksek Riskli Gebelik Takibi, Doppler Ultrason, Prenatal Ultrason, 4 Boyutlu Ultrason, 4 Boyutlu Renkli Doppler İkinci Düzey Ultrasonografi, Erken gebelik ultrasonografisi, Detaylı Ultrason, İkinci Düzey Obstetrik Ultrasonografi.
İlknur Demir Karakılıç adresi nerede?İlknur Demir Karakılıç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenibağlar Mahallesi İsmet İnönü 1 Bulvarı İBA Delux İş Merkezi No:140/37 Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlknur Demir Karakılıç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İlknur Demir Karakılıç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İlknur Demir Karakılıç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İlknur Demir Karakılıç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İlknur Demir Karakılıç hangi dilleri konuşuyor?İlknur Demir Karakılıç ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
İlknur Demir Karakılıç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlknur Demir Karakılıç tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İlknur Demir Karakılıç hakkında ne düşünüyor?Toplam 127 hasta / danışan, İlknur Demir Karakılıç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İlknur Demir Karakılıç hangi sigortaları kabul ediyor?İlknur Demir Karakılıç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Eskişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Eskişehir bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Eskişehir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Eskişehir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Eskişehir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları