0850 333 0388 Ücret öğren

Merhaba, ben Dr. Kübra Makara Peşin. 2005 yılında Kocaeli Körfez Fen Lisesi'nden mezun oldum, ardından 2011 yılında İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ni bitirdim. Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Aile Hekimliği alanında ihtisas yaptım. Asistanlık yıllarında, eğitim aldığım branşın dünya genelindeki pratiği ile ilgili gözlemlerim ve okumalarım, beni işin koruyucu hekimlik tarafına yönlendirdi. Aynı dönemde tamamlayıcı tıp uygulamaları ile ilgilenmeye başladım ve bu yönde aldığım ilk eğitim akupunktur üzerine oldu. Bunu fonksiyonel tıp okumaları, ozon terapi, kupa terapi ve mezoterapi eğitimleri takip etti. Halen çalıştığım Sakarya/Kaynarca Şehit Gökhan Ayder İlçe Devlet Hastanesi'nde bu alanlarda çalışmakta, aynı zamanda aile hekimliği branşında poliklinik hizmetime aktif olarak devam etmekteyim.

Yetişkin
Çocuk

Akupunktur Randevusu

Sakarya Kaynarca İlçe Hastanesi

Hatipler Mahallesi Şht. Ercan Karadağ Caddesi No:51 Kaynarca, Kaynarca, Sakarya 54650

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Nakit
  • Kredi kartı

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Detaylı açıklamalar
  • Randevuya katılım
  • C

c...

Ben ilk gittiğimde bu kadar rahatlayacağımı düşünmemiştim. Kübra Hanım'ın tatlılığı, ilgili oluşu, her şeyden çok güler yüzlü olması beni çok mutlu etti. Geçmeyen sırt ağrılarım onun sayesinde bayağı azaldı. Akupunktur tedavisi yapıldığında sanki psikoterapi gibi bende çok büyük bir rahatlatma yarattı. İyi ki Kübra Hanım, iyi ki var. Benim için vazgeçilmez bir insan oldu. Çevreme çok tavsiye ediyorum.

a...

Getat biliminin varlığı, içeriği ve Kübra Hoca ile alakalı, eşimin daha önce yaptırdığı akupunktur tedavisi vasıtasıyla haberdar oldum. Genel anlamıyla iğne fobisi olan ve dürüstçe söylemek gerekirse, ilk anlatıldığında faydasına çok da inanamadığım akupunktur tedavisine, yoğun stresim ve gerginliğim üzerine önce bilgi almak için gittim. Seanslar öncesi Kübra Hoca, yoğun sorularla genel bir durum değerlendirmesi yaptı. Özellikle belirtmek isterim ki kendimin bile farkında olmadığı huzursuz bacak sendromu varlığı üzerine tedavi uyguladı. Yıllar sonra o akşam eve gittiğimde derin ve huzurlu bir uyku uyudum. Birkaç seans sonunda günlük gergin ve sinirli halimin net bir şekilde çok azaldığını hem kendim hissettim hem etrafımdakiler fark etti. Ayrıca uzun yıllardır şeker hastası olarak ilaç kullanmakta olduğum ön muayenede bu bilgileri de alan Kübra Hocam, ne yaptığını bilmiyorum ama bir sonraki kan tahlilimde şekerimin de düştüğü dahiliye doktorum tarafından söylendi. Kübra Hocamı kesinlikle tavsiye ederim.

s...

Kübra doktorum ile bir tanıdığımın vesile olması ile tanıştım. Ben spesifik bir ağrı ile gitmedim ve genel olarak sağlıklı olduğumu düşünüyordum. Genel vücut dengesi ve duygular üzerine akupunktur seanslarına başladık. İlk seansın yapıldığı hafta, yıllardır bozuk olan uyku düzenim düzene girdi. Psikolojik olarak olaylara daha sakin yaklaşmaya başladım. Daha önce eşim huzursuz bacak şikayeti ile gitti; bir iki seans sonra tamamen kesildi. Ben de hâlâ devam ediyorum seanslarıma, bana çok iyi geldi, çok da huzurlu oldum. Herkese mutlaka gitmesini öneririm.

• Ö

ö...

Kübra Hanım'ı internette araştırmalarım sonucu buldum ve hastalarının memnuniyet yorumlarını görünce denemek istedim. Ben Haşimato rahatsızlığı için başladım, 10 seans devam ettim. Gerçekten faydalı olduğunu düşünüyorum; tedavinin şikayetlerim büyük ölçüde geçti ve tahlil sonuçlarımda da düşüş oldu. Kişilik olarak da çok cana yakın buldum kendisini. Severek gittim tedavilerime, çevremde de tavsiye ettim ve ediyorum.

• N

n...

Kübra Hanım’a halsizlik şikayetiyle başvurdum ve kan değerlerim sonucunda akupunktur tedavisine başladık. Kübra Hanım gerçekten doktordan ziyade yıllardır tanıdığım bir arkadaş gibi. Benim doktor ve hastane fobim vardı ve yalnız eşim olmadan hiçbir zaman hastaneye gitmedim, gidemedim. Ama Kübra Hanım’ın sayesinde kendim gidiyorum. Çok sabırlı ve samimi, iyi ki var, iyi ki tanıdım.

s...

Kübra Hanım’a kabızlık ve sedef şikayetiyle başvurdum. Yaklaşık 2 aydır akupunktur seansı alıyorum. Güler yüzüyle ve pozitif enerjisiyle harika bir doktor.

s....k

Şeker hastalığımdan dolayı akupunktur tedavisi gördüm. Parmaklarımda karıncalanmalar geçti. Arada bir oluyor. Yorgunluk hissim azaldı. Uyguladığı tedaviden olumlu sonuçlar aldım. Şu an boyun fıtığım için fizik tedavi görüyorum; kendisiyle tekrar devam edeceğim. Kübra Hanım harikalar yaratan birisi. Böyle bir doktor olması Kaynarca ilçesi için büyük bir şans; bulunmaz bir nimet; hastaları çok. Sıra bulmak bile kolay olmuyor.

s....ç

Migren ve baş ağrısı için başvurduk. Akupunktur tedavisi uyguladı. Uyguladığı tedaviden olumlu sonuçlar aldım, ancak migrenim tamamen geçmedi. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Kübra Hanım'ın samimiyetinden ve ilgisinden memnunum.

• Ö

ö...

Kübra Hanım ile bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine görüştük. Kabızlık problemi için gelmiştik, kendisine online randevu aldık. Muayene olduktan sonra Akupunktur tedavisine başladık. Gerçekten daha ilk seansta bile etkisini gördüm. Kendisi bize birçok problem için tedavi uyguladı ve hayat standartımız yükseldi. Tedaviye devam ediyoruz.

• Ç

ç...

Öncelikle hocamızın akupunktur konusunda başarılı tedavilerini referans alarak zayıflama konusunda başvuruda bulundum. Açıkçası bu tür alternatif tedavilere karşı önyargılı olmama rağmen hocamız sadece başvuru amacımı baz almayıp genel bir değerlendirme yapıp sonrasında aşama aşama ilerlemeniz gerektiği konusunda açıklayıcı bir bilgilendirmede bulundu. Sonrasında seanslar ilerleyip etkili bir tedavi sürecinde devam etmekteyiz. Bu konuda sayın hocamızın bilgi, birikim ve tecrübelerine sonuna kadar güvenebilirsiniz.