Ben OP.DR. Korhan Arslan. 26 yıldır Genel Cerrahi Uzmanı olarak görev yapıyorum. Uzmanlık eğitimimi Ankara Numune Eğitim ve Araştırma hastanesi'nde tamamladım. Mesleki deneyimim ve bilgi birikimimle hastalarıma güvenilir, hasta odaklı ve özenli bir sağlık hizmeti sunmayı amaçlıyorum.
Genel Cerrahi Randevusu
Giresun Özel Ada Hastanesi
Giresun Özel Ada Hastanesi
Ödeme yöntemleri
- Nakit
- Kredi kartı
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
he...i
Eşimin tedavisnde göstermiş olduğu başarıdan dolayı kendisinden Allah razı olsun....En iyi cerrahlarımızdan birisi olduğundan kimsenin şüphesi olmasın.
se...i
ORTA DOĞUNUN VE BALKANLARIN EN İYİ CERRAHI ::
Korhan Arslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Korhan Arslan, Genel Cerrahi. Size Korhan Arslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Genel Cerrahi Randevusu, Randevu.
Korhan Arslan adresi nerede?Korhan Arslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aydınlar Mah. G.M.Kemal Bulvarı No:248 Giresun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Korhan Arslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Korhan Arslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Korhan Arslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Korhan Arslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Korhan Arslan hangi dilleri konuşuyor?Korhan Arslan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Korhan Arslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Korhan Arslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Korhan Arslan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Korhan Arslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Korhan Arslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.