Op. Dr. Kayra Cangöz, 2017 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi İngilizce Tıp Programı’ndan mezun olmuş; Genel Cerrahi uzmanlık eğitimini Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’nde tamamlamıştır. Başlıca mesleki ilgi alanları meme cerrahisi ve cerrahi onkoloji olup, bu alanlarda ulusal ve uluslararası düzeyde bilimsel çalışmalar yürütmektedir.

Birleşik Krallık’ta Guy’s Hospital ve Doncaster & Bassetlaw Teaching Hospitals Breast Unit bünyesinde klinik gözlemci ve araştırmacı olarak bulunmuş, uluslararası araştırma projelerine katkı sağlamıştır. Aynı dönemde Doncaster & Bassetlaw Teaching Hospitals ve Sheffield Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde tıp öğrencilerine genel cerrahi alanında eğitim vermiştir.

2025 yılında Türk Cerrahi Derneği Yeterlik Sınavı’nı başarıyla tamamlayarak Türk Cerrahi Yeterlik Kurulu tarafından verilen Fellow of the Turkish Board of Surgery (FTBS) unvanını almaya hak kazanmıştır. Kasım 2026 itibariyle Avrupa Cerrahi Derneği Genç Cerrahlar Yönetim Kurulu’nda görev almaya başlayacaktır.

Barbaros Caddesi, Yozgat

Akdağmadeni Şehit Sinan Babacan Devlet Hastanesi

Kayra Cangöz
Akdağmadeni Şehit Sinan Babacan Devlet Hastanesi

Barbaros Caddesi, No:31, Akdağmadeni , Yozgat 66300

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Op. Dr. Kayra Cangöz adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle