0850 333 0388 Ücret öğren

İstanbul Üniversitesi, Çapa Tıp Fakültesi'nden mezun oldum. Ardından Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanlığı dalında Tıpta Uzmanlık Sınavı’nı kazandım. 2009 yılında İstanbul Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği’nde eğitimimi tamamlayarak Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı oldum. Devlet hizmeti yükümlülüğü nedeniyle 2009 yılında Van ili Erciş Devlet Hastanesi’ne Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak atandım.

2012 yılından 2021 yılına kadar çeşitli özel hastanelerde görev yaptım. 2021 yılından bu yana kendi kliniğimde mesleğimi sürdürmekteyim.

Ürojinekoloji ve pelvik taban cerrahisi alanında eğitim ve deneyimlerimi geliştirdim. Pelvik taban organlarında karşılaşılan sorunlarda; idrar kaçırma, aşırı aktif mesane sendromları, pelvik organ sarkması, vajinal şekil bozukluğu veya fonksiyon kaybı gibi şikayetlerin tedavisini yapıyorum.

Vajinismus tedavisiyle ilgili ileri düzey eğitimler aldım. Kendi geliştirdiğim yöntemlerle, kadınların vajinismus’u kolay, ağrısız ve konforlu bir şekilde aşmalarını sağlamayı amaçlıyorum.

Hastalarla güvene dayalı, hasta odaklı bir yaklaşım benimsiyorum. Tedavi sürecinde ayrıntılı bilgilendirme yapıyor, her adımı şeffaf bir şekilde paylaşıyorum. İletişim ve randevu için kliniğime ulaşabilirsiniz.

Yetişkin (İlgili adreslerde)

Op. Dr. İmran Ayhan Muayenehanesi

6106. Sokak, Karaköprü, Şanlıurfa 63320

Ödeme yöntemleri

• Nakit

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Randevuya katılım
  • H

h....y

Öncelikle empati duygusu yüksek ve oldukça açıklayıcı ve yanında profesyonel bşr tutum sergilemesi oldukça güzel

Op. Dr. İmran Ayhan

Bu zarif ve içten geri bildiriminiz için yürekten teşekkür ederim. Hekimlik felsefemin temelinde; hastalarımı sadece dinlemek değil, onları anlamak ve süreç boyunca akıllarında hiçbir soru işareti kalmayacak şekilde şeffaflıkla bilgilendirmek yatar. Bu profesyonel ve sıcak bağı hissedebilmeniz beni gerçekten çok mutlu etti. Sağlık, huzur ve iyilik dolu günler dilerim!

• Y

ya...z

9 yıldır canım hocamla birlikteyiz başka doktora asla gitmedim gerisini siz düşünün

Op. Dr. İmran Ayhan

Tam 9 yıldır sağlığınızı bana emanet etmeniz ve bu uzun yolculukta birlikte yürümemiz, benim için mesleki kariyerimin en büyük onurudur. 'Başka doktora asla gitmedim' cümleniz, aramızda kurduğumuz o güçlü güven bağının en güzel özeti olmuş. Daha nice sağlıklı, huzurlu ve güzel yıllarda görüşmek dileğiyle, iyi ki varsınız!

• I

i̇...ö

İmran Hocamı çok seviyorum. Kaygılı olduğum her an beni hiç yargılamadan, çok anlayışlı ve güler yüzle karşıladı dinledi .Kendimi yanında çok güvende hissettim, iyi ki Urfa’da böyle bir hekimimiz var (:

Op. Dr. İmran Ayhan

Bu içten ve duygusal geri bildiriminiz için yürekten teşekkür ederim. Hekimlik sadece fiziksel bir tedavi süreci değil; aynı zamanda kaygılarınızı geride bırakabileceğiniz, yargılanmadan dinlendiğiniz güvenli bir alan yaratmaktır. Şanlıurfa'da sizin gibi kıymetli hastalarımla yollarımın kesişmesi benim için de çok büyük bir mutluluk. Sağlıklı, huzurlu ve güzel günler dilerim!

• M

Oldukça ilgili ve bilgilendiriciydi. Kendimi son derece güvende hissettim. Klinik çok temiz. Çalışanlar oldukça kibar.

Op. Dr. İmran Ayhan

Güzel geri bildiriminiz için tüm ekibim adına yürekten teşekkür ederim. Kliniğimizden içeri adım attığınız andan itibaren kendinizi evinizdeymiş gibi güvende hissetmeniz ve süreçten bilgilenmiş olarak ayrılmanız bizim en büyük önceliğimizdir. Hijyen standartlarımıza ve ekibimizin yaklaşımına dair bu güzel takdiriniz bizi çok motive etti. Sağlıklı, huzurlu ve güzel günler dileriz!

