Merhaba, ben Psikolog İrem Gür.

KTO Karatay Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun oldum. Lisans eğitimim boyunca çocuklarla ve çocukların gelişim süreçleriyle ilgili çeşitli projelerde yer alma fırsatı buldum. Çocukların kendilerini ifade etme biçimlerine, duygusal dünyalarına ve oyun yoluyla kurdukları iletişime özel bir ilgi geliştirdim.

Çocuklarla çalışırken onların dünyasına yetişkinlerin bakış açısından değil, onların gözünden bakabilmenin çok kıymetli olduğuna inanıyorum. Bu doğrultuda çocuk merkezli ve deneyimsel oyun terapisi alanlarında çeşitli eğitimler aldım. Çocuk Merkezli Oyun Terapisi alanında Mehmet Teber’den, Deneyimsel Oyun Terapisi alanında ise Byron Norton yaklaşımı doğrultusunda eğitimler aldım. Ayrıca Deneyimsel Oyun Terapisi 1. Düzey eğitimimi tamamladım.

Çalışmalarımda çocuğun bireysel ihtiyaçlarını, duygularını ve gelişimsel özelliklerini merkeze alırken aileyi de sürecin önemli bir parçası olarak görüyorum. Çünkü çocuğun yaşadığı güçlükleri anlamak ve desteklemek yalnızca çocukla değil, çocuğun içinde bulunduğu aile sistemiyle birlikte çalışmayı gerektirir.

Özellikle çocuklarla oyun terapisi, duygusal ve davranışsal güçlükler, uyum süreçleri ve ebeveyn danışmanlığı alanlarında çalışmaktayım.

Her çocuğun kendi hikâyesi, kendi dili ve kendine özgü bir dünyası olduğuna inanıyor; bu dünyaya güvenli ve yargısız bir alan sunmayı önemsiyorum.

En az 2 yaşındaki çocuklar

İrem Gür

Alavardı mahallesi, Selçuklu, Konya

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

se...i

İrem hanımı kızım ve ben çok sevdik kızımla çok ilgilendi çok iyi anlaştılar. Bizim tırnak yeme alışkanlığımız vardı. İrem hanımla birlikte bu yok oldu . İyiki tanimışız iyiki yollarimız tesadüfen kesişmiş çok seviyoruz onu.

• Diğer  •

• H

Oğlumun birden ortaya çıkan korkuları ile çalıştık İrem Hocamızla.Ekran mağruziyeti ve sınır konusunda o kadar yol aldık ki.Benden asla ayrı uyumayan oğluma çareyi de çözümü de o buldu.Oyun terapisini bilmediğimiz halde bize sabırla, özenle ve anlayışıyla detaylı anlatmış olup ilgisinden dolayı İrem hocamıza başarıların devamını diliyorum.

• Psikoloji Randevusu  •

a ...ç

İrem hanımla 2 yıl önce kızımın ölüm korkusu ve beni kaybetme korkuları üzerinden çalışma fırsatı bulduk.Güler yüzü,profesyonelliği ve çocuk diliyle çocuğa yaklaşımı bu süreçte çok olumlu geri dönüşler almamıza ve korkuları ciddi anlamda yenmemize vesile oldu.Gayet başarılı bir terapi süreci geçirdik kendisiyle.Gönülden tavsiye ederim herkese.

• başka bir yer Diğer  •

• L

l....ü

Kendisiyle tanışma imkanınız olursa çok nazik birisi olduğunu görürsünüz.Kızım çok yoğun tırnak yeme problemine sahipti.İrem hocamızla tesadüfi karşılaştık.Süreç boyunca farkında olmadığım pek çok kaygısına değindik kızımın.Sonuç:tabi ki tırnak yemesi son buldu.İyi ki sizleri tanımışım

• başka bir yer Diğer  •