• K

k....k

İmran hocaya uzun zamandır gitmek istediğim bir hekimdi başarılı olduğu konusunda araştırmalarım olmuştu içim rahat birşelkilde gittim güleryüzlülüğüyle sakinleştirip operasyonun sonuna kadar ilgili yakınınmış gbı davranması ayrı hoşuma gitti operasyonu başarılı bir şekilde geçirdik artık kalan süreç benım dikkatımde olması gerektiğini biliyorm iyileşme sürecinı bekleyecegım

Op. Dr. İmran Ayhan

Bu içten ve güzel geri bildiriminiz için yürekten teşekkür ederim. Sürece başlamadan önce yaptığınız araştırmalar sonucunda sağlığınızı bana emanet etmeniz ve kliniğimize bu büyük güvenle gelmeniz benim için çok kıymetli. Operasyon sürecini bir hekim-hasta ilişkisinden ziyade, bir aile sıcaklığında ve huzurla atlatabilmeniz en büyük önceliğimdi. Şimdi önümüzde en az operasyon kadar önemli olan iyileşme sürecimiz var; bu süreçte gösterdiğiniz bilinç ve hassasiyet için de ayrıca tebrik ederim. Harika bir toparlanma süreci diliyor, güzel haberlerinizi bekliyorum.

• F

f ...ç

Çok ilgili bir hoca
    Çok detaylı açıklıyor herşeyi..
    Gönül rahatlığıyla gidip geliyoruz

Op. Dr. İmran Ayhan

Güzel sözleriniz ve bizlere duyduğunuz güven için çok teşekkür ederim. Her hastamıza hak ettiği vakti ayırmak ve süreçleri en ince ayrıntısına kadar anlatmak temel prensibimizdir. Kliniğimizden bu güven ve memnuniyetle ayrılmış olmanız bizi çok mutlu etti. Sağlık ve iyilik dolu günler dileriz.

eb...u

Detaylı anlatım ve ilgilenmek gayet iyiydi.
    İlgili ve güleryüzlü olması

Op. Dr. İmran Ayhan

Bu güzel ve nazik geri bildiriminiz için yürekten teşekkür ederim. Kliniğimizde en çok önem verdiğimiz konu; her hastamıza hak ettiği geniş vakti ayırmak, akıllardaki tüm soru işaretlerini silene kadar detaylı ve şeffaf bir bilgilendirme yapmaktır. Muayene sürecinizden bu güven ve memnuniyetle ayrılmış olmanız beni çok mutlu etti. Sağlıklı, huzurlu ve güzel günler dilerim!

• I

i̇...̇

Çok memnun kaldım klinikteki herkes çok ilgililer tavsiye ederim

Op. Dr. İmran Ayhan

Bu güzel tavsiyeniz ve geri bildiriminiz için tüm klinik ekibimiz adına çok teşekkür ederim. Kapıdan içeri girdiğiniz ilk andan tedavinizin tamamlandığı ana kadar aynı özenle, güler yüzle ve ilgiyle yanınızda olmak bizim en büyük önceliğimiz. Sağlıklı ve huzurlu günler dileriz!

se...n

İmran hocam son derece profesyonel, samimi ve içten… ikiz gebeliğimin takiplerini ve doğumunu kendisi yaptı. İlgi ve alakasından, samimiyetinden son derece memnun kaldım. Bir hekim düşünün aklınıza takılan her şeyi yazılı iletişimle samimiyetle cevaplayan.. Şanlıurfa için büyük bir şans…

Op. Dr. İmran Ayhan

Bu nazik ve motive edici geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Şanlıurfa'daki ailelerimizin böylesine özel ve mucizevi süreçlerine güvenle eşlik edebilmek benim için büyük bir gurur. Gebelik takibinde, özellikle de ikiz gebeliklerde, hekim ile hasta arasındaki doğru ve samimi iletişimin tıbbi başarıyı ne kadar olumlu etkilediğini bir kez daha görmüş olduk. Süreci sağlıkla tamamlamanın mutluluğunu paylaşıyor, ailenize sağlıklı ve güzel günler diliyorum.

Doktora dair olumsuz herhangi bir eleştiri yok ama çalışan hemşirelerin yüz ifadeleri ve davranış biçimleri biraz gergin argo ifade ile tok satıcılar gibi davranıyorlardı.

Op. Dr. İmran Ayhan

Tedavi sürecine dair memnuniyetiniz ve geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Kliniğimizde sadece tıbbi süreçlerin değil, hastalarımızın kapıdan girdiği andan itibaren aldığı tüm hizmetin yüksek standartlarda ve güler yüzle sunulması en büyük önceliğimizdir. Ekibimizin iletişim süreçlerine yönelik bu geri bildiriminizi, hizmet kalitemizi her zaman en üstte tutmak adına titizlikle değerlendireceğimizden emin olabilirsiniz. Yaşadığınız bu hassasiyet için üzgünüz. Bir sonraki ziyaretinizde sizden, yüz yüze daha detaylı bir bilgi almayı çok isterim. Sağlıklı günler dilerim.